מחיקת מייל (autofill) בגוגל כרום קאסט

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי חברה

יש פה מישהו שיודע האם ניתן למחוק מייל מה-autofill של גוגל כרום קאסט. אני מדבר על מייל שמופיע כאשר מתחילים להקליד כתובת מסויימת ואז מופיעות אופציה להשלמה (ולא על מייל שאיתו נרשמים לכרום קאסט כי לזה קופצות לא מעט תשובות בגוגל).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

בוודאי. אני לא זוכר אם כפתור delete כשזה מסומן עובד או שרק מחיקה מרשימת הסיסמאות (אייקון של מפתח בצד ימין של ה url)

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

05/01/2024 20:34  
oferlaor כתב:
בוודאי. אני לא זוכר אם כפתור delete כשזה מסומן עובד או שרק מחיקה מרשימת הסיסמאות (אייקון של מפתח בצד ימין של ה url)
...
תודה על המענה אך אני לא בטוח שהבנתי. היכן יש בגוגל כרום קאסט URL? אתה מתכוון לשורה שבה מקלידים את כתובת האתר או אולי למשהו אחר?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

פספסתי שזה בכרוםקאסט. סורי.

זה כרוםקאסט מהדור החדש? זה עם ממש ואנדרואיד?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

06/01/2024 10:07  
oferlaor כתב:
פספסתי שזה בכרוםקאסט. סורי.

זה כרוםקאסט מהדור החדש? זה עם ממש ואנדרואיד?
...
כן מהדור החדש. אין כלום בהגדרות. הקלדת בטעות מייל שגוי, הוא כל פעם יקפוץ בהשלמות. בכל אופן, נראה לי שמצאתי. חיפשתי בפלאפון לראות מה אחראי על המקלדת וזה נראה כמו אפליקציה שנקראת Gboard. לא מצאתי בהגדרות שום דבר שיכול למחוק משם את ההיסטוריה אז חיפשתי את האפליקציה ומחקתי משם מה שאפשר (chach וכו'). נראה לי שזה פתר את הבעיה.

אם מישהו יודע איך אפשר למחוק לחלוטין את הרשימת conitnue watch כך שהיא תתחיל מהיום, זה גם יהיה מאוד מועיל. יש לי שם דברים שאין לי כרגע מנוי אליהם כך שהם לא רלוונטיים.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”