השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
חיברתי אתמול את הראוטר דגם 7200 בסינית.
אבל יש לי מידי פעם ניתוקים של הWIFI וגלישה איטית מהאייפון על הWIFI שבראוטר של פרטנר לא היה.
חשוב לציין שהראוטר החדש נמצא באותו מקום שהראוטר של פרטנר היה.
איך זה הגיוני?
בהגדרות של הראוטר הגדרתי "מעבר דרך קירות", מעבר לזה יש עוד משהו שצריך לשנות בהגדרות ?
אבל יש לי מידי פעם ניתוקים של הWIFI וגלישה איטית מהאייפון על הWIFI שבראוטר של פרטנר לא היה.
איך זה הגיוני?
בהגדרות של הראוטר הגדרתי "מעבר דרך קירות", מעבר לזה יש עוד משהו שצריך לשנות בהגדרות ?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
צרף צילמי מסך של מסכי ההגדרת Wifi. יש 2, אחד עם through the wall והשני היכן שמגדירים את התדרים19/09/2023 9:23naor3456 כתב: חיברתי אתמול את הראוטר דגם 7200 בסינית.
איך זה הגיוני?
בהגדרות של הראוטר הגדרתי "מעבר דרך קירות", מעבר לזה יש עוד משהו שצריך לשנות בהגדרות ?...
19/09/2023 23:22yaronkle כתב: צרף צילמי מסך של מסכי ההגדרת Wifi. יש 2, אחד עם through the wall והשני היכן שמגדירים את התדרים...
היי תודה, לא ראיתי שבאיזור הזה יש גם הגדרות של הWIFI...
ההבדל שיש לי הוא רק ב - Wi-Fi bandwidth settings
אצלי זה על 20/40/60/80 ואצלך זה על 80
מה זה בעצם ?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

@naor3456
ישנם מספר סיבות אפשריות לניתוקים:
1. חוסר תאימות עם Wifi 6.
הדלק Wifi 5 backup network ונסה להתחבר עם הטלפון שלך לרשת שמסתיימת עם הסיומת 5G.
במידה וזה לא עזר
2. התקן אפליקציית Wifi Analyzer על מכשיר Android או משהוא דומה על iPhone ובדוק את מצב התדרים באיזור שלך ואילו תדרים הנתב בחר.
במידה "וצפוף" או שיש לך טלפון אלחוטי בבית לא רחות מהנתב אתה יכול לנסות להקטין את WiFi Bandwidth settings. ככל שהמספר קטן יותר קצב העברת הנתונים יורד אך עוצמת השידור עולה ויש פחות רגישות להפרעות.
3. אני משאיר את Wifi Channel ב Adaptive על מנת שהנתב יבחר את התדר הפחות עמוס בעצמו אך אם אתה רואה שניתן לבחור תדר / ערוץ פנוי בעזרת Wifi Analyzer נסה להעביר את הנתב לתדר הזה
לצערי אני לא מכיר את ההגדרות של iPhone. תעבור על ההגדרות במכשיר לראות אם לה היה מוגדר משהוא שאינו סטנדרטי. לדוגמא, האם הכתובת IP בטלפון סטטית ולא דינמית.
הדלק Wifi 5 backup network ונסה להתחבר עם הטלפון שלך לרשת שמסתיימת עם הסיומת 5G.
במידה וזה לא עזר
2. התקן אפליקציית Wifi Analyzer על מכשיר Android או משהוא דומה על iPhone ובדוק את מצב התדרים באיזור שלך ואילו תדרים הנתב בחר.
במידה "וצפוף" או שיש לך טלפון אלחוטי בבית לא רחות מהנתב אתה יכול לנסות להקטין את WiFi Bandwidth settings. ככל שהמספר קטן יותר קצב העברת הנתונים יורד אך עוצמת השידור עולה ויש פחות רגישות להפרעות.
3. אני משאיר את Wifi Channel ב Adaptive על מנת שהנתב יבחר את התדר הפחות עמוס בעצמו אך אם אתה רואה שניתן לבחור תדר / ערוץ פנוי בעזרת Wifi Analyzer נסה להעביר את הנתב לתדר הזה
לצערי אני לא מכיר את ההגדרות של iPhone. תעבור על ההגדרות במכשיר לראות אם לה היה מוגדר משהוא שאינו סטנדרטי. לדוגמא, האם הכתובת IP בטלפון סטטית ולא דינמית.
- Biranit
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: Amnon Zohar
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תשובה שקבלתי לשאילתא מול סוחר בaliexpress
Hello, friends, if you pay more attention to the performance in terms of processor and memory utilization, then 7206 is a better choice. If you pay more attention to the performance of the signal function, then 7200 is a better choice.
כך שההמלצה על ה7200 רלבנטית לפחות לגבי
Hello, friends, if you pay more attention to the performance in terms of processor and memory utilization, then 7206 is a better choice. If you pay more attention to the performance of the signal function, then 7200 is a better choice.
כך שההמלצה על ה7200 רלבנטית לפחות לגבי
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@ziv_r
נראה לי שהתכוונת לחבר את הכניסת RJ45 במתאם אופטי לכניסת Wan של הראוטר.
חיבור דל המתאם אופטי לאחת מכניסות הLan של הראוטר לא יספק לו אינטרנט.
17/12/2021 18:08ziv_r כתב: את היציאה של מתאם ה- SFP to RJ45 מחברים לאחת מהכניסות של ה- AX3. לאחר מכן נכנסים לממשק הנתב ומגדירים את הרשת האלחוטית. יש הסבר טוב במדריך למשתמש, זה כמה פעמים Next עם בחירת ססמה וזהו....
נראה לי שהתכוונת לחבר את הכניסת RJ45 במתאם אופטי לכניסת Wan של הראוטר.
חיבור דל המתאם אופטי לאחת מכניסות הLan של הראוטר לא יספק לו אינטרנט.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

