רכישת מסך טלויזיה 65 אינץ'
שלום לכולם,
זקוק לעזרתכם ברכישת מסך טלויזיה 65 אינץ' לסלון הבית. רוב השימושים במסך הם סרטים, ערוצי ילדים וסוני 5.
התחלתי לבדוק מסכים וקיבלתי הצעה על המסך של סמסונג s95b בגודל 65 אינץ' ובמחיר של 6090 ש"ח.
קראתי קצת כתבות באינטרנט וראיתי הרבה תלונות על מסך ירוק במסך זה ומוות של המסך ובעיה עם היבואן, האם באמת מסך זה עד כדי כך בעייתי?
מצד שני המסכים הדומים של אל גי יקרים משמעותית מההצעה שקיבלתי ולפי הביקורות הביצועים די דומים.
אודה לעזרתכם ודעתכם בנןשא והמלצות למסכים בתקציב שעד 7-7.5 k
תודה רבה
זקוק לעזרתכם ברכישת מסך טלויזיה 65 אינץ' לסלון הבית. רוב השימושים במסך הם סרטים, ערוצי ילדים וסוני 5.
התחלתי לבדוק מסכים וקיבלתי הצעה על המסך של סמסונג s95b בגודל 65 אינץ' ובמחיר של 6090 ש"ח.
קראתי קצת כתבות באינטרנט וראיתי הרבה תלונות על מסך ירוק במסך זה ומוות של המסך ובעיה עם היבואן, האם באמת מסך זה עד כדי כך בעייתי?
מצד שני המסכים הדומים של אל גי יקרים משמעותית מההצעה שקיבלתי ולפי הביקורות הביצועים די דומים.
אודה לעזרתכם ודעתכם בנןשא והמלצות למסכים בתקציב שעד 7-7.5 k
תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אז אפשר בבקשה תגובה עניינית ומושכלת למה ששאלתי25/08/2023 13:38TheCoolest כתב: @idand13
אני לא יודע אם אתה קורא בפורום, אבל התגובות של החבר ahersko ציניות....
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
ממליץ מאד על TCL מדגם 65C930. זה מהסדרה הכי מתקדמת שלהם וניתן למצוא ביבוא מקורי בפחות מ 5500 שח. אני רכשתי לפני חודש ומאד מסופק ממנה לחדר שינה (יש לה רגלית מרכזית קטנה אז א]שר להניח על שולחן קטן)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בסופו של דבר זו החלטה שלך האם הסיכון שווה את המחיר הנמוך יותר והתחשב שיש המון תלונות על נותן השירות של היבואן....
למסכי LG אין את הבעיות האלה, ובאופן כללי מדובר בטכנולוגיה דיי בשלה. בנוסף לח.י. יש שירות שאפשר לסמוך עליו וגם ניתן להאריך את האחריות ל-6 שנים (מ-3) בתוספת תשלום.
ה-S95B זה הדור הראשון של מסכי ה-QD-OLED, כך שיש לצפות למחלות ילדות.
אני קניתי את הטלוויזיה הזאת בגודל 55. התקינו לי אותה לפני כמעט שלושה שבועות.
האיכות של התמונה מדהימה. אבל יש לי איתה תקלה , מוזמן לקרוא את השרשור שפתחתי : viewtopic.php?f=108&t=385986
השירות של סמליין/אלקטרוניקס פרו עד עכשיו לא מעודד, אבל נראה מה יהיה ביום ראשון. סך הכל, איכות התמונה ביחס למחיר פשוט מדהימה. לא יודע איך זה בהשוואה ל-C2 או C3 או G3 של LG, אבל ההבדל בין הטלוויזיה הקודמת שהייתה לי LG CX משמעותי. (שתיהם מכויילים לפי הגדרות מומלצות, ולא במצב דינאמי).
אם אתה מוכן להסתכן, אז לדעתי אחלה VFM.
