צריכה ביקורת על מכשיר רטרו עם משחקי עבר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
BgirlPica פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

11/07/2023 11:46  
NegativeIQ כתב:
עם הדברים הזולים האלה קשה מאוד לדעת. הם לרוב לא רושמים שם כמה מקום אחסון יש והאם יש אפשרות להרחיב.
אם כבר יש לך משחקים על המחשב אז הדרך הכי פשוטה והכי זולה היא לקנות Raspberry Pi פשוט ולהתקין עליו RetroPie, מה שלוקח בדיוק 5 דקות, ואפשר לשים שם כרטיס SD עם 512 ג'יגה, שיספיק פחות או יותר לכל משחקי סוני 1 שקיימים. לגבי שלט, הייתי ממליץ על שלט של סוני 3, שמאוד דומה בצורה שלו לאלה של סוני 1 ו-2, ואפשר לחבר אותו ל-RetroPie ב-USB או Bluetooth.
...
היי, ערב טוב.
אני ממש מכל הלב מודה לך על ההודעה האכפתית שרשמת
אני לא מבינה בזה כל כך חיפשתי את המכשיר שציינת כאן: Raspberry Pi ומה שמצאתי זה רק חלק מסויים ירוק שלא נראה כמו קופסת משחק
האם יש אפשרות להתקין כמו שאמרת בדרך אחרת על סטרימר או מחשב מיני פיסי?
לגבי התוכנה הזאת שציינת גם: RetroPie האם היא מכילה את כל האימולטורים שדרושים להפעיל משחקים?

yossipeleg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
שם מלא: יוסי פלג
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #22 

החלק הירוק שמצאת הוא המחשב.
מומלץ להתקין אותו בתוך מארז.
בהודעה הקודמת שלי שלחתי לך לינק למארז עם 2 שלטים:
https://www.aliexpress.com/item/1005004338276067.html
זה המארז שאני קניתי, שימי לב שהוא מתאים לרסברי פי 3, לא בטוח שמתאים ל-4.
מחיפוש מהיר בעלי, מצאתי מארזים שמתאימים ל RPI 4, כמו זה
https://www.aliexpress.com/item/1005003772589189.html
או זה
https://www.aliexpress.com/item/1005005799635782.html

BgirlPica פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

תודה על ההודעה ערב טוב
הבנתי פחות או יותר אז צריך לקנות כזה ואז להתקין עליו את התוכנה RetroPie ?
למה אמרו לי שצריך תוכנה בשם batocera 3 ? ובנוסף צריך להתקין עוד 80 אימולטורים?
חשבתי שזה מגיע הכל ביחד

אשמח אם תוכל לעזור לי אם זה אשלם לך על העזרה בביט אני לא מבינה בזה כלום ומאוד רוצה להביא לילדים.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #24 

