אי מתן שרות ל - OLED של חברת LG
שלום רב לחברים,
מזה כשנה התחילו צריבות קלות במכשיר ה- TV.
בתקופה האחרונה הצריבות בטלויזיה כבר היו לא נעימות לעיני והפריע לי לצפות בה.
תקופת האחריות הייתה ל- 6 שנים מכיוון שרכשתי עוד שלוש שנים נוספות.
בדקתי באתר של LG את תוקף האחריות וגיליתי שאני מכוסה עד תאריך 24/12/2025. מצורפת תמונה.
פניתי לשרות ולהפתעתי נאמר לי שתקופת האחריות נגמרה לפני כחודש.
נאמר לי שנעשתה טעות של המערכת ושינו את תאריך באתר ל- 24/12/2023.
לא עזרה הטענה שלי שהטעות היא שלהם ולא שלי, שאם לא כן, הייתי מפעיל את האחריות לפני תום התקופה. (חודש אחד לאחר תום תקופת האחריות)
אשמח לדעת מה האפשרויות שלי מול חברת LG.
תודה לעונים
עופר
מזה כשנה התחילו צריבות קלות במכשיר ה- TV.
בתקופה האחרונה הצריבות בטלויזיה כבר היו לא נעימות לעיני והפריע לי לצפות בה.
תקופת האחריות הייתה ל- 6 שנים מכיוון שרכשתי עוד שלוש שנים נוספות.
בדקתי באתר של LG את תוקף האחריות וגיליתי שאני מכוסה עד תאריך 24/12/2025. מצורפת תמונה.
פניתי לשרות ולהפתעתי נאמר לי שתקופת האחריות נגמרה לפני כחודש.
נאמר לי שנעשתה טעות של המערכת ושינו את תאריך באתר ל- 24/12/2023.
לא עזרה הטענה שלי שהטעות היא שלהם ולא שלי, שאם לא כן, הייתי מפעיל את האחריות לפני תום התקופה. (חודש אחד לאחר תום תקופת האחריות)
אשמח לדעת מה האפשרויות שלי מול חברת LG.
תודה לעונים
עופר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני לא בטוח 100% שאני מבין, יש הבדל של שנתיים בין 25 ל-23, אם רכשת ב-2019 עם אחריות ל-6 שנים אז האחריות אמורה להיות עד 2025...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

לא יכול להיות שרכשת ב-2017 דגם שיצא ב-2019
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
מה הבעיה - תאתר את החשבונית רכישה קודם כל
חפש בSMS אצלך בנייד את הקישור להרחבת האחריות שעשית
וזהו - קל ופשוט
באם עשית הרחבת אחריות ל6 שנים אתה מכוסה כמו שרשום עד 2025
איפה רכשת את המסך? יאתרו לך חשבונית בדקה
בנתיים מריץ בדיקה לפי הסיריאלי שהעלת
חפש בSMS אצלך בנייד את הקישור להרחבת האחריות שעשית
וזהו - קל ופשוט
באם עשית הרחבת אחריות ל6 שנים אתה מכוסה כמו שרשום עד 2025
איפה רכשת את המסך? יאתרו לך חשבונית בדקה
בנתיים מריץ בדיקה לפי הסיריאלי שהעלת
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אוקיי, אז אם אני מבין נכון, בסוף שנת 20 הוחלפה לך טלוויזיה במסגרת האחריות ושדרגת אחריות ל-3 שנים. אני לא חושב שמדובר ב-3 שנים נוספות מעבר.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
דבר איתם
תסביר להם
הם יטפלו לך - באם הרחבת אחריות לשלוש שנים נוספות בתשלום אז אתה מכוסה
קל
תסביר להם
הם יטפלו לך - באם הרחבת אחריות לשלוש שנים נוספות בתשלום אז אתה מכוסה
קל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
לא בטוח שאתה צודק. אני חושב שכשרוכשים תוספת אחריות זה מאפס את הקאונטר, כלומר 3 שנים ולא 4...
