שילוב של אמזון business ו prime
שלום,
קיבלתי הצעה לזמן מוגבל ליצור חשבון אמזון business ולקבל 50% החזר על הקניה הראשונה עד 200$.
לא יודע למה הם מציעים לי את זה, אני קונה בפחות מ 1,000 ש"ח בשנה כבר הרבה שנים והם יודעים שאני אדם פרטי.
חשבתי לשלב את זה עם prime day עוד שבוע וליהנות משתיי ההנחות בו זמנית.
האם זה אפשרי?
ז"א ליצור חשבון business ואח"כ prime - שניהם בחינם - ולקנות ב 200$
גם עם המכס זה משתלם.
תודה מראש למשיבים
קיבלתי הצעה לזמן מוגבל ליצור חשבון אמזון business ולקבל 50% החזר על הקניה הראשונה עד 200$.
לא יודע למה הם מציעים לי את זה, אני קונה בפחות מ 1,000 ש"ח בשנה כבר הרבה שנים והם יודעים שאני אדם פרטי.
חשבתי לשלב את זה עם prime day עוד שבוע וליהנות משתיי ההנחות בו זמנית.
האם זה אפשרי?
ז"א ליצור חשבון business ואח"כ prime - שניהם בחינם - ולקנות ב 200$
גם עם המכס זה משתלם.
תודה מראש למשיבים
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה בין היתר מה שקיוויתי לשמוע פה מבעלי ניסיון....
מבחינתי חשבון business זה משהו שאני אפתח ואסגור אחרי קבלת ההטבה.
חיפשתי מידע בגוגל ולא כ"כ ברור אם אפשר לשלב תקופה חינמית של ביזנס עם תקופה חינמית של פריים.
יש חשבון שנקרא business prime
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לא רלוונטי לישראל.
לארהב בלבד.
לארהב בלבד.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
1. למיטב זכרוני צריך EIN ואי אפשר להירשם בישראל (אלא אם משהו השתנה לאחרונה)
2. המחירים שם לא זולים יותר יותר מהפריים הרגיל, הדגש שם זה על העולם העסקי, לדוגמה אם יש לך עסק ואתה קונה הרבה ציוד משרדי אז המחירים שם יהיו מעט זולים יותר, אבל מצד שני יהיו מוצרים לשוק הביתי/פרטי שהם יקרים יותר.
3. התכנית יקרה.
2. המחירים שם לא זולים יותר יותר מהפריים הרגיל, הדגש שם זה על העולם העסקי, לדוגמה אם יש לך עסק ואתה קונה הרבה ציוד משרדי אז המחירים שם יהיו מעט זולים יותר, אבל מצד שני יהיו מוצרים לשוק הביתי/פרטי שהם יקרים יותר.
3. התכנית יקרה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |