B1 77 האם שווה?
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי חברים הזמנתי את הb1 במחיר 8 אלף. ואני בתסביך שאני חוזר אחורה לשנת21. האם זה שווה ערך מול הכסף והאם כדי ללכת על qn90c של סמסונג?
אופן השימוש יהיה בסלון והצפייה תיהיה בנטפליקס, yes + והורדת תכני בלו רי…תודה לכולם
אופן השימוש יהיה בסלון והצפייה תיהיה בנטפליקס, yes + והורדת תכני בלו רי…תודה לכולם
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
נשמע לי יקר יחסית. לפני כחצי שנה cs77 נמכרה ב-9000 טהיא טלוויזיה טובה יותר
מה הן האופציות שלך? בהנחה ואתה מחפש טלויזיה היי אנד במחיר משתלם אז נראה שB1 ב8000 זו האופציה הטובה ביותר.
לQN90C היתרונות שלה, ספציפית בהירות וחסינות לצריבות. אם אחד מאלו חשובים לך אז לך עליה. אחרת, לא חושב שהיא שווה את תוספת המחיר ואת השירות שלהם.
הCS נמכרה גם ב8300 ולכן אתה צודק יש באסה מסויימת בלקנות B1 במחיר דומה אבל זה ההיצע כרגע ואם אתה לא יכול לחכות אז מה יש.
לחכות, הכוונה לבלאק פריידי, זו תקופה שבדרך כלל מחירים יורדים אבל שומדבר לא בטוח, יכול להיות שתתבדה.
מפתיע אותי שיש עדיין B1 במלאי.
לQN90C היתרונות שלה, ספציפית בהירות וחסינות לצריבות. אם אחד מאלו חשובים לך אז לך עליה. אחרת, לא חושב שהיא שווה את תוספת המחיר ואת השירות שלהם.
הCS נמכרה גם ב8300 ולכן אתה צודק יש באסה מסויימת בלקנות B1 במחיר דומה אבל זה ההיצע כרגע ואם אתה לא יכול לחכות אז מה יש.
לחכות, הכוונה לבלאק פריידי, זו תקופה שבדרך כלל מחירים יורדים אבל שומדבר לא בטוח, יכול להיות שתתבדה.
מפתיע אותי שיש עדיין B1 במלאי.