הי עופר,
אז במצב הזה הוסבר לי במהלך השיחה מעל לכל ספק שהוספת תוספת האחריות מתווספת לזמן שנותר לאחריות הראשונה.
בזה אני בטוח ב-100 אחוז וזה נאמר יותר מפעם אחת במהלך השיחה.
למרות שפג תוקף האחריות חודש מעבר ל 6 שנים, ומכיוון שדרך האתר של ח.י אפשר לברר את תוקף האחריות
ושם התאריך של גמר אחריות היה רשום 24/12/2025, לא מיהרתי לממש, שאם לא כן, הבעיה הייתה מטופלת מבחינתי מול ח.י .
מקווה שבקרוב הבעיה תיפתר, בכל מקרה אני יעדכן בהתפתחות.
אז במצב הזה הוסבר לי במהלך השיחה מעל לכל ספק שהוספת תוספת האחריות מתווספת לזמן שנותר לאחריות הראשונה.
בזה אני בטוח ב-100 אחוז וזה נאמר יותר מפעם אחת במהלך השיחה.
למרות שפג תוקף האחריות חודש מעבר ל 6 שנים, ומכיוון שדרך האתר של ח.י אפשר לברר את תוקף האחריות
ושם התאריך של גמר אחריות היה רשום 24/12/2025, לא מיהרתי לממש, שאם לא כן, הבעיה הייתה מטופלת מבחינתי מול ח.י .
מקווה שבקרוב הבעיה תיפתר, בכל מקרה אני יעדכן בהתפתחות.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לפי מה שאתה מתאר, האחריות המורחבת עליה שילמת אכן תמה בדצמבר 2023 – ארבע שנים מסוף 2019. הם מצידם כשלו בכך שהציגו באתר שלהם (בטעות) תאריך אחר. צריך להתייעץ עם עו"ד כדי לברר עד כמה הטעות הזאת אכן מחייבת אותם. יכול להיות שיש לך קייס, כי לולא הטעות שלהם, לא היית פונה דווקא חודש לאחר תום האחריות.
חזר אלי נציג של ח.י ואמר שהם דוחים את בקשתי על הסף לקבלת שרות עבור הטלויזיה. נאמר לי בנוסף שבדף של בירור תוקף אחריות
באתר, רשום כי יתכנו נתוני אחריות לא מדוייקים בגלל שידרוג המערכת. נתונים לא מדוייקים...טעו רק בשנתיים. (כאמור סיום תוקף אחריות לפי האתר 24/12/2025)
הציעו לי תיקון על חשבוני ויראו אם אפשר לבוא לקראתי.
מצער ומאכזב מאוד לאור כך שכל כך הרבה חברים שוכנעו על ידי ללכת על OLED כולל במשפחתי הקרובה.
להרבה חברים פה יש טלויזיה OLED של LG, לתשומת ליבכם, ולמי שלא מצטיין בזיכרון ארוך כמוני, אל תסמכו על האתר של ח.י
בנוגע לתוקף האחריות על המכשיר שברשותכם, שלא תגיעו לאי נעימות בלשון המעטה כמוני ולאי מתן שרות.
מחשב מסלול מחדש מה לעשות בנידון ואיך לפעול. אין לי כל ספק לאור העובדות שהצדק איתי.
תודה רבה לדור מפיוצ'ר שניסה לעזור עד כמה שיכל בנידון.
באתר, רשום כי יתכנו נתוני אחריות לא מדוייקים בגלל שידרוג המערכת. נתונים לא מדוייקים...טעו רק בשנתיים. (כאמור סיום תוקף אחריות לפי האתר 24/12/2025)
הציעו לי תיקון על חשבוני ויראו אם אפשר לבוא לקראתי.
מצער ומאכזב מאוד לאור כך שכל כך הרבה חברים שוכנעו על ידי ללכת על OLED כולל במשפחתי הקרובה.
