לא מוצא או לא מחפש? .. כאן עובד טוב גם וגם, אז עם המידע ש[לא]-שיתפת, נשאר רק להשתתף בצערך... :...
viewtopic.php?f=12&t=373769P
לא מוצא או לא מחפש? .. כאן עובד טוב גם וגם, אז עם המידע ש[לא]-שיתפת, נשאר רק להשתתף בצערך... :...
לא כל כך ברור לי באיזו צורה ניסית להתקין או מה הכוונה "קודי לא מצא אותו"....
אני יותר הכרתי בעיה שהייתה למשל עם עידן פלוס וטופלה בהרחבה עצמה.19/12/2023 19:42minime כתב: תעדכן את המשתמשים...
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=375246
בגרסאות ישנות של קודי 18-19 התיקון שלהם לא תופס וצריך להתקין ידנית
את הגרסה הישנה על החדשה ולבטל להרחבה הזאת עידכון אוטומטי.
script.module.urllib3-1.26.16+matrix.1...
טוב, זה כבר דיון לפוסט אחר, לא ננהל אותו כאן.20/12/2023 23:29rafi_d כתב: חצי מהתוספים עדיין לא עובדים שם, ואולי לעולם לא יעבדו... יש לי גרסה 20.2 על ATV, ואני לא מרוצה, בעיקר מהשהיות ואי סינכרון בתפעול סרטים "כבדי משקל"....
אני עם החדשה ואין בעיות.22/12/2023 9:49rafi_d כתב: אכן, התוסף הזה עובד בו ללא בעיה (עם הגרסה הישנה של URLLIB3, לא ניסיתי עם החדשה... )...
כמו שאמרתי, קובץ ה-kodi.log במצב דיבאג (כפי שאני הסברתי בהודעה ראשית) תתן לי הרבה יותר מידע.30/01/2024 13:13yangold כתב: היי חברים,
מנסה להבין את הבעיה שאני נתקל בה עם הכתוביות, אולי מישהו נתקל במצב דומה-
מריץ קודי 20.3 על אנוידיה שילד (מערכת אנדרואיד), עם הרחבה של "סרן" (seren)
התקנתי את הרפו של burekas7 וממנו את הAll Subs Plus, ולא משנה מה עשיתי, לא מוצא לי כתוביות..
- הזנתי פרטי משתמש ב ktuvit ואת ה API KYE מאופן סאבס
- הגדרתי הכל לפי כל הקונפיגורציות שהציעו פה בשרשור
ועדיין אני לא מצליח למצא כתוביות בצורה אוטומטית (לא בחיפוש האוטומטי בתחילת הפרק ולא דרך "הורדת כתוביות"),
הדרך היחידה שכן מצאתי היא דרך החיפוש הידני והזנת שם הפרק (ומן הסתם זאת דרך מעיקה לחפש כתובויות בכל פעם)
מישהו מריץ אותה הרחבה ונתקל בבעיה דומה? למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לעשות?
תודה...
יש לי בדיוק אותה בעיה. הצלחת לפתור? אני כבר משתגע ניסיתי הכל עזור לי בבקשה אם הסתדרת30/01/2024 13:13yangold כתב: היי חברים,
מנסה להבין את הבעיה שאני נתקל בה עם הכתוביות, אולי מישהו נתקל במצב דומה-
מריץ קודי 20.3 על אנוידיה שילד (מערכת אנדרואיד), עם הרחבה של "סרן" (seren)
התקנתי את הרפו של burekas7 וממנו את הAll Subs Plus, ולא משנה מה עשיתי, לא מוצא לי כתוביות..
- הזנתי פרטי משתמש ב ktuvit ואת ה API KYE מאופן סאבס
- הגדרתי הכל לפי כל הקונפיגורציות שהציעו פה בשרשור
ועדיין אני לא מצליח למצא כתוביות בצורה אוטומטית (לא בחיפוש האוטומטי בתחילת הפרק ולא דרך "הורדת כתוביות"),
הדרך היחידה שכן מצאתי היא דרך החיפוש הידני והזנת שם הפרק (ומן הסתם זאת דרך מעיקה לחפש כתובויות בכל פעם)
מישהו מריץ אותה הרחבה ונתקל בבעיה דומה? למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לעשות?
תודה...
הרחבות מצויינות - תודה רבה!26/12/2023 0:36burekas7 כתב: שוחררו עדכונים לכל ההרחבות.
- תיקוני באגים כללי ושכתוב קוד.
All Subs Plus 2.3.1
Wizdom Plus 1.1.2
Ktuvit Plus 1.1.2
Opensubtitles Plus 2.0.1...
תודה.21/02/2024 22:47Avi_Dagan כתב: הרחבות מצויינות - תודה רבה!
יש לי ברשותך כמה שאלות:
1) האם הריפו/ההרחבות עובדים בקודי 21?
2) אני עם CE (אם זה משנה) וראיתי בהגדרות של הריפו והתוספים שאופצית Auto Update לא ניתנת להפעלה. האם זה במכוון?
3) לא ממש משהו שקשור אליך, אבל os.com לא מקבל את היוזר שלי מ org וכל נסיון להרשם נכשל עם הודעת doesn't match Password בשדה של הconfirm pass, כך אני לא ממש יכול להתקדם לעניין הAPI. למרות זאת ההרחבה מחפשת, מוצאת ונותנת להוריד משם כתוביות כך שאני לא בטוח עד כמה זה נחוץ באמת?...
תודה על המענה.22/02/2024 0:17burekas7 כתב: תודה.
1) לא יודע, עוד לא בדקתי, אבל מניח שזה אמור לעבוד.
אחד לכמה זמן הם עושים עדכונים לקוד שלהם ואז צריך לבצע התאמות
2) לא מכיר את הנושא. אני גם ככה אישית אוהב לבחור לעדכן ידני.
3) חפש בעדכונים אחורה פירטתי על הנושא, יש מכסה שאפשרתי ללא יוזר.
אם וכאשר היא תתמלא אז אפשרות השימוש בו ייחסם.
אז בשביל להתחשב באחרים וגם בשבילך, רצוי ליצור משתמש ו-key כפי שמוסבר אני חושב בקובץ Readme...