חברת Zappiti הצרפתית הכריזה על פשיטת רגל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46333
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
מפליא לשמוע שהם בכלל הצליחו לשרוד עד היום.
חברת Dune HD עדיין פעילה למרבה הפלא.
חברת Dune HD עדיין פעילה למרבה הפלא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה שעוד יותר מפליא שיש עכשיו תנועה של משתמשים לכיוון Zidoo ו Dune. הריי מדובר באותו הימור. קופסאות סגורות שמשתמשות בשרתי החברה עבור ה media server שלהן.
ביום שהחברה נסגרת בין אם מסיבה כלכלית או רגולטורית או שתיהן .. ( זו הסיבה ש Zappiti לא שרדו כי הם בנו על מכירות של מוצר הסטוראג שלהם שהגיע עם ripper ובארה"ב נאסר עליהם לשווק את המוצר ) אין מה לעשות יותר עם הקופסה כי ה media server משתמש בשרתי החברה.
בקיצור, in Plex we trust ומי שקשה לו עם Plex יכול להשתמש ב Jellyfin
ביום שהחברה נסגרת בין אם מסיבה כלכלית או רגולטורית או שתיהן .. ( זו הסיבה ש Zappiti לא שרדו כי הם בנו על מכירות של מוצר הסטוראג שלהם שהגיע עם ripper ובארה"ב נאסר עליהם לשווק את המוצר ) אין מה לעשות יותר עם הקופסה כי ה media server משתמש בשרתי החברה.
בקיצור, in Plex we trust ומי שקשה לו עם Plex יכול להשתמש ב Jellyfin
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

ב-Dune אם השרתים אינם, אז פשוט אין לך עדכוני תוכנה אוטומטיים ואין לך את הבאנרים היפים לסרטים וההורדה של תרגום האוטומטית - אבל למה שהנגן יפגע? הוא ימשיך לעבוד כמו תמיד.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

ברור שהנגן יעבוד. גם הנגן של Zapitti ימשיך לעבוד. גם שם הבעיה היא רק עם תוכן חדש.10/10/2023 11:15oferlaor כתב: ב-Dune אם השרתים אינם, אז פשוט אין לך עדכוני תוכנה אוטומטיים ואין לך את הבאנרים היפים לסרטים וההורדה של תרגום האוטומטית - אבל למה שהנגן יפגע? הוא ימשיך לעבוד כמו תמיד....
בסופו של דבר וזה מביא אותי לנקודה. כאחד ששנים החזיק סטרימרים כולל אחד לא זול במיוחד של Dune,
ובהנתן מוצר כמו Nviidia Shield שיודע לנגן הכל ותומך בכל הפורמטים, אין הצדקה להמשיך לרכוש מוצרים מהסוג הזה
בטח לא במחירים של אלפי דולרים ( אוקי 249 דולר על Zidoo ניחא אבל גם שם אתה תלוי בענן שלהם )
אני כבר שנתיים עם Shield ו Plex ומרוצה עד הגג. נכון דורש קצת זמן להקים את זה ויש חבלי לידה אבל מרגע שהקמת את שרת הפלקס הכל דופק כמו שעון.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

ההגיון הזה לא עושה לי שכל:
1. אפשר להשתמש במכשירים גם אחרי שהחברות נעלמו מהשטח, שום דבר לא "מת"
2. דווקא שירותים כמו Jellyfin + Plex נראים מאוד רגישים לשינויים ברמת השרת. Plex לא נראים במצב אידאלי, כלכלית, גם הם יכולים בקלות ליפול.
3. יש ל-Plex לא מעט חסרונות, כמו הרצון האקטיבי שלו לעשות transcoding לכל שטות.
אני דווקא משתמש ב-infuse ב-AppleTV ומאוד מרוצה. פחות מה-ATV שיש לו לא מעט שגעונות, אבל התוצאה הסופית מרהיבה.
1. אפשר להשתמש במכשירים גם אחרי שהחברות נעלמו מהשטח, שום דבר לא "מת"
2. דווקא שירותים כמו Jellyfin + Plex נראים מאוד רגישים לשינויים ברמת השרת. Plex לא נראים במצב אידאלי, כלכלית, גם הם יכולים בקלות ליפול.
3. יש ל-Plex לא מעט חסרונות, כמו הרצון האקטיבי שלו לעשות transcoding לכל שטות.
אני דווקא משתמש ב-infuse ב-AppleTV ומאוד מרוצה. פחות מה-ATV שיש לו לא מעט שגעונות, אבל התוצאה הסופית מרהיבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46333
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני עוד עתיק בהשוואה, בוחר מתוך רשימה של קבצים...
מצד שני, תמיד יש לי סרט אחד לראות או פרק 1 או 2 לצפייה, אז לעולם לא ממש יהיה לי קיר של תכנים.
מצד שני, תמיד יש לי סרט אחד לראות או פרק 1 או 2 לצפייה, אז לעולם לא ממש יהיה לי קיר של תכנים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הפלקס הזה יש איתו בעיה במסכים רחבים, כי לא ניתן למקם את התרגום בגובה שאתה רוצה.(לפחות זה מינסיון העבר שלי אולי היום הבעיה כבר טופלה)10/10/2023 9:36Lior_M כתב: מה שעוד יותר מפליא שיש עכשיו תנועה של משתמשים לכיוון Zidoo ו Dune. הריי מדובר באותו הימור. קופסאות סגורות שמשתמשות בשרתי החברה עבור ה media server שלהן.
בקיצור, in Plex we trust ומי שקשה לו עם Plex יכול להשתמש ב Jellyfin...
לגבי השילד אז ללא ספק אחלה מכשיר (במיוחד עבור נטפליקס) אבל כל פעם קופצת פאלטה אחרת איתו (שוב מניסיוני האישי אני מחזיק גם אותו וגם דיון) לעומת הדיון שמניסיוני יש לו 0 תקלות, פשוט 0 תקלות, אוכל כל סרט בקלילות.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

עדיין לא ניתן למקם את הכתוביות מעבר לשלושה מיקומי ברירת מחדל.17/10/2023 9:49istarmini כתב: הפלקס הזה יש איתו בעיה במסכים רחבים, כי לא ניתן למקם את התרגום בגובה שאתה רוצה.(לפחות זה מינסיון העבר שלי אולי היום הבעיה כבר טופלה)
לגבי השילד אז ללא ספק אחלה מכשיר (במיוחד עבור נטפליקס) אבל כל פעם קופצת פאלטה אחרת איתו (שוב מניסיוני האישי אני מחזיק גם אותו וגם דיון) לעומת הדיון שמניסיוני יש לו 0 תקלות, פשוט 0 תקלות, אוכל כל סרט בקלילות....
ברור שפלקס הוא לא פתרון שמתאים לכולם, אבל לא לכולם יש מסכים רחבים .. יש גם כאלה שמעדיפים להתאמץ ומוותרים על התרגום.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי