תקלת אי זמינות ב-012 מובייל / המלצה לחברה אמינה וזולה אחרת?
הי, להורים שלי וגם לי יש סים של 012 מובייל ובגדול אין לנו בעיות. כולנו ב-4G.
בחודשים האחרונים יש בעיה מוזרה רק לאמא שלי, זה קרה כמה פעמים בהפרש של כמה שבועות או חודשים - פונים אליה ואומרים שהתקשרו ושהיא לא עונה או לא זמינה.
כשאני ניסיתי להתקשר בסמוך לאחד המקרים זה מחייג אליה אבל מייד מסיים את השיחה בלי שום צלצול אפילו.
כשהיא מכבה ומדליקה את המכשיר זה בדרך כלל פותר את הבעיה והיא שוב זמינה.
פנינו לחברה שרק אומרים "נבצע איפוס" אבל זה קרה כמה פעמים, עכשיו ישלחו לה סים חדש אבל בספק אם זה יפתור את הבעיה.
לאיזה חברה אמינה (וזולה) מומלץ לעבור אם הבעיות ימשיכו והאם שמעתם פעם על בעיה דומה?
בחודשים האחרונים יש בעיה מוזרה רק לאמא שלי, זה קרה כמה פעמים בהפרש של כמה שבועות או חודשים - פונים אליה ואומרים שהתקשרו ושהיא לא עונה או לא זמינה.
כשאני ניסיתי להתקשר בסמוך לאחד המקרים זה מחייג אליה אבל מייד מסיים את השיחה בלי שום צלצול אפילו.
כשהיא מכבה ומדליקה את המכשיר זה בדרך כלל פותר את הבעיה והיא שוב זמינה.
פנינו לחברה שרק אומרים "נבצע איפוס" אבל זה קרה כמה פעמים, עכשיו ישלחו לה סים חדש אבל בספק אם זה יפתור את הבעיה.
לאיזה חברה אמינה (וזולה) מומלץ לעבור אם הבעיות ימשיכו והאם שמעתם פעם על בעיה דומה?
וואו זה מטורף שצריך להחליף טלפון כדי לפתור דבר כזה בסיסי, הטלפון הוא גלקסי A52 שלא נחשב טלפון "***" ולא אמורות להיות בו בעיות01/12/2023 17:31dmitrys כתב: בדיוק מה שקרה לאישתי. אנחנו 4 טלפונים כולם ב 012, ורק לאישתי היו בעיות.
הבעיה נפתרה על ידי החלפת הטלפון. אין שום קשר ל 012.
לא חושב שהחלפת הסים תפתור את הבעיה, אבל מה אכפת לך לנסות אם הם שולחים בחינם....