שרשור תגובות: השקת מסכי LG 2023/4
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78765
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מדיה פיזית (במיוחד Blu-ray uhd) איכותי משמעותית מכל הפורמטים סטרימינג
נדיר מאוד שאני מצליח להבחין בין 1080p ל 4K על מסך 77 OLED17/07/2023 19:22oferlaor כתב: מדיה פיזית (במיוחד Blu-ray uhd) איכותי משמעותית מכל הפורמטים סטרימינג...
אז לפי מה שהבנתי מדבריך : אתה מצליח להבחין בין 4K Blu-ray לבין 4K WEB-DL ?
אישית בין 1080P ל4K אפשר להבדיל דיי בקלות, במיוחד בקטעים חשוכים ואחרי שמתרגלים לHDR, ואין לי אפילו OLED. גודל של Web-dl יכול להיות 20GB לעומת בלוריי אמיתי שיכול להגיע ל60+ ג'יגה.. ב4K כבר מתחיל להיות יותר קשה להבדיל, לי WEB-dl שמעל 30 ג'יגה מתחיל להיות קשה להבדיל אם אני לא מחפש.
יש מסכים שיודעים לבצע upscale ברמה גבוהה18/07/2023 10:49Haimbin כתב: אישית בין 1080P ל4K אפשר להבדיל דיי בקלות,
במיוחד בקטעים חשוכים ואחרי שמתרגלים לHDR,
ואין לי אפילו OLED....
ולכן גם אם אתה מנגן תוכן איכותי ב 1080p אתה תראה מצויין ותתקשה להבחין בהבדל ,
בהנחה שאתה לא מונע משיקולים פסיכולוגים .
בכל מקרה : OLED יציג לך שחור מוחלט גם ב 1080p וגם ב 4K
יש לי סמסונג Q90T, אמנם לא מינילד אבל יודע לעשות upscale מעולה, ואם זה 1080P באיכות מקסימלית אז כן מסכים שיהיה קשה יותר להבדיל. אבל ב1080P אין HDR ככה שיש לפעמים הבדלים שאפשר לזהות. לפחות לי אישית. אבל זה לנושא אחר ולא קשור לפוסט.
מקווה שמגמת המחירים הנוכחית תפסיק ותחזור לרדת כמו בשנה האחרונה כדי שהמסכים האלו יהיו יותר בהישג יד
מקווה שמגמת המחירים הנוכחית תפסיק ותחזור לרדת כמו בשנה האחרונה כדי שהמסכים האלו יהיו יותר בהישג יד

במחיר שקניתי את ה OLED 77 שלי לפני שנתיים18/07/2023 11:20Haimbin כתב: מקווה שמגמת המחירים הנוכחית תפסיק ותחזור לרדת כמו בשנה האחרונה
כדי שהמסכים האלו יהיו יותר בהישג יד
...
אני יכול לקנות OLED 83 במחירים של היום
סתם הייתי חייב לפרוק ..
זה כנראה כי אתה יושב רחוק…17/07/2023 23:03pessik כתב: נדיר מאוד שאני מצליח להבחין בין 1080p ל 4K על מסך 77 OLED
אז לפי מה שהבנתי מדבריך : אתה מצליח להבחין בין 4K Blu-ray לבין 4K WEB-DL ?
...
באמת שיושבים 3-4 מטר ממסך 77 קשה להבחין. תנסה מ1.5 -2 מטר- תבחין בבקלות וגם תקבל חוויה קולנועית טובה הרבה יותר.
לכל אלו שאומרים גדול מידי וכו׳ זה הכל תירוצים כי מסכים גדולים עולים הון.. מזכיר לי את הפרסומת של הלוטו לפני כמה שנים הבחור אומר ״מה מספיק לי 32 גם ככה אני קרוב״- אחרי שזכה בלוטו בתאום רואים מנוף מכניס לו טלוויזיה ענקית.
נקווה לירידת מחירים של המסכים הגדולים- אבל לפי הקצב הזה לא נראה לי שיהיה בקרוב..
אני קניתי בדיוק לאחרונה 77 ומצטער שלא הלכתי על 83 ממרחק 2 מטר..
יושב 4 מטר מהמסך18/07/2023 17:42nati-va כתב: זה כנראה כי אתה יושב רחוק…
אני קניתי בדיוק לאחרונה 77 ומצטער שלא הלכתי על 83 ממרחק 2 מטר.....
אני אוהב את המרחק הזה
ניסיתי להתקרב לא היה לי נוח.
כל אחד והעדפותיו.
בכל מקרה מסך מדהים (סוני AG9)
מתרגש מחדש כל ערב!!
איזה טלויזיה תחליף את ה-CS וה-C2 מודל 2022?
הרי ה-C3 נותן קפיצה גדולה במחיר. LG ישארו בלי מודלים חדשים במחיר סביר? כלומר יפנו רק לשוק הפרימיום?
עריכה: דרך אגב, שמתי לב לטקטיקה מאוד דוחה של חלק מהחנויות. מעלים את המחיר ואז רושמים לך שיש מבצע של הנחה / תלושים.
לדוגמה יצא לי לראות מחיר בחנות מסויימת ואז כמה ימים אחרי המחיר עלה בסדר גודל של 1900 ש"ח ורשמו שמצבע ומקבלים תלושים של 2,000 ש"ח. הדבר הזה לא רק בטלויזיות אלא גם במוצרי חשמל אחרים.
הרי ה-C3 נותן קפיצה גדולה במחיר. LG ישארו בלי מודלים חדשים במחיר סביר? כלומר יפנו רק לשוק הפרימיום?
עריכה: דרך אגב, שמתי לב לטקטיקה מאוד דוחה של חלק מהחנויות. מעלים את המחיר ואז רושמים לך שיש מבצע של הנחה / תלושים.
לדוגמה יצא לי לראות מחיר בחנות מסויימת ואז כמה ימים אחרי המחיר עלה בסדר גודל של 1900 ש"ח ורשמו שמצבע ומקבלים תלושים של 2,000 ש"ח. הדבר הזה לא רק בטלויזיות אלא גם במוצרי חשמל אחרים.