LG C2 vs CS3 (רוכש היום)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני חושב שמינילד תתן לך יותר שקט נפשי בטווח הקצר, בעוד oled עם הרחבת אחריות ל-6 שנים תתן לך יותר שקט לטווח הארוך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני דווקא חושב שאם הצורך הוא לראות בעיקר ערוצים כמו 11,12,13 אין יתרון ל OLED. מינילד יתן תוצאה טובה טובה לפחות כמו OLED ובלי חסרונות ברורים. אלה ערוצים שאין יתרון לשחורים בהם ושמציגים לוגו בעייתי.
לא כולם צריכים בדיוק את אותו המוצר וכאן יש לנו דוגמא ברורה למישהו שלא ירוויח כלום מהטכנולוגיה הזו.
לא כולם צריכים בדיוק את אותו המוצר וכאן יש לנו דוגמא ברורה למישהו שלא ירוויח כלום מהטכנולוגיה הזו.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
זו נשמעת האופציה הכי גרועה מבחינתך: טכנולוגיה שאתה חושש ממנה, מחיר גבוה ביותר, אחריות קצרה יותר.28/10/2023 7:19roy007 כתב: שני דברים לגבי הרחבת אחריות.
1. זה מגביל אותי ל-LG ואני דווקא הסתכלתי על אחרים..אם להיות ספציפי A95L
2. הסכום שהם דורשים על העניין הזה הוא גבוה מאד ומייקר את המסך שכבר יקר כלשעצמו....
כמו שכתבתי לך, לשימושים שלך עדיף מינילד ותקבל אחריות ל-3 שנים. היו בפורום בשבוע האחרון לא מעט הודעות על טלוויזיות שהתפגרו לאחר 4 שנים ולכן אם אתה רוצה שקט ל-6 שנים lg היא היחידה שמציעה את זה
תודה רבה לכם על היעוץ.
לא אשקר רציתי מסך oled אבל אנחנו צופים שעות בערוצים הישראלים ובערוצי הספורט ואני לא רוצה לראות עם חשש.
למרות אופציית הארכת האחריות אני מעוניין באמינות ואין לי רצון להתעסק עם תקלות (שיכולות כמובן לקרות בכל מסך)
התכנון שלי היה A95L והוזמן X95L
מקווה להיות מרוצה.
לא אשקר רציתי מסך oled אבל אנחנו צופים שעות בערוצים הישראלים ובערוצי הספורט ואני לא רוצה לראות עם חשש.
למרות אופציית הארכת האחריות אני מעוניין באמינות ואין לי רצון להתעסק עם תקלות (שיכולות כמובן לקרות בכל מסך)
התכנון שלי היה A95L והוזמן X95L
מקווה להיות מרוצה.