פתאום מופיעות כיתוביות של המלל.
נתקלתי בתופעה משונה. יש לי טלויזיה "חכמה" של פוג'יקום. אני צופה בשידורים הדיגיטליים של שלושת ערוצי החדשות באמצעות הטלויזיה. לפני מספר ימים נתקלתי בבעיה שלא יכולתי להתחבר לנטפליקס. דיברתי עם אדם בתמיכה של יבואן הטלויזיה (אדם עם רצון טוב לעזור) ולאחר שתארתי בפניו את הבעיה, אמר שעלי לעשות "שחזור מערכת", כך עשיתי והבעיה עם נטפליקס אכן נפתרה אלא וכאן זה הופך למשונה - בעת צפיה בערוצי החדשות מופיעות פתאום כיתוביות של המלל שמדברים. לפני כן זה לא היה ואני לא חולם. אני לא מתכוון לבאנרים בתחתית המסך אלא לכיתוביות של המלל המדובר (במאמר מוסגר, זה עוד יותר משונה מכיוון שזה אמור להיות שידור חי ושמתי לב שהרבה פעמים הכיתובית מקדימה את הדיבור). האם ישנה דרך לגרום לכך שהכיתוביות האלה לא תופענה, כמו שהיה קודם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
יש שידורי טקסט בשידורי עדין+
כנס לתפריטי שידורי הטלויזיה הדיגיטלית. כנראה ש close captions דלוק איפהשהוא
כנס לתפריטי שידורי הטלויזיה הדיגיטלית. כנראה ש close captions דלוק איפהשהוא
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זה קרה לי לפני מספר שבועות בכרומקסט.
מאחר ואתה צופה דרך הטלוויזיה חפש בתפריטי הטלוויזיה מה שנאמר בהודעה הקודמת, או תחת תפריט נגישות.
מאחר ואתה צופה דרך הטלוויזיה חפש בתפריטי הטלוויזיה מה שנאמר בהודעה הקודמת, או תחת תפריט נגישות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תודה לתשובה, נותן לי תקווה שאפשר להסיר את זה. אודה לך אם תוכל לתת לי הסבר קצת יותר מפורט איך / איפה ניתן לבדוק את זה.14/12/2023 8:54oferlaor כתב: יש שידורי טקסט בשידורי עדין+
כנס לתפריטי שידורי הטלויזיה הדיגיטלית. כנראה ש close captions דלוק איפהשהוא...