רכשתי את הטלויזיה ביוני 2018, אין אחריות.
הטלויזיה נמצאת בחדר שינה, לא הייתה בשימוש רציני וגם לא למשך שעות ארוכות.
ביום חמישי האחרון קפצה לי הודעה שהטלויזיה צריכה לבצע רענון פיקסלים, זה יבוצע לאחר כיבוי הטלויזיה.
יום למחרת אני מגלה שיש פס לבן אנכי, קצת מעצבן אבל אפשר לחיות עם זה.
בכל מקרה התחלתי לבצע דיבאג, ( אין לי כבלי HDMI מחוברים ) ביצעתי רענון פיקסלים מחדש, הוצאתי את הטלויזיה למשך שעות מהחשמל
איפסתי אותה, שום דבר לא עזר והגעתי למסקנה שכנראה הפיקסלים נשרפו.
התקשרתי ל ח.י בלי שום צפייה מכיוון שהטלויזיה לא באחריות,
לאחר ששלחתי להם את התמונות כאן הם קצת עצבנו אותי.
העלות לביקור טכנאי הוא 290 שקלים ולאחר שהטכנאי בודק את הטלויזיה הוא נותן הצעת מחיר לתיקון,
ביקשתי לדעת מה טווח המחיר של התיקון כדי לדעת אם משתלם לי בכלל לשלם על טכנאי, כי אם העלות התיקון יקרה עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה.
הנציגה בהתחלה הייתה עם ראש בקיר ואמר שאין אפשרות לתת הצעת מחיר או טווח מחירים לגבי התקלה, כי חובה שהטכנאי יבדוק את הטלויזיה
אמרתי לה שמבחינתי זה לא הגיוני, הרי יש לכם תמונות של התקלה, זאת לא התקלה הראשונה שאתם נתקלים בה, אתם מודעים מה עלות.
בסופו של דבר היא אמרה שהיא תבדוק מול המחלקה הטכנית אבל לא מתחייבת לתשובה
הנציגה חזרה אליי הבוקר עם טווח מחירים של 4500 שקל עלות תיקון ( הטלויזיה עלתה לי ב 2018 5500 )
אמרתי לה תודה ושאני אחשוב על זה.
זכותם המלאה לדרוש כמה שבא להם על תיקון טלויזיה, אבל הקטע הזה של שליחת טכנאי בעלות של 300 שקל ורק אז לתת הצעת מחיר לתיקון למרות שיש להם את כל הנתונים והם יודעים מה עלות התיקון מבחינתי זה הטעיית לקוח ואפשרות לגבות 300 שקל על כלום.
כי רוב הלקוחות לא יסכימו לתיקון בעלות של טלויזיה חדשה.
זה הכל, שיתפתי בחוויה שלי, אם למישהו יש פתרון קסם לגבי בעיית הקו הלבן אשמח לשמוע למרות שאני בספק שיש פתרון לזה.
תמונה מצורפת.