האיכות של התמונה מדהימה. אבל יש לי איתה תקלה , מוזמן לקרוא את השרשור שפתחתי : viewtopic.php?f=108&t=385986
השירות של סמליין/אלקטרוניקס פרו עד עכשיו לא מעודד, אבל נראה מה יהיה ביום ראשון. סך הכל, איכות התמונה ביחס למחיר פשוט מדהימה. לא יודע איך זה בהשוואה ל-C2 או C3 או G3 של LG, אבל ההבדל בין הטלוויזיה הקודמת שהייתה לי LG CX משמעותי. (שתיהם מכויילים לפי הגדרות מומלצות, ולא במצב דינאמי).
אם אתה מוכן להסתכן, אז לדעתי אחלה VFM.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא מבין את מה אתה רוצה?25/08/2023 13:38TheCoolest כתב: @idand13
אני לא יודע אם אתה קורא בפורום, אבל התגובות של החבר ahersko ציניות....
הבנאדם קורא ביקורת שלילית וזה לא מדליק לו נורות אדומות, אז כמו שמזמינים בחורה לקפה אצלך בבית אחרי בילוי... כולם יודעים איך זה יסתיים.
הוא מחפש חיזוקים למה כולם מטומטמים (אלו שכתבו ביקורות) והוא יפצח את השיטה.
אז בוא נחסוך את כל הבולשיט והזמן שאנשים כאלו מבזבזים לנו, שהרי הסוף ידוע תגובתי היתה בהתאם ולצורך הקטנת תעבורת נתונים מיותרת לשרתי הפורום
רכשתי בהייטקזון והביאו אותה תוך שלושה ימים...
לטלויזיה יש שלוש שנים אחריות וניסו למכור לי עוד שלוש שנים ואפילו שכלכלית זו עסקה טובה לא הסכמתי.
זו האולד השניה שלי מ-LG, הראשונה היתה B6 וגם ניסו בזמנו לשכנע אותי להאריך ל-6 ולא הסכמתי
בסוף חיה יותר מ-6 והמתקין ביקש אותה לתרומה.
היא יותר טובה מ-B6 למרות שבבסיס אין שינוי גדול, לאולד יש תמונה מעולה
מה שלא טוב אצלה זה מערכת השמע שמה שלא תעשה לא תקבל צליל סביר.
אני פתרתי את הבעיה עם סאונד בר אבל זו עלות נוספת.
קח בחשבון שגם התקנה מעבר לבסיסית עולה כסף, אצלי הסלון מחייב זרוע בעלות נוספת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שים לב ש-C2 זה דגם של שנה שעברה, ואי אפשר לדעת כמה עוד יחידות נשארו במלאי.
בד"כ בתקופה הזו אלו המסכים האחרונים. לא יודע איך יהיה השנה, כשה-C3 כל כך התייקרה ביחס לשנים שעברו.
בד"כ בתקופה הזו אלו המסכים האחרונים. לא יודע איך יהיה השנה, כשה-C3 כל כך התייקרה ביחס לשנים שעברו.
היו ויש לי מספר טלויזיות סמסונג, אחת כבר 10 שנים. בשנה הראשונה יש אחריות של היצרן לכן קל יותר לקבל חלופה, אח"כ זה כבר התנהלות מול נותן השירות שלהם שהוא לא טוב.
לשימחתי אף פעם לא נזקקתי לשירות. בלוטו של החיים אפשר להרוויח וגם להפסיד.
"הבעיה" עם הטלוויזיה שקיבלת עליה הצעה היא שהיא דור ראשון של הטכנולוגיה, ודור ראשון נוטה ליותר בעיות.
סה"כ שיקול שלך, ממני זה לא ימנע לקנות סמסונג בעתיד, ספציפית על הדגם החדש הייתי מדלג לפחות לדגם החדש יותר בגלל מה שציינתי.
לשימחתי אף פעם לא נזקקתי לשירות. בלוטו של החיים אפשר להרוויח וגם להפסיד.
"הבעיה" עם הטלוויזיה שקיבלת עליה הצעה היא שהיא דור ראשון של הטכנולוגיה, ודור ראשון נוטה ליותר בעיות.
סה"כ שיקול שלך, ממני זה לא ימנע לקנות סמסונג בעתיד, ספציפית על הדגם החדש הייתי מדלג לפחות לדגם החדש יותר בגלל מה שציינתי.