להרבה חברים פה יש טלויזיה OLED של LG, לתשומת ליבכם, ולמי שלא מצטיין בזיכרון ארוך כמוני, אל תסמכו על האתר של ח.י
בנוגע לתוקף האחריות על המכשיר שברשותכם, שלא תגיעו לאי נעימות בלשון המעטה כמוני ולאי מתן שרות.
מחשב מסלול מחדש מה לעשות בנידון ואיך לפעול. אין לי כל ספק לאור העובדות שהצדק איתי.
תודה רבה לדור מפיוצ'ר שניסה לעזור עד כמה שיכל בנידון.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ממש ממש מוזר ההתנהלות של ח.י בדרך כלל הם מעולים.
כלומר במקום מה שעשית היה עדיף לך להרחיב אחריות ממש בחודש האחרון לפני תום 3 השנים אחריות שמגיעות עם המכשיר.
לי יש 65C8 שנקנתה בנובמבר 2018
בנובמבר 2021 שניה לפני תום האחריות חידשתי ל3 שנים.
הטלוויזיה עדיין באחריות עד נובמבר 2024.
אגב בשנה שעברה גם החליפו לי פאנל בגלל צריבות.
כלומר במקום מה שעשית היה עדיף לך להרחיב אחריות ממש בחודש האחרון לפני תום 3 השנים אחריות שמגיעות עם המכשיר.
לי יש 65C8 שנקנתה בנובמבר 2018
בנובמבר 2021 שניה לפני תום האחריות חידשתי ל3 שנים.
הטלוויזיה עדיין באחריות עד נובמבר 2024.
אגב בשנה שעברה גם החליפו לי פאנל בגלל צריבות.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
צריך לזכור ש:
1. אם זה בתחום האחריות המקומית יש להם גיבוי מהיצרן, כלומר, הם יכולים לקבל פיצוי על העלויות של זה מ-LG
2. אם הם הרחיבו אחריות, אז עכשיו זו שאלה אקטוארית, כלומר - הם סוג של ביטוח שבו Xאחוזים ממי שרוכש את האחריות המורחבת יצטרכו לקבל פיצוי וזה מנגנון משל עצמו.
כשזה לא פה ולא שם, אין בעצם מי שיממן את התיקון.
אני לא לוקח כאן צד מי צודק ומי טועה (לשם כך יש בתי משפט) אבל אני יכול בהחלט להבין את הנקודה של שני הצדדים כאן.
1. אם זה בתחום האחריות המקומית יש להם גיבוי מהיצרן, כלומר, הם יכולים לקבל פיצוי על העלויות של זה מ-LG
2. אם הם הרחיבו אחריות, אז עכשיו זו שאלה אקטוארית, כלומר - הם סוג של ביטוח שבו Xאחוזים ממי שרוכש את האחריות המורחבת יצטרכו לקבל פיצוי וזה מנגנון משל עצמו.
כשזה לא פה ולא שם, אין בעצם מי שיממן את התיקון.
אני לא לוקח כאן צד מי צודק ומי טועה (לשם כך יש בתי משפט) אבל אני יכול בהחלט להבין את הנקודה של שני הצדדים כאן.
להבנתי, אם יש טעות באתר, לא ניתן להיאחז בזה ולנסות לקבל שירות למרות שבפועל האחריות כבר לא בתוקף.
מה שקובע הוא מועד הרכישה, ומועד הרחבת האחריות וזה כבר פשוט ביותר.
ככל שהאחריות פגה, אז היא פגה, גם אם אתה מסתמך על התאריך הכתוב באתר בכדי להחליט אם להפעיל את קבלת השירות בעבור תופעה שקיימת אצלך כבר זמן רב.
מה שקובע הוא מועד הרכישה, ומועד הרחבת האחריות וזה כבר פשוט ביותר.
ככל שהאחריות פגה, אז היא פגה, גם אם אתה מסתמך על התאריך הכתוב באתר בכדי להחליט אם להפעיל את קבלת השירות בעבור תופעה שקיימת אצלך כבר זמן רב.