מציעים לי לעבור לאינטרנט סיבים אופטיים בחברת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
איציק37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

רימון,במהירות של 1000 מגה,תמורת 169₪ לחודש.

אני מחובר כיום להוט ומקבל אינטרנט בכל חדרי הבית דרך ממירי מיני פייבר שמחוברים להוט פייבר .

האם המעבר לסיבים אופטיים הוא בלאגן כי יהיה צורך לדאוג לאינטרנט קוי בכל החדרים בבית ולסטרימרים שיתנו את השרותים של המיני פייבר, שצריכים אינטרנט מהוט ? כיום אני גם דואג בחדרים להעביר אינטרנט עם חוט מממירי המיני פייבר של הוט,שהרבה יותר מהיר ויציב מאינטרנט אלחוטי.כיום אני מקבל 500 מגה מטכנולוגיה של כבלי נחושת. האם ואינטרנט מסיבים אופטיים של 1000 מגה שאתחבר אליו באופן אלחוטי יהיה אטי יותר מאינטרנט קוי דרך כבלי נחושת של 500 מגה שיש לי כיום ?

אין אפשרות שהקופסה של הוט פייבר תעביר אינטרנט לממירי מיני פייבר, במקרה שבו שספק שרותי האינטרנט אינו הוט ?

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #2 

1. 169 זה יקר. תעבור קצת על מחירים עדכנים. 119 זה המחיר המקובל. אפשר לקבל הטבות של חודשיים מתנה למשל או מחיר קבוע נמוך יותר בגילת למשל.
2. אם יש עניין הלכתי ברימון אז זה פחות רלוונטי.
3. תלוי בתשתית שיש לך בבית. באופן עקרוני עדיף השקעה חד פעמית של כבלי רשת לחדרים ואם אין ברירה אפשר לרכב על הנחושת של הכבלים.
4. בהחלט יתכן שמדובר בהשקעה ראשונית גבוהה. הדאלה היא מה המטרה שלך ועד כמה אתה צורך את התוכן בכבלים. 5. אתה יכול לחסוך 100-200 שקל בחודש במעבר לבאנדל סיבים ושירותי טלוויזיה מבוססי רשת כמו סלקום, פרטנר, סטינג ושות'.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”