הפיכת מזגן מרכזי ללא שלט רחוק ללחכם
-
Ronaldlee537
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: רון
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לפני 5 שנים בלבד בניתי בית והתקנתי מזגן מרכזי vrf setfree ras16 של hitachi , השליטה בל חדר היא על ידי שלט קווי על הקיר.
עתה אני רוצה להפוך את זה לשליטה מהבית החכם, הבעיה:
1. היטאצי פשטו רגל בישראל ולא ברור מי תומך בהם כלל, אם מישהו יודע?
2. בכל מקרה אם יש דרך להפוך מזגן מסוג זה לחכם, כגון החלפת השלט הקווי בחכם, או התחברות ישירה למזגן.
תודה
עתה אני רוצה להפוך את זה לשליטה מהבית החכם, הבעיה:
1. היטאצי פשטו רגל בישראל ולא ברור מי תומך בהם כלל, אם מישהו יודע?
2. בכל מקרה אם יש דרך להפוך מזגן מסוג זה לחכם, כגון החלפת השלט הקווי בחכם, או התחברות ישירה למזגן.
תודה
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
1. אתה יכול להתקין CoolMaster, תפנה לטכנאי המזגנים החביב עליך ותבקש הצעה. הם תומכים גם בהיטאצ׳י, ויש תמיכה מלאה מכל מערכת בית חכם שתרצה. זה רק ממש יקר (כ-8000 ₪).
2. תבדוק במדריכים של המאיידים באינטרנט אם אפשר לקנות בחו״ל ולחבר מודול שליטה. במקרה של LG חסכתי קרוב ל-3000 ₪ כי הזמנתי את המודולים מקוריאה.
2. תבדוק במדריכים של המאיידים באינטרנט אם אפשר לקנות בחו״ל ולחבר מודול שליטה. במקרה של LG חסכתי קרוב ל-3000 ₪ כי הזמנתי את המודולים מקוריאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
להבנתי יש רק בקר קווי ללא שלט IR
היות ומדובר במזגן VRF אתה צריך למצוא שלט קווי עם שלט ואז תוכל לשלוט בו עם סנסיבו או ברודלינק וכד...
או לחפש (אני בספק אם יוצרו) בקרים עם מודול WIFI
אם זה היה מזגן רגיל אז אפשר להתקין בקר חדש עם שלט בעלות נמוכה, אבל במזגנים מסוג VRF אתה חייב להיצמד ליצרן.
היות ומדובר במזגן VRF אתה צריך למצוא שלט קווי עם שלט ואז תוכל לשלוט בו עם סנסיבו או ברודלינק וכד...
או לחפש (אני בספק אם יוצרו) בקרים עם מודול WIFI
אם זה היה מזגן רגיל אז אפשר להתקין בקר חדש עם שלט בעלות נמוכה, אבל במזגנים מסוג VRF אתה חייב להיצמד ליצרן.