וואלה. לא ידעתי....
כלומר הראוטר מזהה אוטומטית את המתאם האופטי כמכשיר שמוציא אותו אל הWAN ומפנה את תעבורת הWan לפורט שבו מחובר המתאם האופטי?
איך הוא מזהה אוטומטית שהמתאם אופטי הוא זה שיוציא אותו אל הWAN?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- yaronkle
- חבר במועדון HT

למיטב זיכרוני ניתן להגדיר במפורשות את הפורט שקרוב לכניסת המתח כ WAN אם רוצים
- Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

בדיוק מה שרציתי לשאול. אם אפשר להגדיר ידנית בממשק מה יהיה פורט ה-WAN.26/09/2023 19:53yaronkle כתב: למיטב זיכרוני ניתן להגדיר במפורשות את הפורט שקרוב לכניסת המתח כ WAN אם רוצים...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתם יודעים שיש בהודעה הראשונה בשרשור את כל התפריטים של הנתב וככה לא צריך להסתמך על הזכרון?
ה- WAN יכול להיות מחובר לכל אחד מהפורטים כפי שאמרתי בהתחלה.
ה- WAN יכול להיות מחובר לכל אחד מהפורטים כפי שאמרתי בהתחלה.
לגבי, 1 הדלקתי אין שינוי. יש מקרים שכשאני נכנס לרשתות באייפון כתוב לי "אין גישה לרשת".24/09/2023 9:56yaronkle כתב: @naor3456
במידה וזה לא עזר
לצערי אני לא מכיר את ההגדרות של iPhone. תעבור על ההגדרות במכשיר לראות אם לה היה מוגדר משהוא שאינו סטנדרטי. לדוגמא, האם הכתובת IP בטלפון סטטית ולא דינמית....
לגבי 2, אבדוק זאת.
לגבי 3, השארתי את זה על Adaptive .
קורה לי משהו מוזר בימים אחרונים וכיבוי והדלקה של הראוטר לא פתרה את זה,
בWIFI יש מצבים באייפון לדוגמה שאני נכנסה לווטסאפ וזה שעה טוען לי את הרשת כאילו היא לא קיימת, לאחר כמה שניות (מעל 10) זה מתסדר. אבל זה לא צריך להיות ככה.
דבר נוסף, הגלישה במחשב וגם באייפון או בכל מכשיר אחר שמחובר לרשת האינטנרט בבית איטית ביחס לימים הראשונים.
משהו קרה ואני לא מצליח להבין מה.
עשיתי שוב בדיקת מהירות והמירות תקינה, אני מקבל 940 הורדה והעלאה קרוב ל100.
מה זה יכל להיות?
אני מרגיש שחזרתי לימי ה15 מגה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ייתכן וזה לאחר איזה שינוי שעשית בנתב?
אם כן או שאתה לא בטוח, הייתי מאפס את הנתב, מגדיר רק Wi-Fi ואת עוצמת ה- Wi-Fi על חזקה וככה עובד.
אם כן או שאתה לא בטוח, הייתי מאפס את הנתב, מגדיר רק Wi-Fi ואת עוצמת ה- Wi-Fi על חזקה וככה עובד.