מה נסגר עם מחירי הOLED של LG?
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לפני כשנה היה דגם 77 אינץ' CS6LA בערך ב8000 שקל
היום אין שום מסך 77 שמתקרב למחיר הזה בכלל .
יש מצב שיהיה מסך בקרוב שוב בגודל הזה ובמחיר הזה ?
היום אין שום מסך 77 שמתקרב למחיר הזה בכלל .
יש מצב שיהיה מסך בקרוב שוב בגודל הזה ובמחיר הזה ?
זאת שאלה טובה. המחרים כנראה עלו.
היה כאן דיון ביני לבין מישהו שהוא בעל חנות / מוכר בחנות והוא אמר שזה קשור לדולר וכו'. אני אמרתי שזה סתם מחירים חזיריים.
LG CS3 התחילה באזור ה-10 אלף והיה ניתן למצוא אותה בפחות מ-7.
LG C3 התחילה באזור ה-12.5 אלף והיה ניתן למצוא אותה באזור ה-9.
מה שאומר שהמחירים השקה באמת היו חזיריים וזה לא היה קשור לדולר (המחירים התחילו לרדת הרבה לפני שהדולר ירד).
היה כאן דיון ביני לבין מישהו שהוא בעל חנות / מוכר בחנות והוא אמר שזה קשור לדולר וכו'. אני אמרתי שזה סתם מחירים חזיריים.
LG CS3 התחילה באזור ה-10 אלף והיה ניתן למצוא אותה בפחות מ-7.
LG C3 התחילה באזור ה-12.5 אלף והיה ניתן למצוא אותה באזור ה-9.
מה שאומר שהמחירים השקה באמת היו חזיריים וזה לא היה קשור לדולר (המחירים התחילו לרדת הרבה לפני שהדולר ירד).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
המחירים תמיד גבוהים בהשקה, זה נכון עולמית. השקל ירד (אם כי פחות מלפני כמה חודשים), הביקוש העולמי גבוה ונראה שמשלוחים לישראל נהיו מאוד יקרים בגלל הח'ותים.
אני מניח שב-2024 המחירים יהיו שפויים יותר אחרי שהמציאות תחזור לאיזה שהוא סוג של שפיות
אני מניח שב-2024 המחירים יהיו שפויים יותר אחרי שהמציאות תחזור לאיזה שהוא סוג של שפיות
גלובלית - אני השוויתי את המחירים של C2 מול C3.15/12/2023 16:29oferlaor כתב: המחירים תמיד גבוהים בהשקה, זה נכון עולמית. השקל ירד (אם כי פחות מלפני כמה חודשים), הביקוש העולמי גבוה ונראה שמשלוחים לישראל נהיו מאוד יקרים בגלל הח'ותים.
אני מניח שב-2024 המחירים יהיו שפויים יותר אחרי שהמציאות תחזור לאיזה שהוא סוג של שפיות...
viewtopic.php?f=108&t=386877&p=3305661#p3305661+
אני לא יודע אם בחו"ל הגזימו עם מחירי השקה, אבל אין מה להשוות לארץ.ראשית בנוגע לדולר - אני זוכר שבדקתי בחו"ל ובארץ את העליה באחוזים במחיר בין C2 ל-C3. העליה בחו"ל היתה באזור ה-30% ובארץ באזור ה-70%. לכן בשביל להצדיק את העליה הזאת, שער הדולר היה צריך לחצות את ה-4.2 וגם זה בהנחה שהם קנו את ה-C2 בשער יחסית נמוך.
שנית, המחירים כיום כבר ירדו ב-10-20% ממחירי ההשקה למרות שהדולר לא ירד. לא רק שהוא לא ירד, הוא אפילו עלה. מכאן אני מסיק שהם כנראה הפציצו במחיר השקה במטרה לגרוף רווח נאה על חובבי גאדג'טים שאוהבים לרכוש בעת ההשקה....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
זה נכון, אבל העלויות בארץ גבוהות מארה״ב. משלוחים, במיוחד עכשיו, עלויות יבוא, מיסוי. אחרי המלחמה אני מעריך שהמיסוי בארץ יקפוץ דרמטית
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

הCS6LA 77 הושקה במחיר 8000 שקל
לא היה צריך לחכות לדגם שיוחלף או יהיה ישן
וכבר עבר מלא זמן מאז שהדגמים החדשים הושקו אז הם גם לא כאלה חדשים כבר אז אני לא חושב שזה תופס בכלל .
שורה תחתונה 77 לפני שנה עלתה 8000 היום הB3 77 עולה קרוב ל12.
לא היה צריך לחכות לדגם שיוחלף או יהיה ישן
וכבר עבר מלא זמן מאז שהדגמים החדשים הושקו אז הם גם לא כאלה חדשים כבר אז אני לא חושב שזה תופס בכלל .
שורה תחתונה 77 לפני שנה עלתה 8000 היום הB3 77 עולה קרוב ל12.
ההשוואה נעשתה בין ארה"ב לארה"ב (או שאולי זאת היתה בריטניה, לא זוכר כבר) לבין ישראל לישראל.16/12/2023 9:25oferlaor כתב: זה נכון, אבל העלויות בארץ גבוהות מארה״ב. משלוחים, במיוחד עכשיו, עלויות יבוא, מיסוי. אחרי המלחמה אני מעריך שהמיסוי בארץ יקפוץ דרמטית...
היא נעשתה לפני כמה חודשים ולכן מלחמה, חותים וכו' לא היו רלוונטיים.
המטרה היתה להראות שבארץ החליטו להקפיץ את המחיר באופן הרבה יותר משמעותי ביחס לדגם הקודם.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

אגב כל הכבוד לסמסונג על ה77 s90C שעולה 10 אלף ויותר בהירה מהC3
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73243
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
pearljam50000 - עם השירות שלהם בארץ ורמת הצריבה בדגמי ה QD-OLED שלהם הייתי חושש מאוד לגעת בהם.
איזה כל הכבוד אין כיסוי לצריבה...