התייעצות בנוגע להחלפת רמקולים ריצפתיים
שלום לכולם,
קניתי השבוע רסיבר 7.2 של דנון דגם AVR-X2700H. ואני מאד מרוצה ממנו.
יש ברשותי מערכת קולונוע בייתית כשמקדימה יש לי זוג רמקולים גדולים של חברת wharfedale מדגם Modus three one.
מדובר ב-26 שנים שיש לי כבר אותם והם עדיין עובדים. הם לא נפגעו ועושים את העבודה.
רציתי לקבל חוות דעת בפורום של אנשים שמבינים בנושא יותר ממני. האם כדאי להחליף אותם ברמקולים חדשים?
התקציב שלי נגיד הוא עד ל-3000-4000 ש"ח. אם אשקיע אני מצפה לקבל שיפור בסאונד.
יש סיכוי שזה גם לא יקרה. בעל החנות ממנה רכשתי את הרסיבר המליץ לי להשאר עם הרמקולים שלי כל עוד הם עובדים.
קניתי השבוע רסיבר 7.2 של דנון דגם AVR-X2700H. ואני מאד מרוצה ממנו.
יש ברשותי מערכת קולונוע בייתית כשמקדימה יש לי זוג רמקולים גדולים של חברת wharfedale מדגם Modus three one.
מדובר ב-26 שנים שיש לי כבר אותם והם עדיין עובדים. הם לא נפגעו ועושים את העבודה.
רציתי לקבל חוות דעת בפורום של אנשים שמבינים בנושא יותר ממני. האם כדאי להחליף אותם ברמקולים חדשים?
התקציב שלי נגיד הוא עד ל-3000-4000 ש"ח. אם אשקיע אני מצפה לקבל שיפור בסאונד.
יש סיכוי שזה גם לא יקרה. בעל החנות ממנה רכשתי את הרסיבר המליץ לי להשאר עם הרמקולים שלי כל עוד הם עובדים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רק אתה תוכל לענות לעצמך .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אם אתה לא ממש סובל איתם, ואני מאמין שלא, לא רואה שום סיבה להחליף אותם.
בטח לא בתחום המחיר שרשמת.
נראה שרכשת מחנות שבעליה אדם ישר.
כל הכבוד.
בטח לא בתחום המחיר שרשמת.
נראה שרכשת מחנות שבעליה אדם ישר.
כל הכבוד.
- Amir64
-
- גורו

16/12/2023 0:10shaharw כתב: אתה מתכוון למשהו כמו ROOM CALIBRATION שעושים עם מיקרופון שהרסיבר מסופק עימו.
התשובה היא לא, היה נראה לי מיותר אולי....
לפני כל מחשבה על שדרוג/החלפה הייתי מנסה לעשות כיול...16/12/2023 0:10shaharw כתב: אתה מתכוון למשהו כמו ROOM CALIBRATION שעושים עם מיקרופון שהרסיבר מסופק עימו.
התשובה היא לא, היה נראה לי מיותר אולי....
כנראה שזה הצעד עם האימפקט הכי גבוה שאתה יכול לעשות וזה ממש קריטי כדי לנצל את כל היכולות של הרמקולים שלך...
ברשותי רמקול קליפש אמריקאי מקורי חתום על ידי מהנדסי החברה המקורית בארצות הברית לא כמו היום לקולנוע ביתי למוסיקה סטריאו טהור
- Amir64
-
- גורו

"חתום ע"י מהנדסי החברה"...17/12/2023 21:21ADICT כתב: ברשותי רמקול קליפש אמריקאי מקורי חתום על ידי מהנדסי החברה המקורית בארצות הברית לא כמו היום לקולנוע ביתי למוסיקה סטריאו טהור...
אתה יודע מה זה החתימות האלו?
עובדי QC שבמקרה הטוב הם טכנאים.
פששש אולי תחתום אתה עליהם בתור הורס מסיבות כרוני בתור מהנדס העל של קליפש העולמית ככה הערך שלהם אולי יעלה מה דעתך17/12/2023 21:27Amir64 כתב: "חתום ע"י מהנדסי החברה"...
אתה יודע מה זה החתימות האלו?
עובדי QC שבמקרה הטוב הם טכנאים....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אבל אמיר צודק. מישהו שירבט שם חתימה לפני שנים, זה כנראה אחד העובדים במפעל, זה לא שאילון מאסק עבד שם בצעירותו וחתם על הרמקול..17/12/2023 21:29ADICT כתב: פששש אולי תחתום אתה עליהם בתור הורס מסיבות כרוני בתור מהנדס העל של קליפש העולמית ככה הערך שלהם אולי יעלה מה דעתך...