תוסיף לדרישות של חמותך את ערוץ 14 ותראה איך הדיון פה "עף" למחוזות אחרים13/09/2023 23:49ilanb0 כתב: חברים, מדובר בחמותי שצופה בערוצי 11-12-13..
כל שאר המטעמים שציינתם מעניינים אותה כקליפת השום.
בינתיים צופה ביס+ עם אחד המשתמשים שלי.
מה שכן, למרות שחיברתי אותה לחבילת אינטרנט של 1000 מגה בסיבים של פרטנר, שמנו לב שכל כחצי שעה,יש איזה שנייה או שתיים שמופיע על המסך העיגול המעצבן הזה שמראה על חיפוש תקשורת - ונעלם.
לא ברורה הסיבה כאשר זה 1000 מגה....
להשתחרר מחברת YES
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
האם אתה היית מעדיף שביום כיפור זה יעבוד בצורה רגילה? ושזה מהשיעשה שאתה תאהב יותר להיות לקוח של פרי טיוי?...
למי שלא יודע ואו שהוא לא זוכר,
לפי מה שרוצה שר התקשורת לעשות זה לא לחייב אף חברת שידור במדינת ישראל לא לשדר ביום כיפור ובתשעה באב שידורי טלוויזיה כלשהם, בעזרת זה שהוא רוצה לסגור את מועצת הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו ואת המועצת שידורי הכבלים והלווין, שלשני המועצות האלה יש חוקי שמי שהמועצות האלה אחראיות עליו, אז שיש להן הגבלת שידורים ביום כיפור שידורים ממדינת ישראל ובתשעה באב מבחית שידורי תוכניות טלוויזיה שנועדו ואו וכולות להצחיק,
בקשר להגבלות שידור של יום הזיכרון לשואה ולגבורה וליום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה, אז זה אירועים לא רק דתיים יהודים, זה אירועים של המדינה אז החוק מדינה עושה את ההגבלות שידור האלה.
בינתים אני רואה שבפרי טיוי ממשיכים להוסיף תכנים, גם של סרטים וגם של סדרות,
viewtopic.php?f=4&t=384180&start=30#p3305150+
מבחינתי שימשיכו לפעול כמו נטפליקס וכמו שחברות האינטרנט ממשיכות לספק שרותים וכמו שחברת החשמל לא מטילה הגבלות על אספקת החשמל.22/09/2023 0:34רמאש כתב: האם אתה היית מעדיף שביום כיפור זה יעבוד בצורה רגילה? ושזה מהשיעשה שאתה תאהב יותר להיות לקוח של פרי טיוי?
...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לדעתי יס+ זה הפתרון הכי טוב ואם היא יכולה לרכב על המנוי הקיים אז מעולה.13/09/2023 23:49ilanb0 כתב: חברים, מדובר בחמותי שצופה בערוצי 11-12-13..
כל שאר המטעמים שציינתם מעניינים אותה כקליפת השום.
בינתיים צופה ביס+ עם אחד המשתמשים שלי.
מה שכן, למרות שחיברתי אותה לחבילת אינטרנט של 1000 מגה בסיבים של פרטנר, שמנו לב שכל כחצי שעה,יש איזה שנייה או שתיים שמופיע על המסך העיגול המעצבן הזה שמראה על חיפוש תקשורת - ונעלם.
לא ברורה הסיבה כאשר זה 1000 מגה....
אם זה לא מסתדר - תעביר אותה לסטינג. (אם אני זוכר נכון חבילה בסיסית עולה 60 בחודש ואתה מקבל חוויה זהה ליס)
אני הייתי עם יס המון שנים, עברתי לסטינג כי לא הרגשתי שיס שווים את המחיר ועכשיו אני בכלל עם FREE TV כי הבנתי שזה מספיק לצרכים שלי.