עזרה בבחירת טלוויזיה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
ChaoscripT פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 919
שם מלא: חביב
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

היי,
אשמח לעזרתכם בבחירת טלוויזיה,
הטלוויזיה תהיה בסלון כאשר מצד ימין שלה יש חלון גדול למרפסת, אך עם ווילון.
כן הייתי מעדיף 65-75" אך התקציב יחסית נמוך, בערך 4-4.5K ולכן אין לי בעיה לקנות יד2.

אני קורא פה הרבה פוסטים ורואה כמה טכנולוגיות שונות, Mini LED, QLed, Oled ועוד.
אשמח אם מישהו בשורה-שתיים יוכל לתמצת את עיקרי ההבדלים.
כן אני מחפש מסך יחסית איכותי (הכל עניין של תקציב בסופו של דבר) אבל מצד שני, פחות מעניין אותי מערכת ההפעלה כי אני משדך את הסטרימר שלי Nvidia Shield Pro, למעט הסטרימר גם ככל הנראה יהיה משודך סאונד בר (אבל זה לפוסט אחר או אם יש המלצות על משהו איכותי אז מעולה).

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אם לא, אשמח אם המנהלים יעבירו לנכון.

תודה רבה.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

OLED - יש לך מיליוני פיקסלים שעובדים בנפרד וכל אחד יכול להיכבות ולהדלק בעצמו לכן אתה מקבל הכי הרבה שליטה על התמונה וכתוצאה מזה איכות תמונה הכי גבוהה שיש.
LED - כל מה שלא OLED (כמו שרשמת QLED, Mini led ועוד). בעצם מסכים עם תאורת LED מאחורה כאשר ההבדל זה כמות הנורות שיש מאחור, ככל שיש יותר ויותר אז יש לך יותר שליטה על התמונה ותקבל איכות שמתקרבת לOLED, בMini-led יש הכי הרבה ולכן כיום הכי איכותיים מכל ה-LED.

OLED יד שנייה נשמע טוב, אבל רק בתנאי שיש אחריות שאפשר להעביר על שמך כי אם תהיה צריבה זה לא שווה בשבילך.

בגזרת Mini-led אתה יכול להביא TCL C835 חדשה בגודל 65 בקצת מעל 4.5K עם אחריות ל3 שנים. לדעתי הכי טוב שאפשר להוציא וגם תהיה בראש שקט.

ChaoscripT פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 919
שם מלא: חביב
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

06/09/2023 10:59  
Haimbin כתב:
OLED - יש לך מיליוני פיקסלים שעובדים בנפרד וכל אחד יכול להיכבות ולהדלק בעצמו לכן אתה מקבל הכי הרבה שליטה על התמונה וכתוצאה מזה איכות תמונה הכי גבוהה שיש.
LED - כל מה שלא OLED (כמו שרשמת QLED, Mini led ועוד). בעצם מסכים עם תאורת LED מאחורה כאשר ההבדל זה כמות הנורות שיש מאחור, ככל שיש יותר ויותר אז יש לך יותר שליטה על התמונה ותקבל איכות שמתקרבת לOLED, בMini-led יש הכי הרבה ולכן כיום הכי איכותיים מכל ה-LED.

OLED יד שנייה נשמע טוב, אבל רק בתנאי שיש אחריות שאפשר להעביר על שמך כי אם תהיה צריבה זה לא שווה בשבילך.

בגזרת Mini-led אתה יכול להביא TCL C835 חדשה בגודל 65 בקצת מעל 4.5K עם אחריות ל3 שנים. לדעתי הכי טוב שאפשר להוציא וגם תהיה בראש שקט.
...
תודה רבה על ההסבר והתגובה.

בוודאי שאם יד2 אז רק עם אחריות, ואבדוק את נושא ההעברת בעלות.

איך ה- TCL, האיכות? היבואן? השירות?

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #4 

האיכות מעולה, לא OLED אבל זה אפשר להגיד על כל LED גם ברמת פרימיום. היבואן סבבה לגבי השירות אין לי הרבה מידע, אתה יכול להסתכל בפורום LED ולהשתמש באופציית החיפוש, רוב האנשים שקנו ודיווחו היו דיי מרוצים.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”