סקר חברות בר מים .. (בהמשך לקילקול התמי-4 התת כיורי)
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מכיוון שמכשיר התמי-4 התת כיורי שלי נדפק והחברה הודיעה לי שאין (וגם לא יהיו יותר) חלקים למכשיר. אני נדרש לבחור דגם אחר.
בבדיקה שטחית, מסתבר שיש עוד כ-9 חברות שמייצרות ומוכרות מכשירי מים ביתיים דוגמת תמי -4.
אשמח לקבל v על החברות שאתם חושבים שבאות בחשבון מבחינתכם. אפשר לשנות את הבחירה בהמשך.
אם אתם חושבים שלחברה מסויימת מגיע "ציון שלילי" ואתם ממליצים להמנע ממנה, אשמח שתרשמו זאת בתגובות המילוליות.
תודה,
ג'יימס
בבדיקה שטחית, מסתבר שיש עוד כ-9 חברות שמייצרות ומוכרות מכשירי מים ביתיים דוגמת תמי -4.
אשמח לקבל v על החברות שאתם חושבים שבאות בחשבון מבחינתכם. אפשר לשנות את הבחירה בהמשך.
אם אתם חושבים שלחברה מסויימת מגיע "ציון שלילי" ואתם ממליצים להמנע ממנה, אשמח שתרשמו זאת בתגובות המילוליות.
תודה,
ג'יימס
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אין על מים מהברז, חוסכים כסף, זמן ואתם גם לא נאלצים להיות עובדים של הפילטר במשימות תחזוקה 
מעבר לזה, כל החברות הן יחסית דומות. הן בסך הכל מוכרות תבנית פלסטיק\מתכתית ובתוכה אתה שם איזה פילטר שאתה רוצה, אם זה מסנן מכני, פחם, משולב מיקרופילטר, אבנית וכדומה. כל הפילטרים נכנסים למיכלים של כל החברות ולכן אין הבדל בגדול.

מעבר לזה, כל החברות הן יחסית דומות. הן בסך הכל מוכרות תבנית פלסטיק\מתכתית ובתוכה אתה שם איזה פילטר שאתה רוצה, אם זה מסנן מכני, פחם, משולב מיקרופילטר, אבנית וכדומה. כל הפילטרים נכנסים למיכלים של כל החברות ולכן אין הבדל בגדול.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
אני יודע שבחו״ל insinkrator מאד פופולאריים
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
יש משמעות גם לטעם של המים
לנו יש תמי 4, אומנם לא זול, אבל בהחלט מעודד לשתות מים.
ככה גם הרגלנו את הילדים, אז במקום שישיות קולה ועוד *** ממותק, אז שותים מים והרבה, אז סה"כ זאת הוצאה חיובית בעיני
לנו יש תמי 4, אומנם לא זול, אבל בהחלט מעודד לשתות מים.
ככה גם הרגלנו את הילדים, אז במקום שישיות קולה ועוד *** ממותק, אז שותים מים והרבה, אז סה"כ זאת הוצאה חיובית בעיני