צילינדר מותאם ל-Yale Linus
-
dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
כחלק מהשת״פ של Mul-T-Lock עם Yale (שתיהן בבעלות Assa Abloy) להשקה של Linus, הם הוציאו צילינדר MTL800 יעודי למנעולים חכמים, שמגיע בחבילה ברכישת ה-Linus.
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו בנפרד? המקום היחיד שמצאתי ברשת הוא פה.
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותו בנפרד? המקום היחיד שמצאתי ברשת הוא פה.
-
dr0r
-
- חבר ותיק

דיברתי עם א. עקנין, הם הוסיפו את הצילינדר לאתר, ב-320 ₪. הוא רק מגיע עם מפתח ״רגיל״ אחד (גם בחבילה של Linus, מולטילוק התקמצנו), אז מומלץ להוסיף עוד כמה.
לדעתי הצילינדר הזה יעבוד הרבה יותר יעיל גם עם נוקי, כי מומנט הסיבוב על המנעול הרבה יותר גדול מאשר עם המתאם הורוד הקטן. אם בכל מקרה מחליפים צילינדר, נראה לי שזה כדאי.
לדעתי הצילינדר הזה יעבוד הרבה יותר יעיל גם עם נוקי, כי מומנט הסיבוב על המנעול הרבה יותר גדול מאשר עם המתאם הורוד הקטן. אם בכל מקרה מחליפים צילינדר, נראה לי שזה כדאי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
המתאם הורוד של הנוקי נוצר על ידי החברה על מנת להתאים בול, אני לא רואה סיבה ללכת על משהו אחר במקרה הזה.
אגב, למה הלכת על Yale Linus?
אגב, למה הלכת על Yale Linus?
-
dr0r
-
- חבר ותיק

המנעולים האלה לא נבנו כדי להתמודד עם המומנט הנדרש לפתיחת מנעול פלדלת, זה רחוק בהרבה מהסטנדרט האירופי. היה לי את ה-Danalock, ומתישהו הוא התחיל לזייף. הנוקי יכול להתלבש גם על מפתח בצד הפנימי - אז אם הראש של הצילינדר היעודי מספיק צר (פחות מ-4 מ״מ), זה יכול להפחית את הלחץ על רכיבי הפלסטיק.16/11/2023 21:50ziv_r כתב: המתאם הורוד של הנוקי נוצר על ידי החברה על מנת להתאים בול, אני לא רואה סיבה ללכת על משהו אחר במקרה הזה.
אגב, למה הלכת על Yale Linus?...
האמת שכבר קניתי את הנוקי, אבל ההפרש ברעש עצום. את ה-linus בקושי שומעים, וזה הכריע את הכף מבחינת ההנהלה - למרות שהנוקי קצת פחות בולט (כי הוא לבן ולא כסוף).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למה אתה חושב שהנוקי לא נועד להתמודד עם הדלתות בארץ?
יש כאן מאות חברי פורום עם נוקי שיגידו לך בדיוק הפוך.
יש כאן מאות חברי פורום עם נוקי שיגידו לך בדיוק הפוך.
-
dr0r
-
- חבר ותיק

יש הבדל בין ״נועד״ ל-״מצליח״. המנוע של הנוקי בהחלט מספיק חזק כדי להתמודד עם הדלתות כאן. אבל אני מאוד אתפלא אם הוא תוכנן עבור מנעול פלדלת - כי המנגנון הכבד הזה קיים רק בישראל. זה לא אומר שהוא יתקלקל - למעשה, בהינתן שהמנוע של הליינוס הרבה יותר שקט, ייתכן שהוא גם יותר חלש. אבל להקל עליו לא יזיק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בנתיים הוא עובד בהצלחה מעל שנתיים, אין סיבה להאמין כרגע שהוא לא יחזיק מעמד עבור מטלה שהוא תוכנן עבורה.
ייתכן שיש משהו במה שאתה אומר. יש לך ראיות כלשהן?
ייתכן שיש משהו במה שאתה אומר. יש לך ראיות כלשהן?
-
dr0r
-
- חבר ותיק

שחיקה זה עניין של זמן, ועד שהמנעול מתחיל ממש לזייף בד״כ לא מודעים לה. במקרה של Danalock הצרות התחילו אחרי כ-5 שנים. תראה את השרשור פה.
כל המנועים האלה בשלב מסויים נשחקים ומתקלקלים, גם עם מנגנון דלת סטנדרטי. השאלה היא אם המנוע ישרוד מספיק זמן שתרצה להחליף אותו עוד לפני שהוא ימות...
כל המנועים האלה בשלב מסויים נשחקים ומתקלקלים, גם עם מנגנון דלת סטנדרטי. השאלה היא אם המנוע ישרוד מספיק זמן שתרצה להחליף אותו עוד לפני שהוא ימות...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag