הנמכת ווליום המוזיקה כשה WAZE נותן הוראות
שלום,
יש לי מערכת מולטימדיה ברכב שדרכה אני מפעיל WAZE ומוזיקה.
אני יודע שיש אפשרות שכשה WAZE נותן הוראות הוא מנמיך את המוזיקה או עוצר אותה וכשהוא מסיים לתת הוראות המוזיקה ממשיכה\ הווליום מוגבה בחזרה.
ניסיתי להגדיר בהגדרות של הוויז אך זה לא עזר.
משהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה מראש
יש לי מערכת מולטימדיה ברכב שדרכה אני מפעיל WAZE ומוזיקה.
אני יודע שיש אפשרות שכשה WAZE נותן הוראות הוא מנמיך את המוזיקה או עוצר אותה וכשהוא מסיים לתת הוראות המוזיקה ממשיכה\ הווליום מוגבה בחזרה.
ניסיתי להגדיר בהגדרות של הוויז אך זה לא עזר.
משהו יודע מה אפשר לעשות?
תודה מראש
זה מערכת שהתקינו הבעלים הקודמים של הרכב אבל הבנתי שזה מערכת שמותאמת לרכב, מיצובישי לנסר 2008.23/09/2023 17:18Haimbin כתב: זו מעערכת מולטימדיה שהתקנת בעצמך או שבאה עם הרכב? אם זה OEM אז תציין גם את הרכב שיוכלו לעזור לך יותר...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני לא יודע איך נראה אצלך אבל אצלי יש אייקון של רמקון שאם לוחצים עליו הוא הופך לשקט ואז אין התראות תוך כדי המוזיקה....
בנוסף לכך, גיליתי שבהגדרות של האנדרואיד אוטו יש אפשרות לבטל כל התראה וכך עשיתי ומאז גם התראות וואטסאפ לא מנמיכות את המוזיקה.
אה לא, אבל זה לא הכוונה שלי, אני לא רוצה לא לשמוע התראות של הוויז אלא להפך שהמוזיקה תעצר או תונמך ברגע שהוויז נותן הוראות, כלומר שישמעו יותר את ההוראות של הוויז ולא של המוזיקה.24/09/2023 23:10kingikra כתב: אני לא יודע איך נראה אצלך אבל אצלי יש אייקון של רמקון שאם לוחצים עליו הוא הופך לשקט ואז אין התראות תוך כדי המוזיקה.
בנוסף לכך, גיליתי שבהגדרות של האנדרואיד אוטו יש אפשרות לבטל כל התראה וכך עשיתי ומאז גם התראות וואטסאפ לא מנמיכות את המוזיקה....