זרוע LG
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה שחשוב הוא לשים לב למשקל המקסימלי שהזרוע יכולה לעמוד בו. גודל המסך לא קשור.
אבל אם זו זרוע שאפשר להזיז, זה יכול להשפיע על הזווית המקסימלית שניתן לסובב אליה מסך גדול יותר ממה שרשום ב"ספר" של הזרוע.
עוד דבר חשוב הוא לוודא שסוג ה-VESA של המסך (המרחק בין הברגים) נתמך על ידי הזרוע.
אבל אם זו זרוע שאפשר להזיז, זה יכול להשפיע על הזווית המקסימלית שניתן לסובב אליה מסך גדול יותר ממה שרשום ב"ספר" של הזרוע.
עוד דבר חשוב הוא לוודא שסוג ה-VESA של המסך (המרחק בין הברגים) נתמך על ידי הזרוע.
הבעיה שפה הם יעשו לך בעיות עם האחריות (אם בכלל יסכימו להתקין).26/08/2023 20:33mrraz111 כתב: זה כמו עגלה למכונת כביסה שרכשת בזמנו
כל פעם שאתה רוצה להשתמש בעגלה הקיימת למכונה חדשה הטכנאי מספר לך שהיא לא מתאימה...
השאלה מה קורה האם תרכוש שוב LG? והאם זאת חתונה קתולית כך שאם תרכוש חברה אחרת תהיה חייב לרכוש זרוע נוספת
רשום על המתקן שהוא לגדלים מסוימים, זה לא נכון?26/08/2023 21:09TheCoolest כתב: מה שחשוב הוא לשים לב למשקל המקסימלי שהזרוע יכולה לעמוד בו. גודל המסך לא קשור.
עוד דבר חשוב הוא לוודא שסוג ה-VESA של המסך (המרחק בין הברגים) נתמך על ידי הזרוע....
נדמה לי שראיתי שהמרחק בין הברגים הוא שונה מעל 65 (לא זוכר את הגודל אם זה היה 70 ומשהו או משהו גדול יותר) אל מול 65 ומטה.
הטלויזה LG 55 הקודמת שלי שקלה 16 ק"ג26/08/2023 21:09TheCoolest כתב: מה שחשוב הוא לשים לב למשקל המקסימלי שהזרוע יכולה לעמוד בו. גודל המסך לא קשור.
עוד דבר חשוב הוא לוודא שסוג ה-VESA של המסך (המרחק בין הברגים) נתמך על ידי הזרוע....
הטלויזיה החדש 65 שוקלת 14 ק"ג
הטכנאי שהתקין את החדשה היה כמעט בוודאות אותו אחד שמכר לי בזמנו את הזרוע
עכשיו הוא טרח והסביר לי למה זה לא מתאים, אבל לא היה איכפת לי, ידעתי שזה המחיר שצריך לשלם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע מה הנוהל, אצלי המסכים יושבים על שידה.
אבל מבחינה טכנית, מה שקובע הוא משקל המסך, מרווח הברגים של ה-VESA והאם המתקן שעל הקיר תומך בשניהם או לא.
אבל מבחינה טכנית, מה שקובע הוא משקל המסך, מרווח הברגים של ה-VESA והאם המתקן שעל הקיר תומך בשניהם או לא.
אני חושב שבסופו של דבר גם אם המתקן יתאים, הרבה לא ירוצו להתקין עליו במידה ולא תהיה אחריות.26/08/2023 22:27TheCoolest כתב: לא יודע מה הנוהל, אצלי המסכים יושבים על שידה.
אבל מבחינה טכנית, מה שקובע הוא משקל המסך, מרווח הברגים של ה-VESA והאם המתקן שעל הקיר תומך בשניהם או לא....
-----------------
אם יש כאן מישהו שיודע מה בדיוק הנהלים במצב כזה, אז אשמח אם יוכל לשתף
בנוסף לכל מה שנרשם צריך לשים לב שזרועות למסכים קטנים לרוב יגיעו כשהעיגון לקיר קטן יחסית וזה מספיק למסך קטן אבל זרוע למסכים גדולים תגיע עם מפתח עיגון גדול יותר, מרחק גדול בין הקידוחים וחלוקת משקל על הקיר. בדרכ אפילו 2 זרועות לייצוב המסך. לכן מבחינת משקל יהיו זרועות שמתאימות אבל לא מומלצות ולא יהיו מאוזנות כראוי.26/08/2023 21:09TheCoolest כתב: מה שחשוב הוא לשים לב למשקל המקסימלי שהזרוע יכולה לעמוד בו. גודל המסך לא קשור.
החליפו לי טלויזיה והמתקין של ח.י. השתמש בזרוע הקיימת בלי בעיות
אני חושב שזה קיצר לו את זמן העבודה בלי קידוחים
לא שאלתי מה המדיניות - הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בזרוע הקיימת
והשאיר לי את המתקן שבא עם המסך באריזה
המסך החדש היה באותו גודל כמו הישן ושוקל פחות
אני חושב שזה קיצר לו את זמן העבודה בלי קידוחים
לא שאלתי מה המדיניות - הוא שאל אם אני רוצה להשתמש בזרוע הקיימת
והשאיר לי את המתקן שבא עם המסך באריזה
המסך החדש היה באותו גודל כמו הישן ושוקל פחות