C2/CS/C3
היי חברה האם יש כבר חוות דעת בנוגע למודל 2023 של CS?
האם היא טובה יותר מה-C2?
אם כן, האם באופן משמעותי? כנ"ל בנוגע ל-C3. קראתי את הסקירה שפרסמו כאן בעבר (אני חושב שזה היה C3 אבל אולי זה היה G3). האם ההפרש משמעותי?
האם היא טובה יותר מה-C2?
אם כן, האם באופן משמעותי? כנ"ל בנוגע ל-C3. קראתי את הסקירה שפרסמו כאן בעבר (אני חושב שזה היה C3 אבל אולי זה היה G3). האם ההפרש משמעותי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- oferlaor
- מנהל

המחירים עלו אצל רוב היצרנים. אני מניח שזה בעיקר הדולר כי לא ראיתי מאמרים על כך שזה גם בארהב ככה.
כפי שכתבו לפני, זה המודל שמקבל את ההנחה הכי גבוהה בבלאק פריידיי.
כפי שכתבו לפני, זה המודל שמקבל את ההנחה הכי גבוהה בבלאק פריידיי.
בדיוק בשביל זה אני שואל. המחיר שלה גבוה מה-C2 באופן משמעותי. האם היא בכלל טובה יותר?24/09/2023 15:21bruce5154 כתב: ה cs החדשה היא cs3 והיא מתומחרת מאוד גבוה לעומת cs של שנה שעברה.. חבל...
שלא נדבר על ה-C3. איפה היא עומדת ביחס ל-C2?
אני חושב שזה בעיקר חזיריות. ראיתי כבר מקומות שבהם מכרו ב-20% הנחה ביחס למחיר השקה והדולר לא צנח מאז ההשקעה.24/09/2023 16:12oferlaor כתב: המחירים עלו אצל רוב היצרנים. אני מניח שזה בעיקר הדולר כי לא ראיתי מאמרים על כך שזה גם בארהב ככה.
כפי שכתבו לפני, זה המודל שמקבל את ההנחה הכי גבוהה בבלאק פריידיי....
יש פה סוג של מונופול שמשיק במחירים הזויים לחלוטין כדי לנצל את אלה שירוצו לקנות טכנולוגיה חדשה.
- oferlaor
- מנהל

לא הבנתי. הדולר משמעותית עלה, מה שאומר שהעלויות של היבואנים עלו (כי הם קונים בדולרים). הם גם לא שולטים בנקודה בזמן שבה הם צריכים לשלם את שווי הדולר - זה פונקציה של תזמון הזמינות של המוצרים.
זה חלק מהמחיר של ההחלטות הממשלתיות. הן גורמות להפחתת האימון על השקל ומשיכה של השקעות - מה שאומר שיש ירידה ברזרבות המט״ח.
לא הבנתי מה זה המקומות האלה שאתה מדבר עליהם. אשמח לעוד מידע כי זה לא מובן.
זה חלק מהמחיר של ההחלטות הממשלתיות. הן גורמות להפחתת האימון על השקל ומשיכה של השקעות - מה שאומר שיש ירידה ברזרבות המט״ח.
לא הבנתי מה זה המקומות האלה שאתה מדבר עליהם. אשמח לעוד מידע כי זה לא מובן.
אז נעשה סדר קטן למה התכוונתי.25/09/2023 20:14oferlaor כתב: לא הבנתי. הדולר משמעותית עלה, מה שאומר שהעלויות של היבואנים עלו (כי הם קונים בדולרים). הם גם לא שולטים בנקודה בזמן שבה הם צריכים לשלם את שווי הדולר - זה פונקציה של תזמון הזמינות של המוצרים.
לא הבנתי מה זה המקומות האלה שאתה מדבר עליהם. אשמח לעוד מידע כי זה לא מובן....
ראשית בנוגע לדולר - אני זוכר שבדקתי בחו"ל ובארץ את העליה באחוזים במחיר בין C2 ל-C3. העליה בחו"ל היתה באזור ה-30% ובארץ באזור ה-70%. לכן בשביל להצדיק את העליה הזאת, שער הדולר היה צריך לחצות את ה-4.2 וגם זה בהנחה שהם קנו את ה-C2 בשער יחסית נמוך.
שנית, המחירים כיום כבר ירדו ב-10-20% ממחירי ההשקה למרות שהדולר לא ירד. לא רק שהוא לא ירד, הוא אפילו עלה. מכאן אני מסיק שהם כנראה הפציצו במחיר השקה במטרה לגרוף רווח נאה על חובבי גאדג'טים שאוהבים לרכוש בעת ההשקה.
אני מקווה שעכשיו מובן למה התכוונתי.
ובנוגע לנושא - אין שום חוות דעת על ה-CS3? לא מצאתי אפילו אחת כזאת. האם היא בכלל טובה מה-C2 או שהמחיר שלה סתם גבוה?
אני גם מתלבט לפני רכישה של 2 מסכים, רוצה 'cs3 65 ו-'cs3 55 (או 'c2 55)
אבל אין מספיק מידע ברשת, בחלק מהמקומות אומרים שזה בכלל מגיע עם פאנל של C1 ובחלק שזה פאנל של C2 עם האלקטרוניקה של C3 - בחנויות עצמן כבר נתקלתי במוכר שלא ידע בכלל שיש כזה דגם ואחר שגם אמר שזה רק מגיע עם פאנל של C2 (משווקים מורשים) - הרמתי טלפון (עוד אומרים את זה??
) לשאול את ח.י. והנציג הנחמד אמר שהם לא מספקים מענה על שאלות טכניות על הבדלים בין מסכים אלא רק מספקים שירות לאחר רכישה ושיש לשאול את המשווק המורשה...תשובה קצת מוזרה
בנוסף לא ברור אם כדאי בכלל לרכוש עכשיו או לחכות לבלאק פרידיי
ואגב ידוע למישהו מניסיון אם אני בוחר לעשות התקנה עצמית זה יעשה בעיה עם האחריות של המסכים? (מרגיש לי מיותר לשלם על התקנה) הנציג של ח.י. אמר שכל עוד לא נגרם נזק במהלך ההתקנה (מן הסתם) אז אין בעיה.
אבל אין מספיק מידע ברשת, בחלק מהמקומות אומרים שזה בכלל מגיע עם פאנל של C1 ובחלק שזה פאנל של C2 עם האלקטרוניקה של C3 - בחנויות עצמן כבר נתקלתי במוכר שלא ידע בכלל שיש כזה דגם ואחר שגם אמר שזה רק מגיע עם פאנל של C2 (משווקים מורשים) - הרמתי טלפון (עוד אומרים את זה??
ואגב ידוע למישהו מניסיון אם אני בוחר לעשות התקנה עצמית זה יעשה בעיה עם האחריות של המסכים? (מרגיש לי מיותר לשלם על התקנה) הנציג של ח.י. אמר שכל עוד לא נגרם נזק במהלך ההתקנה (מן הסתם) אז אין בעיה.
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
יש בטלויזיה 3 יציאות בצד. שאלתי את ח.י. איזו יציאה היא כל אחת (אמור להיות הבדל בין חלק מהיציאות) והם לא ידעו להגיד לי ואי אפשר לקרוא מה רשום שם ליד היציאות. לזה אני קורא שירות חחח29/09/2023 11:12Bar18 כתב: אני גם מתלבט לפני רכישה של 2 מסכים, רוצה 'cs3 65 ו-'cs3 55 (או 'c2 55)
אבל אין מספיק מידע ברשת, בחלק מהמקומות אומרים שזה בכלל מגיע עם פאנל של C1 ובחלק שזה פאנל של C2 עם האלקטרוניקה של C3 - בחנויות עצמן כבר נתקלתי במוכר שלא ידע בכלל שיש כזה דגם ואחר שגם אמר שזה רק מגיע עם פאנל של C2 (משווקים מורשים) - הרמתי טלפון (עוד אומרים את זה??) לשאול את ח.י. והנציג הנחמד אמר שהם לא מספקים מענה על שאלות טכניות על הבדלים בין מסכים אלא רק מספקים שירות לאחר רכישה ושיש לשאול את המשווק המורשה...תשובה קצת מוזרה
ואגב ידוע למישהו מניסיון אם אני בוחר לעשות התקנה עצמית זה יעשה בעיה עם האחריות של המסכים? (מרגיש לי מיותר לשלם על התקנה) הנציג של ח.י. אמר שכל עוד לא נגרם נזק במהלך ההתקנה (מן הסתם) אז אין בעיה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה שמגיע עם הטלויזיה זה משהו מאוד קצר. לא ראיתי פירוט של ה-HDMI (אלא אם יש עוד חוברת שהגיעה ולא שמתי לב אליה).01/10/2023 17:46TheCoolest כתב: @magshield
תפתח את ספר ההוראות או תבדוק במפרט ו\או תמונות שיש באתר....
באתר שלהם לא ראיתי תמונה שאפשר ממנה להסיק על היציאות. יש להם עוד חוברת באתר של איזה 200 עמודים.
ניסיתי להריץ חיפוש עם קונטרול + F. ניסיתי גם לעבור ברפרוף ולראות אם זה יקפוץ לי לעין. לא קפץ.
נראה לי הזוי לחלוטין שהחברה שנותנת אחריות לא יודעת אפילו איזה סוג יציאה כל אחת מהיציאות.
לפי ניסוי וטעייה, היציאה העליונה כנראה לא תומכת ב-4k ו-60 (נדמה לי שהמקסימום שלה היה 4k ו-30).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא יכול להיות שכולן זהות כי בראשונה לפי הכרום קאסט לא ניתן להגיע ל-4k ו-60 למיטב זכרוני. אני אבדוק את זה שוב לראות שאני זוכר נכון.02/10/2023 2:01TheCoolest כתב: https://www.lg.com/il/tv/lg-oled65cs3va
יש 4 כניסות HDMI 2.1, כולן זהות. HDMI 2 כוללת eARC.
image.png...
בלי קשר, אני חושב שאם הנציגים של ח.י. לא יודעים דבר כזה, המצב לא משהו. זה כמו שאני ארכוש מחשב מאייבורי ואשאל אותם אחרי זה איזה סוגי USB יש במחשב והם לא ידעו לענות.
עריכה: רגע, מאיזה דגם לקחת את התמונה? אני מדבר על ה-CS הראשון שיצא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר: