מבקש המלצה על מדפסת לייזר צבעונית

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4303
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 900 פעמים

שליחה #21 

08/11/2023 16:02  
Arie10 כתב:
תבדוק כמה עולה סט מקורי של 4 טונרים למדפסת ממוצעת.
לרוב זה מדגדג את עלות המדפסת !!!
...
אני רואה שאתה ממשיך לכתוב את אותן הטענות המגוחכות גם אחרי שהסברתי לך למה ועד כמה הן הזויות לגמרי ומופרחות מן היסוד.
טוב אנסה עוד הפעם. מחיר של מדפסת לייזר צבעונית משולבת חדשה מהפשוטות ביותר, למשל זו שכבר בתחילת הדיון נתתי לה קישור שבו ניתן לראות את המחירים גם שלה וגם של הטונרים בשבילה, הוא כפי שניים מהמחיר של הטונרים רגילים בשבילה. ומדפסת חדשה זו מגיעה, כפי שכבר הסברתי את זה לפני זה עם דוגמיות של טונרים, שבנפח של חצי מהטונרים הרגילים וכרבע נפח מטונרים גדולים בשבילה. כך שגם ניקח את המחיר של סט טונרים הכי גדולים ויקרים למדפסת זו, שהוא גם זול יותר ממחיר המדפסת חדשה, זה יהיה פי חמישה יותר זול פר דף הדפסה, מאשר לרכוש כל פעם מדפסת חדשה, כפי שאתה הצעת. :lol:
וזה עוד מדפסת הכי פשוטה וזולה. מדפסת בינונית עולה כבר פי שלוש מהמחיר של סט הטונרים בשבילה ומדפסת מתקדמת עולה כבר כפי שש מהמחיר של סט הטונרים בשבילה.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2549
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #22 

ציינתי את העובדה שסט טונרים חדשים עולים קרוב למחיר של מדפסת חדשה.

לא נכנסתי לעניין של איזה טונרים מגיעים עם מדפסת חדשה. זה ענין אחר ולא מעניין אותי.
ביקשתי להפנות את תשומת לב למחיר מדפסת חדשה ביחס למחירי סט טונרים (נוספים).

אתן דוגמא בשלוף:
מדפסת CANON מדגם 631 (ביתית בסיסית ביותר)- מחיר הזול ביותר 1343 ש"ח
סט טונרים מקורי- 391 כ"א- 1564 ש"ח לסט וזה במקום הזול ביותר שאני מצאתי.

עכשיו תעשה עם המידע הזה מה שבא לך ותקנה מה שמתחשק לך.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

09/11/2023 13:29  
Arie10 כתב:
ציינתי את העובדה שסט טונרים חדשים עולים קרוב למחיר של מדפסת חדשה.

לא נכנסתי לעניין של איזה טונרים מגיעים עם מדפסת חדשה. זה ענין אחר ולא מעניין אותי.
ביקשתי להפנות את תשומת לב למחיר מדפסת חדשה ביחס למחירי סט טונרים (נוספים).
...
אחרי שהסברתי כבר פעמיים , אנסה להסביר עוד פעם אחת, אחרונה.
הסברתי וגם הדגמתי כבר שמחיר של סט טונרים, מול מחיר המדפסת הוא החל מחצי מהמחיר המדפסת ועד לשישית ממנו בדגמים המתקדמים יותר של מדפסות.
אולי כן תעניין אותך עובדה שמדפסת לא יכולה להדפיס ללא הטונרים או עם טונרים ריקים ובגלל זה גם זה בדיוק לא עניין אחר, אלה שזה ממש עניין זה, שהטונרים שבאים עם המדפסת הם כרבע מנפח מטונרים שנרכשים אחרי זה.

אולי עכשיו אחרי הסבר בפעם שלישית אתה תבין עד כמה מגוחך והזוי נשמעת ההצעה שלך לקנות מדפסת במקום טונרים. ואולי לא תבין. 😃

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2549
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #24 

אתה יכול להסביר גם בפעם ה 346.

ישנה עובדה אחת ! מחיר מדפסת ולאחר מכן מחיר טונרים חדשים.
אתה יכול לעשות חישובים עד מחר, אבל זה לא ישנה את המחירים.

