וייז לא עובר למצב לילה דרך אנדרואיד אוטו
-
גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
לא מזמן וייז שידרגו את האפליקציה בממשק שלה דרך אנדרואיד אוטו , מאז שזה קרה הווייז לא עובר לי למצב לילה כשהשימוש הוא ברכב ( מאזדה 2 ) , בעבר הצלחתי להתגבר על הבעיה כשהייתי עובר לגוגל מפות וחוזר לווייז זה היה מסתדר ועובר ללילה , מאז השידרוג זה לא עובד יותר.....
מישהו נתקל בבעיה ? יש רעיון לפתרון ?
זה ממש מעצבן וגם מטריד כי האור מהמסך מסנוור
מישהו נתקל בבעיה ? יש רעיון לפתרון ?
זה ממש מעצבן וגם מטריד כי האור מהמסך מסנוור
-
גלובל
- חבר ותיק

לוח השעונים ? איפה בדיוק ?08/05/2023 20:26Nahmani כתב: גם לי יש מאזדה2, אפשר להעביר למצב לילה דרך סיבוב מחוג הבהירות של לוח השעונים....
תוכל להסביר קצת יותר ? אתה מתכוון לשעוני המהירות ?
או המסך מולטימדיה עצמו ?
לי גם היה כמוך שזה לא היה משתנה לי אוטומטי,והייתי צריך לעשות עם הגוגל מאפס אבל לאחר העדכון החדש של הפיצול מסך ושל הוייז זה עושה לי אוטומטי סוף סוף
תנסה לפתוח הגדרות מפתחים , אם לא פתוח לך תלחץ על כמה פעמים על השורה של "מידע וגרסאות חדשות" עד שיופיע לך שנפתח אפשרות של מפתחים ואז תלחץ על 3 נקודות ותלחץ על הגדרות למפתחים ואז באופציה השלישית יש לך שורה שרשום יום\לילה
ותעשה שם "בשליטת המכונית"
תנסה לפתוח הגדרות מפתחים , אם לא פתוח לך תלחץ על כמה פעמים על השורה של "מידע וגרסאות חדשות" עד שיופיע לך שנפתח אפשרות של מפתחים ואז תלחץ על 3 נקודות ותלחץ על הגדרות למפתחים ואז באופציה השלישית יש לך שורה שרשום יום\לילה
ותעשה שם "בשליטת המכונית"
-
גלובל
- חבר ותיק

תודה ההסבר שלך באמת פתר לי את הבעיה ....אולם דווקא לא במצב " שליטה מהמכונית " כי אם דווקא " שליטה מהטלפון "20/06/2023 13:58arielh323 כתב: לי גם היה כמוך שזה לא היה משתנה לי אוטומטי,והייתי צריך לעשות עם הגוגל מאפס אבל לאחר העדכון החדש של הפיצול מסך ושל הוייז זה עושה לי אוטומטי סוף סוף
ותעשה שם "בשליטת המכונית"...
בכל אופן זה מצויין ועובר אוטומטי למצב לילה בשעות הערב , סוף סוף נפתרה לי בעיה מציקה ....מסך מואר חזק בנסיעה לילית
הוא מסנוור וממש מפריע לנהיגה .
-
גלובל
- חבר ותיק

כן , גם אצלי הוא אלחוטי ....עובד נהדר !23/07/2023 11:08arielh323 כתב: בכיף חבר , גם לי יש מאזדה והבנתי שזה היה לנו לבעלי המאזדה ועכשיו סוף סוף האנרואיד אוטו שימושי במיוחד אחרי שעשיתי אותו אלחוטי...
לזכות מאזדה יש גם לציין את הג'ויסטיק המעולה שמונע מגע יד במסך ושומר על בטיחות הנסיעה .