שאלה בקשר לPlaystation Plus 12 Month Code (UK)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים

יש לי מנוי פלייסטיישן שהוא של UK כבר הרבה שנים והייתי קונה אותו תמיד משני אתרים או cdkeys או offgamers ותמיד עובד מצויין בלי בעיות, הבעיה שכבר תקופה ארוכה שאין להם מנויים , מצאתי באתר CJS-CDKEYS הבעיה שרשום שם בהערות :
This CD Key is for UK ( United Kingdom). It will work only in UNITED KINGDOM.

זה הקישור :
https://www.cjs-cdkeys.com/products/Pla ... UK%29.html

פחדתי לקנות בגלל מה שרשום שלחתי להם מייל והסברתי שאני מישראל ויש לי מנוי uk נתנו לי תשובה לא ברורה כל כך שיכול להיות שזה כן יעבוד או לא יעבוד או אצטרך לנסות להפעיל vpn בשביל שזה יעבוד, את האמת בחיים לא התעסקתי עם הדברים האלו הייתי קונה רושם את הקוד ומתחיל לשחק פשוט וקל, אם אני אקנה את המנוי מאצלהם זה יעבוד רגיל כמו כל פעם או זה מנוי סוג אחר ובאמת יזהה שאני לא מאנגליה ויהיה חסום?
ואם יש אתרים אחרים שמוכרים מנויים שנתי של uk במחיר נורמאלי אשמח להכיר...

תודה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73237
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #2 

אם הם לא יכולים לתת לך תשובה, אף אחד לא יוכל. מה שהם רושמים זה אוקסימורון כי רשום שזה ל UK ואח"כ רשום שלא מתאים ל UK. מראה כמה האתרים האלו אמינים ומסודרים.

מצא באתר אחר או שתהמר, בחירה שלך.

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הבעיה שאני לא מוצא אתרים אחרים, שני האתרים שאני מכיר אין להם מלאי ויש את זה וזהו... יש לי שאלה אחרת אם אני אטעין את הארנק של חשבון הפלייסטיישן בכסף אוכל לקנות מפלייסטיישן ישירות? וזה יעבוד?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73237
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #4 

כן, ככה אני עושה, קונה כרטיסים מאמזון US, מטעין אותם לחשבון ובסוף שנה שיש מבצעים על המנוי הזה אני רוכש בקונסולה עצמה לשנה. אצלי זה חשבון US.

https://www.amazon.com/PlayStation-Stor ... 211&sr=8-1

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הבנתי אם ככה זה בטח יעבוד אצלי גם... תודה רבה על העזרה...

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 797
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

גם כשאני קונה בCDKEYS, זה רושם שיעבוד רק במדינה אליה אני קונה, זה עובד בסוף לפי אזור המשתמש

Adigaforever
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #7 

סה"כ אזהרה לאנשים כדי שישימו לב שזה יעבוד רק עבור UK, למנוע מעצמם כאב ראש כאשר בן אדם מישראל יקנה גרסאת UK וינסה להפעיל בשרת IL.

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אם ככה אז אתם אומרים שזה כן יעבוד... לפעמים שווה לקנות משם רק בגלל המחיר אבל אם המחיר דומה לזה של חנות הפלייסטיישן כבר עדיף לקנות מפלייסטיישן יותר בטוח כמו שHUBER עושה לא כך?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”