התלבטות בין מקרני קול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
darez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,
מעוניין לרכוש מקרן קול (שיתחבר לטלוויזיה LG C3 ולפעמים לטלפון/מחשב לצרכי מוזיקה). מתלבט בין הSONOS BEAM 2 ל-BOSE 600.
נוטה לכיוון הBOSE בגלל אפשרות לחיבור ישירות דרך BT (בSONOS להבנתי רק דרך אפליקציה ייעודית). על פניו נראה שיש לו גם דרייברים שמכוונים למעלה מה שאין בSONOS. מנגד נראה שהSONOS יותר חזק בבאסים (ואני כן אוהב).
למישהו יש תובנות? עד כמה האפליקציה של הSONOS שימושית למכשירים חיצוניים? מחשב/טלפון? המלצות על מקרנים אחרים?

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

29/01/2024 23:41  
darez כתב:
היי לכולם,
מעוניין לרכוש מקרן קול (שיתחבר לטלוויזיה LG C3 ולפעמים לטלפון/מחשב לצרכי מוזיקה). מתלבט בין הSONOS BEAM 2 ל-BOSE 600.
נוטה לכיוון הBOSE בגלל אפשרות לחיבור ישירות דרך BT (בSONOS להבנתי רק דרך אפליקציה ייעודית). על פניו נראה שיש לו גם דרייברים שמכוונים למעלה מה שאין בSONOS. מנגד נראה שהSONOS יותר חזק בבאסים (ואני כן אוהב).
למישהו יש תובנות? עד כמה האפליקציה של הSONOS שימושית למכשירים חיצוניים? מחשב/טלפון? המלצות על מקרנים אחרים?
...
סונוס קצת מזכיר את אפל, מערכת סגורה יחסית (אבל עם סאונד הכי טוב ששמעתי על סאונד בר ברמת המחיר שלו) ולכן למי שמחפש מערכת יותר ורסטילית ממליץ על חברה אחרת (לא מכיר את הBose אז לא יכול לתת חוות דעת, יש לנו את Yamaha True X Bar ומבסוטים ממנו).

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

יש לי SONOS BEAM 2 מחוברים ל- LG C2
מאוד שבע רצון

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #4 

יש לי בחדר השינה את ה-Sony HT-A7000.
מאוד מוצלח בהינתן המוגבלות המובנית של סאונד-בר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”