היי,
קניתי PS5 יד שניה עם בעיה (בידיעה) שהפלייסטיישן מתנתק באמצע עבודה וצריך לנתק מהחשמל ולהחזיר (זה לפי המוכר), פתחתי את הקייס שלו, נראה נקי יחסית ולא מאובק או משהו המאוורר, בכל מקרה השארתי פתוח והתחלתי לשחק משחקים לא כבדים, עד כה נראה תקין.
יש לי כמה שאלות, אשמח לעזרה,
1. יש לי טלוויזיה Sony X90L, לאיזה חיבור HDMI עדיף לחבר את הסוני? יש לי גם סטרימר של Nvidia shield pro שמחובר ל HDMI3 (עם ה- eArc)
2. איך אני יכול לדעת אם הקונרולרים שלי הם דואל סנס? האם יש איזה זיהוי עליו או משהו?
3. יש לכם מושג איך אני יכול לגרום לפלייסטיישן להתחמם/להעמיס עליו? על מנת לבדוק מה התקלה?
תודה רבה.
כמה שאלות לגבי PS5
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
1. לא מכיר את הטלוויזיה, חיבור HDMI 2.1 אם יש. החיבור של ה eArc צריך להיות מחובר למקרן קול או רסיבר אם יש, אחרת זה לא משנה מה יש שם.
2.כל השלטים הם דואלסנס. יש שלט חדש DualSense Edge שעולה מחיר מופרך ואין לך אותו
3. יש משחקים עם אפשרות לבחור בין מצב Performance ל-Quality. חפש מצב Quality כזה, בחיבור לטלויזיה 4K120 זה כנראה יהיה הדבר הכי תובעני מהמכשיר.
אני כן אגיד שהקירור של ה PS5 די מטומטם - יש שם מאוורר חסום בפלסטיק, אני החלפתי ל Dark plates של dbrand שיש להם פתח למאוורר (והם גם בשחור במקום הלבן המזעזע
3. יש משחקים עם אפשרות לבחור בין מצב Performance ל-Quality. חפש מצב Quality כזה, בחיבור לטלויזיה 4K120 זה כנראה יהיה הדבר הכי תובעני מהמכשיר.
אני כן אגיד שהקירור של ה PS5 די מטומטם - יש שם מאוורר חסום בפלסטיק, אני החלפתי ל Dark plates של dbrand שיש להם פתח למאוורר (והם גם בשחור במקום הלבן המזעזע
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אין לי מקרן קול (עדיין) או רסיבר ולכן שאני מדליק את הסטרימר אז הטלוויזיה נדלקת.12/01/2024 19:35emage כתב: 1. לא מכיר את הטלוויזיה, חיבור HDMI 2.1 אם יש. החיבור של ה eArc צריך להיות מחובר למקרן קול או רסיבר אם יש, אחרת זה לא משנה מה יש שם.
אני כן אגיד שהקירור של ה PS5 די מטומטם - יש שם מאוורר חסום בפלסטיק, אני החלפתי ל Dark plates של dbrand שיש להם פתח למאוורר (והם גם בשחור במקום הלבן המזעזע...
באמת נראה שיש בעיה עם הקירור הזה, מהיכן קנית את זה? איך אתה מרגיש את השיפור?
או, האם היה לך משהו לפני שהחלפת את הכיסוי?
תודה רבה