חיבור קדם מגבר לרסיבר?
-
Ozrx
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- שם מלא: Oz
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם
לאחרונה צירפתי פאוור לרסיבר בכדי לשפר בשמיעת סטריאו
מקור המוזיקה שלי בסטרימג חיבור hdmi
יש לי אפשרות לחבר קדם מגבר אנלוגי למערכת שכמובן אין hdmi
האם חיבור הרסיבר לקדם מגבר ואז לפאוור
יתן תוצאה טובה יותר
הרסיבר rxa 3070
פאוור אדקום gfa 545
קדם מגבר אנלוגי adcom
לאחרונה צירפתי פאוור לרסיבר בכדי לשפר בשמיעת סטריאו
מקור המוזיקה שלי בסטרימג חיבור hdmi
יש לי אפשרות לחבר קדם מגבר אנלוגי למערכת שכמובן אין hdmi
האם חיבור הרסיבר לקדם מגבר ואז לפאוור
יתן תוצאה טובה יותר
הרסיבר rxa 3070
פאוור אדקום gfa 545
קדם מגבר אנלוגי adcom
אם יש לך HT BAYPASS בקדם מגבר אז תחבר את הפאואר, הרמקולים הקדמיים ואת המקור של המוזיקה סטראו לקדם מגבר וכאשר תרצה להשתמש ברסיבר למדיה רב ערוצית אז תעביר את הקדם מגבר לכניסת BAYPASS .
אין שום ערך מוסף לחבר קדם מגבר סטראו לקדם מגבר של הרסיבר. הכפילות הזאת לא משפרת שום דבר.
אין שום ערך מוסף לחבר קדם מגבר סטראו לקדם מגבר של הרסיבר. הכפילות הזאת לא משפרת שום דבר.
זה יכול לתת ברור לפרה עצמו יש גוון שלו, אבל זה יכול גם לגרום נזק מתועלת, אתה מכניס פה גיין על גיין ורעשים מפרה נוסף לרמקול קח בחשבון, תפתח ווליום שרפת רמקול.
אתה עם 3070 שזה רסיבר משובח עם הגברה לא רעה בכלל, שמת עליו לקדמי פאוור נפרד זה טוב, אבל, זה פאוור חלש לקדמי, הגברה איכותית יותר כן הייה (בזמנו היום זה דינוזאור והרכיבים בפנים כבר איבדו את הערכים והתפוקה בכל זאת זה מגבר של 40 שנה אחורה, עדיין נשמע מדהים כן אבל ...), תעביר אותו לאחוריים או לסנטר ותשים פאוור רציני יותר לקדימה ואז תראה מה יקרה. (אם תרצה יש לי ROTEL 1582 לצורך העניין), או שתחבר את הפרה פאוור סט אדקום בתור סטריאו נטו בלי הרסיבר באמצע, תשדך לו זוג רמקולים אולדסקול נניח TDL או חדש\ישן סגנון וורפידל לינטון תעצום עיניים ואתה בעננים..
מה חסר לך היום או מה המטרה?
אתה עם 3070 שזה רסיבר משובח עם הגברה לא רעה בכלל, שמת עליו לקדמי פאוור נפרד זה טוב, אבל, זה פאוור חלש לקדמי, הגברה איכותית יותר כן הייה (בזמנו היום זה דינוזאור והרכיבים בפנים כבר איבדו את הערכים והתפוקה בכל זאת זה מגבר של 40 שנה אחורה, עדיין נשמע מדהים כן אבל ...), תעביר אותו לאחוריים או לסנטר ותשים פאוור רציני יותר לקדימה ואז תראה מה יקרה. (אם תרצה יש לי ROTEL 1582 לצורך העניין), או שתחבר את הפרה פאוור סט אדקום בתור סטריאו נטו בלי הרסיבר באמצע, תשדך לו זוג רמקולים אולדסקול נניח TDL או חדש\ישן סגנון וורפידל לינטון תעצום עיניים ואתה בעננים..
מה חסר לך היום או מה המטרה?