טורנט קליינט ל- NAS
היי חברים,
האם ניתן ומומלץ להתקין טורנט קליינט על Synology DS200+?
מאחר והכול אצלי בנאס והוא דולק 24/7 אני חושב אולי שהכול יתנהל מתוכו וכך ההורדות ובעיקר ההעלאות שלי לא מופסקות.
עד כה אני מוריד דרך טורנט קליינט במחשב נוק שמוריד ישירות לתוך תיקייה משותפת מהנאס, העניין הוא שאת הנוק אני לא משאיר דולק 24/7, אין לי שימוש יומיומי בו.
תודה!
מאחר והכול אצלי בנאס והוא דולק 24/7 אני חושב אולי שהכול יתנהל מתוכו וכך ההורדות ובעיקר ההעלאות שלי לא מופסקות.
עד כה אני מוריד דרך טורנט קליינט במחשב נוק שמוריד ישירות לתוך תיקייה משותפת מהנאס, העניין הוא שאת הנוק אני לא משאיר דולק 24/7, אין לי שימוש יומיומי בו.
תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אם אתה כבר נכנס לזה תתקין כבר את כל הקונטיינרים ממשפחת ה-rr08/09/2023 15:51Dannino כתב: היי חברים,
תודה!...
(radarr, sonarr, etc) עם איזה טורנט קליינט שבא לך (Transmission עובד טוב).
זאת אמנם מחילת ארנב לא נגמרת אבל כשזה עובד זה עובד מעולה ולא ממש צריך לגעת.
הפעלתי את download station וגם הרמתי קונטיינר של Deluge. שמתי הורדות בשני הכלים אך לא יורד כלום, הכול על 0 מאופס.
מה אני מפספס פה???
הפעלתי את ה- FW של הנאס > איפשרתי את הפורטים של שניהם - לא עובד.
ביטלתי לרכמה דקות את ה- FW בראטור של וואווי - לא עבד.
אשמח לעזרה!!
מה אני מפספס פה???
הפעלתי את ה- FW של הנאס > איפשרתי את הפורטים של שניהם - לא עובד.
ביטלתי לרכמה דקות את ה- FW בראטור של וואווי - לא עבד.
אשמח לעזרה!!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר להתקין את ruTorrent על NAS, וזה פחות או יותר הקליינט הכי טוב שיהיה לך (זה הקליינט שמתמשים בו כמעט בכל הסידבוקסים המסחריים).
כדי להתקין אותו אתה צריך קודם כל להתקין את Entware.
על NAS של QNAP זה ממש פשוט - זאת פשוט חבילה שאפשר להתקין מכאן: Qnapclub Store - Entware-std
אם זה NAS של Synology אז זה טיפה יותר טריקי אבל לא ממש מסובך: Using Entware on Synology NAS - Technorabilia
אחרי שהתקנת את Entware כל מה שאתה צריך לעשות זה להתחבר ל-NAS ב-SSH ולכתוב
opkg update
opkg install rtorrent-easy-install
זה ישאל אותך סדרה של שאלות ויבצע את ההתקנה. בסיום ההתקנה תוכל לגשת לקליינט בכתובת
http://<nas-ip-address>:81/rutorrent
בהצלחה!
על NAS של QNAP זה ממש פשוט - זאת פשוט חבילה שאפשר להתקין מכאן: Qnapclub Store - Entware-std
אם זה NAS של Synology אז זה טיפה יותר טריקי אבל לא ממש מסובך: Using Entware on Synology NAS - Technorabilia
opkg update
זה ישאל אותך סדרה של שאלות ויבצע את ההתקנה. בסיום ההתקנה תוכל לגשת לקליינט בכתובת
בהצלחה!
תודה רבה!23/10/2023 18:18NegativeIQ כתב: אפשר להתקין את ruTorrent על NAS, וזה פחות או יותר הקליינט הכי טוב שיהיה לך (זה הקליינט שמתמשים בו כמעט בכל הסידבוקסים המסחריים).
opkg update
בהצלחה!...
מצאתי מדריך של marius hosting אם אתה מכיר, שם דרך כמה פעולות פשוטות מאוד, הרמתי קונטיינר של Deluge ואני כבר רץ והכל עובד מעולה!
גם הסתדרתי על הזמנה מ- TorrentLeech כך שהדברים עכשיו טסים