מסיבה לא ברורה מדפסות לייזר שחור/לבן עובדות ללא שום בעיות גם עם טונרים חליפיים/תואמים ומחירם פשוט זניח למחיר המדפסת החדשה (ולא מעניין עם איזה טונר היא מגיעה כחדשה).
מדפסות לייזר צבעוניות רגישות ביותר לטונרים חליפיים. כאן צריך לשים לב למחיר של אותם הטונרים המקוריים !!! כי כשמגיע הזמן להחליף אותם...אתה נאלץ למכור כליה ולא משנה כמה דפים ידפיסו הטונרים המלאים/חלקיים. אבסולוטית מדובר על סכום מאוד נכבד ! והוא לא דומה בכלל ליחס המחירים במדפסות שחור/לבן !

בלי שום קשר החישובים שלך לא מעניינים, כיון שלא ניתן לדעת מה התכולה של טונרים התחלתיים. המידע על הטונרים המקוריים שקונים לאחר מכן גם כך בלוף אחד גדול, שכן בחיים לא מתקרבים לכמות ההדפסות הנקובה. הכל שם פשוט מספרים שאין מאחוריהם כלום ושום דבר.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4625
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #25 

08/11/2023 14:47  
ChinggisKhan כתב:
נשמע לי מחיר נמוך בצורה קיצונית
...
ביד שניה יש מציאות רבות.
השבוע שתי רכישות :
רובוט שוטף שחדש עולה 1650 שח נרכש ב 500
רובוט שואב רומבה I7 משוכלל כולל ניהול באפליקציה שעולה בין 1500 ל 2000 שח גם כן ב 500 שח.
גם בתחום האודיו סטראו זה אותו דבר.

נכון צריך לכתת רגלים להמתין זמן מה ולדעת לקנות את המוצר הנכון אבל בסופו של עניין זה משמעותית זול מחדש.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #26 

יכול להמליץ רק מנסיון אישי: (הדגם לא חדש אז ההמלצה יותר על החברה והסוג)

מדפסת של Brother HL-3140 עובדת כבר כמה שנים טובות, חוץ מכמה פעמים שנתקע נייר לא היו שום תקלות. יש עדכוני קושחה ותוכנה גם היום, משתמש בטונרים חלופיים מאז שנגמרו המקוריים.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4775
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 762 פעמים

שליחה #27 

@sys_admin - ה-283 דגם ישן שכבר לא במלאי, לפחות זה מה שאמרו לי שבדקתי זמינות במלאי ב-2 חנויות. יש להם 3001 וממה שקראתי היא קצת פחות מומלצת (עלויות הדפסה גבוהות יותר וחיבור לענן של hp.
ראיתי את ה-655 של canon שמגיעה עם 3 שנות אחריות. מישהו מכיר אותה ?

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

11/11/2023 9:41  
ChinggisKhan כתב:
@sys_admin - ה-283 דגם ישן שכבר לא במלאי, לפחות זה מה שאמרו לי שבדקתי זמינות במלאי ב-2 חנויות. יש להם 3001 וממה שקראתי היא קצת פחות מומלצת (עלויות הדפסה גבוהות יותר וחיבור לענן של hp.
ראיתי את ה-655 של canon שמגיעה עם 3 שנות אחריות. מישהו מכיר אותה ?
...
ועכשיו כבר אחרי שאנו יודעים שהוא כן זמין ובמלאי ואפילו במקומות רבים, כולל גם במשלוח עד הבית ואפילו במשלוח אקספרס, מחדרה עד גדרה, כל מה שנשאר, זה רק לברך, תתחדש.

ואם אנו כבר בעוצמו של המשחק המשעשעה בשם הטלפן השבור ושאני צריך לנחש מה זה אותו 3001 שיש להם, אז אני מהמר שזה... HP LaserJet Pro 3001dw ואם זכיתי בסיבוב זה של המשחק, אז אני יכול גם להוסיף שדבר זה לא קשור כלל למה ששאלת בתחילת הדיון וזה מהסיבה הפשוטה, והיא שהתעניינת במדפסת משולבת ודבר זה, מעבר לכל המגרעות שלה, כלל לא. ואני גם אצרף את הקישור למפרט של 3001 שלא מתאים לכלום:
https://www8.hp.com/h20195/v2/GetDocume ... =c08160318

ועל מדפסת Canon i-SENSYS MF655Cdw אפשר להגיד, שלמרות שהיא מגיעה עם אחריות של שלוש שנים וכביכול עם איכות הדפסה פי שניים גבוהה יותר מהדגם המדובר של HP וגם עם כל זה זולה יותר ממנה בשליש, אז היא לא שווה כלום לא מבחינת איכות ולא מבחינת אמינות, אפילו בהשוואה למדפסת הכי זולה זו של HP.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”