12/07/2023 22:31  
BgirlPica כתב:
היי, ערב טוב.
אני ממש מכל הלב מודה לך על ההודעה האכפתית שרשמת
אני לא מבינה בזה כל כך חיפשתי את המכשיר שציינת כאן: Raspberry Pi ומה שמצאתי זה רק חלק מסויים ירוק שלא נראה כמו קופסת משחק
האם יש אפשרות להתקין כמו שאמרת בדרך אחרת על סטרימר או מחשב מיני פיסי?
לגבי התוכנה הזאת שציינת גם: RetroPie האם היא מכילה את כל האימולטורים שדרושים להפעיל משחקים?
...
אכן, אפשר להתקין את זה על כל דבר מבוסס אנדרואיד, לרבות סטרימרים (למעט כאלה של אפל). אם יש לך טלויזיה חכמה מבוססת אנדרואיד (בעיקר סוני, אבל יש גם כמה יצרני מדבקה סינים שמשתמשים בזה) אז אפשר להתקין את האמולטור אפילו על הטלויזיה עצמה.
לאפליקציה קוראים RetroArch, והיא זמינה להורדה דרך ה-Play Store. היא כוללת אמולטורים בערך לכל דבר קיים:
[*] נינטנדו - כל הקונסולות עד (וכולל) Wii, שזה כולל את ה-NES / Famicom המקורי, הסופר-נינטנדו, N64 וגיים-קיוב. ה-Wii והגיים-קיוב ידרשו חומרה חזקה יחסית אז לא בטוח שיעבדו על סטרימר או RPi או משהו שהוא לא מחשב או טלפון "מפלצתי". כל השאר אמורים לעבוד בכיף גם על סטרימרים ו-RPi.
[*] סגה - הכל, אם כי ה-Dreamcast אולי לא יעבוד באופן מושלם על סטרימרים ו-RPi.
[*] סוני - הפליישטיין הראשון נתמך בלי בעיה.
[*] ScummVM - מיועד ספציפית למשחקים שקראו להם "קווסטים" בארץ. בעיקר של LucasArts ו-Sierra. טכנית זה לא ממש אמולטור אלא מימוש מחדש של מנוע המשחק - ובהרבה מקרים הוא עובד יותר טוב מהמקור. עדיף להתקין בנפרד ולא להשתמש בגרסה של RetroArch.
[*] אחרים - עוד פלטפורמות פופולריות שנתמכות - אטרי, קומודור 64, DOS. יש גם דברים איזוטריים יותר.

אם את הולכת על מחשב Mini PC מבוסס אינטל / AMD ו-Windows או Linux אז יש לך את כל מה שלמעלה ובנוסף גם -
[*] נינטנדו - Wii U (דורש אמולטור נפרד בשם CEmu, לא כלול ב-RetroArch נכון להיום). כעיקרון יש גם אמולטור ל-Switch (נקרא Yuzu) אבל הוא דורש מחשב גיימרים ולא יעבוד על Mini PC רגיל. וכן, זה אומר שיש אמולטורים לכל הקונסולות של נינטנדו שקיימות היום, עד האחרונה שבהן.
[*] סוני - פלייסטיישן 2 נתמך בלי שום בעיה, אבל כאמור רק על מחשב מבוסס אינטל או AMD. יש גם אמולטור לפלייסטיישן 3 (נקרא RPCS3) אבל הוא דורש מחשב גיימרים ויש עדיין הרבה משחקים שלא נתמכים לגמרי.
[*] מייקרוסופט - Xbox המקורי (האמולטור נקרא XEmu, לא כלול ב-RetroArch, צריך להתקין בנפרד), יש גם אמולטור ל-Xbox 360 (נקרא Xenia) אבל הוא דורש מחשב גיימרים ולא כל המשחקים נתמכים.

בהצלחה!

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #25 

למה בעיקר סוני?
בדיוק השלט בדואר, ישבתי על rpi3

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 710 פעמים

שליחה #26 

04/07/2023 16:33  
gal-cohen כתב:
מהודעה להודעה כמות המשחקים במכשיר עולה...
מה זה משנה אם יש 30, 40 או 100 אלף?
בכמה כבר תשחקו?
אולי בכמה עשרות, מאות בהגזמה אם אתם מובטלים או יושבים גם בסופ"שים על הקונסולה בלי לראות אור יום..
מורידים את הרומים שהכי רוצים וזהו.
החשיבות צריכה לבוא בדמות של זיכרון פנימי, תמיכה ב HDMI כמובן, שמירות, ואיכות הבקרים.
...
קחו בחשבון שכל משחק מופיע בכמה גרסאות...
אל תתלהבו מהמספרים הגבוהים...

BgirlPica פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

תודה ענקית לכל המגיבים פה אין עליכם ישר כוח
שאלה קטנה בשביל להכניס לשם 100000 משחקים כמו שיש בעלי אקספרס צריך כונן קשיח עם כל המשחקים האלה ואז מכניסים לאימולטור הזה?

NegativeIQ
מודה לך ממש מכל הלב!!!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”