עזרה בשירות עקוב אחרי
לאחרונה אני מקבל טלפונים מאנשים שטוענים שקיבלו ממני שיחות שלא אני ביצעתי. הם חזרו למספר ההוא כדי לברר מי התקשר אליהם והגיעו אלי.
לאחר שיחה עם המפעיל סלולר התברר שנעשה "עקוב אחרי" מהמספר ההוא למספר שלי.
אין לי שמץ למי שייך המספר שעשה עקוב אחרי אלי.
החברת סלולר סירבה למחוק את העקוב אחרי אלי וגם תלונה שנפתחה במשטרה נסגרה.
שתי שאלות:
1. איך אני יכול למחוק את ה"עקוב אחרי" למספר שלי?
2. לי, בתור בעל מספר פל' אין שליטה מי יכול לעשות "עקוב אחרי" אלי? כל אחד יכול לעשות לי עקוב אחרי ואני לא יכול לסרב או לשלוט בזה?
לאחר שיחה עם המפעיל סלולר התברר שנעשה "עקוב אחרי" מהמספר ההוא למספר שלי.
אין לי שמץ למי שייך המספר שעשה עקוב אחרי אלי.
החברת סלולר סירבה למחוק את העקוב אחרי אלי וגם תלונה שנפתחה במשטרה נסגרה.
שתי שאלות:
1. איך אני יכול למחוק את ה"עקוב אחרי" למספר שלי?
2. לי, בתור בעל מספר פל' אין שליטה מי יכול לעשות "עקוב אחרי" אלי? כל אחד יכול לעשות לי עקוב אחרי ואני לא יכול לסרב או לשלוט בזה?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מקרה די נדיר.
למעשה פעולת עקוב אחרי מאחורי הקלעים זהה לשיחה של אותו המספר אליך.
כך שאין לך שליטה מי יכול לעשות "עקוב אחרי" בדיוק כמו שאין לך שליטה מי יכול להתקשר אליך.
1. האם ידוע לך מה המספר שמפנה אליך שיחות? (אם כן, תחסום את המספר הזה בתקווה שזה יחסום שיחות מועברות ממנו)
2. נסה ליצור קשר עם חברת הסלולר שלך תסביר להם את המקרה, יתכן והם יכולים לראות מהצד שלהם את המספר שמפנה שיחות ולחסום אותו מהצד שלהם.
עדכן
למעשה פעולת עקוב אחרי מאחורי הקלעים זהה לשיחה של אותו המספר אליך.
כך שאין לך שליטה מי יכול לעשות "עקוב אחרי" בדיוק כמו שאין לך שליטה מי יכול להתקשר אליך.
1. האם ידוע לך מה המספר שמפנה אליך שיחות? (אם כן, תחסום את המספר הזה בתקווה שזה יחסום שיחות מועברות ממנו)
2. נסה ליצור קשר עם חברת הסלולר שלך תסביר להם את המקרה, יתכן והם יכולים לראות מהצד שלהם את המספר שמפנה שיחות ולחסום אותו מהצד שלהם.
עדכן
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש לי הרגשה שהוא יעבור לתא קולי כשינסה לדבר עם ה"מספר ההוא" או שפתאום תהיה לו ממתינה....
איך בדיוק ידבר עם המספר ההוא אם כשהוא מתקשר השיחה מועברת אליו, למספר שלו????
איך בדיוק ידבר עם המספר ההוא אם כשהוא מתקשר השיחה מועברת אליו, למספר שלו????
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בסמס \ וואטסאפ02/02/2024 11:42Borderline1 כתב: יש לי הרגשה שהוא יעבור לתא קולי כשינסה לדבר עם ה"מספר ההוא" או שפתאום תהיה לו ממתינה....
איך בדיוק ידבר עם המספר ההוא אם כשהוא מתקשר השיחה מועברת אליו, למספר שלו????...
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אי אפשר לדבר עם המספר ההוא כי זה חוזר אלי02/02/2024 11:28qsub00 כתב: ניסית לדבר עם "המספר ההוא"? אולי הוא עשה 'עקוב אחרי' בטעות? אולי יש כאן הסבר פשוט?! -- אנא עדכן.
כן, ויעזור אם תפרסם כאן את "המספר ההוא", מן הסתם......
"המספר ההוא": 073-364-6105.03/02/2024 10:41qsub00 כתב: ניסית לא רק "לדבר"?! יש דרכי תקשורת נוספים.
וכמו שכבר שאלתי, יעזור אם תפרסם כאן את "המספר ההוא", מן הסתם......
ניסיתי למצוא אותו ב true caller אבל לא מזוהה, רק כתוב שהוא סלקום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נראה שהוא לא סלולרי. נראה לי שהוא עושה עקיצה לאותם אנשים. זה ההסבר הסביר היחיד.