משהו שמע על אופק אגודת אשראי?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Muzon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

כן. חיפשתי לפני כמה זמן אלטרנטיבות לבנק הפועלים שאני נמצא בו עכשיו והגעתי לאופק. היה נראה לי קצת מוזר שכדי לפתוח שם חשבון צריך ישר לקנות מניה ב-1000 ש"ח.
מעבר לזה, לא כל כך מפורט אצלם באתר על שירותים מסוימים כמו ריבית על פיקדונות והלוואות למשל. בשביל זה צריך ליצור איתם קשר בצורה דיגיטלית.

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

Muzon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

31/08/2023 9:30  
toxin כתב:
כן. חיפשתי לפני כמה זמן אלטרנטיבות לבנק הפועלים שאני נמצא בו עכשיו והגעתי לאופק. היה נראה לי קצת מוזר שכדי לפתוח שם חשבון צריך ישר לקנות מניה ב-1000 ש"ח.
מעבר לזה, לא כל כך מפורט אצלם באתר על שירותים מסוימים כמו ריבית על פיקדונות והלוואות למשל. בשביל זה צריך ליצור איתם קשר בצורה דיגיטלית.
...
זה בדיוק מה שהדליק לי נורהאדומה, עניין ההשקעה הראשונית (מסתבר שבעבר הם בכלל גבו 3000 ש''ח)
עם כל הבירוקרטיה בארץ כמה זמן יקח להם לתת שירות בנקאי נורמאלי בפועל. עם כל הגב הכלכלי שיש מאחורי onezero וכמות התלונות על האפליקציה והשירות שלהם קשה לי להאמין שיצליחו לתת שירות יותר טוב בפועל. בנוסף תציץ בקישור מהתגובה שאחד הגולשים צירף זה בכלל השאיר לי עליהם רושם ראשוני שלילי מאוד. לא יודע למה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה שיטת הפירמידה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #5 

בקיצור, אין ממש אלטרנטיבות אחרות לצרכן הישראלי הממוצע חוץ מהבנקים הגדולים שקיימים 🙁

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #6 

אפשר לחשוב.. כל הבנקים בדיוק אותו הדבר.

Muzon פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

31/08/2023 13:25  
toxin כתב:
בקיצור, אין ממש אלטרנטיבות אחרות לצרכן הישראלי הממוצע חוץ מהבנקים הגדולים שקיימים 🙁
...
גם אני בתור לקוח הפועלים חיפשתי תקופה אלטרנטיבה וכנראה שבאמת לאדם הפשוט אין יותר מידי מה לחפש. ככל הנראה יהיה אותו השירות בכולם עם עטיפה קצת שונה.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”