LG G2 65" הגיע עם פיקסלים שרופים איך שנפתח.

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #41 

04/07/2023 17:09  
roy007 כתב:
גם אני מאוכזב מהשירות שלהם ומהמסך שלהם ואני מחכה ל-A95L שתצא כדי להעיף אותה.
...
עדיין לא סומך על qd oled מבחינת צריבות. ברור שהוא מסך הרבה יותר טוב מהlg.
התכנון שלי שהg2 יהיה מסך ביניים לעוד שנתיים שלוש עד שqd oled יתבגר ויוכיח עצמו אמין.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #42 

יש אחריות ארוכה אז זה פחות מדאיג אותי
לא מתכוון להתפשר בנושא הזה.

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #43 

04/07/2023 15:18  
Thepocket כתב:
חברים יש עדכון חדש.
היום יצרו איתי קשר ותאימו איתי תאריך להחלפת טלוויזיה חדשה, אבל בסוף החלטתי לשדרג ל77 אינץ בתוספת תשלום כמובן :)
...
יפה שנתנו לך אופציה לשדרג זה לזכותם וטוב מאוד שהם נחתו מההחלפת מסך.
תוודא שיש מדבקה על המסך ואפס שעות הפעלה, שלא הביאו לך מסך תצוגה כלשהו... למרות שאני רוצה להאמין שהם מציצים פה בפורום ולא יביאו על עצמם קלון...

כל תיעוד של מקרה שירותי לטוב ולרע צריך להיות מוצף כאן. בסופו של דבר זה ישמש מאגר מידע לטיב ואיכות השירות של החברות האלו, לא רק ח.י.

tropit9
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #44 

04/07/2023 16:27  
nati-va כתב:
אני עומד להפיל לכם את הלסת, שמעו סיפור:
קניתי לפני כמעט חודש g2 77. באותו יום- רבע שעה אחרי שהותקן -פיקסלים מתים, לא קצת כמו פותח השרשור אולי 500 (לא ספרתי) בצד שמאל קרוב לבזל.
אני לתומי חשבתי - טוב נפלתי על מסך תקול, יום יומיים ישלחו חדשה. רק היום באה חדשה - וכן, שוב עם פיקסלים מתים באותו מקום.
בין לבין בא טכנאי אנטיפת שבוע וחצי אחרי ההתקנה הראשונה - ראיתי אותו ממש זורק את הטלוויזיה מהמשאית לכביש, התקרבתי וראיתי קרטון בלוי וקרוע - סירבתי לקבל אותה.
בין לבין נקבע טכנאי ולא הגיע כלל.
בין לבין עשרות טלפונים ובזבוזי זמן ביני לבין מי שקניתי ממנו ובינו לבין חי.
איפה העצבים, תחושת תסכול, בזבוזי הזמן.

אני לא פניתי לשירות של חי - כי לתפיסתי מי שקניתי ממנו צריך לדאוג לטלויזיה חדשה- אני שמתי הון על טלוויזיה לא מקובל עליי להתרוצץ אחרי שירות לקוחות באותו יום שקיבלתי.
ביזיון אחד גדול- במקרה כמו שלנו (שלי ופותח השרשור) הם צריכים לשלוח טלוויזיה יום אחרי. אבל אנחנו בישראל - ארץ הטרטורים.

ומי שאומר למה לא בודקים תוך כדי ההתקנה- הטכנאים ממש מזדרזים ללכת- היום- תוך 10 דקות הם לא היו פה.

גם שימו לב לארץ הייצור- לא קוריאה כמו הcx הישנה שלי אלא פולין- לא שאני מזלזל אבל מה עם qc? החברות רק מנסות לחסוך על הצרכנים, שימו לב גם לגב של הg1 ל2 הוחלף בפלסטיק זול.. עלק כדי להפחית במשקל.

ועוד לא דיברתי על שלט הפרסומת שנקרא webos 22, קניתי שלט פרסומת או טלוויזיה??- מזל שיש Apple TV…

קיצור אני עם lg סיימתי- מסך הבא רק סוני. בינתיים תקוע עם הlg.
...

הפרסומות זה נושא שהולך ומחמיר בכל היצרנים, הם מקבלים על זה כסף ואף אחד לא מפסיק לרכוש טלווזיות בגלל זה אז מבחינתם זה כסף על הרצפה... אני חושב שבc3 g3 ישאפשרות לצמצם את זה מעט אבל לא להעלים לגמרי.

אני לא יודע אם זה פלסטיק זה איזה חומר מתכלה שקרכלשהו שאמור להיות יותר ידידותי לסביבה... דווקא טוב למי ששם על זרוע/מתלה... אבל מרגיש פחות יוקרתי והמחיר לא צונח בהתאם לחסכון בחומר :evil:

הטכנאים יכולים להיות אדיבים או לא, אצלי הם עוד רצו להסביר לי אבל אמרתי להם שאני מסתדר מפה אז אחד אמר לשני"הוא מסתדר לבד אפשר לזוז" אבל ההתקנה לטעמי פרפקט לא ממדתי עם פלס אבל עד היום מבסוט טפו טפו.
הם תמיד ינסו לחתוך בייחוד אחרי דחיפת הרחבת אחריות/הבנה שאין רכישה של אחת כזו. בדיקה של מסך זה עניין של חצי שעה שעה במינימום ואני בהחלט יכול להבין שזה סטנדרט שיש לשאוף אליו לכל הפחות אבל בוא, תזכר רגע איפה אנחנו חיים :)

גם הc1 מורכבת בפולין. החלקים הקריטיים מיוצרים בפסי הייצור המתאימים בסין, והמסך במפעלים של lg עם בקרת איכות שלהם. המפעל בפולין הוא אכן התייעלות של קו אספקה אירופאי שמבחינת lg זה משתלם כי שינוע יותר זול ומשכורות יותר זולות. תהיה בטוח שהטלווזיה שלך לא פחות איכותית כי היא הורכבה בפולין,בכל זאת יש אחראים איזוריים מטעם lg.

עכשיו לעצבים :evil:
למה אתה צריך להיות חודש בלי טלווזיה? אתה שילמת על חדש, לא חדש עם קרטון קרוע, לא חדש תקול מהמפעל, ולא חדש שוטף פלוס 30 על חשבון האחריות שלך. חדש, ואם לא טוב להזדרז ולהחליף,שבוע זה מקסימום צריך להיות פה. אחרי שבוע וחצי להביא קרטון פגום? מה זה מעיד עלי כיבואן רשמי? שאני לא יודע לאחסן כראוי? שהמחסנאים שלי לא מקצעויים? אני לא רוצה לקבל מוצר אלקטרוני רגיש באריזה פגומה. אף אחד לר רוצה.

חודש ימים בלי טלווזיה אחרי מועד אספקה זה שירות לא טוב. אם אני ח.י אני נותן לך שלושה חודשים לפחות הארכת אחריות, והתנצלות עמוקה.
לגבי החנות שרכשת ממנה, אם הם לא סייעו לך בנושא, אז פשוט אל תקנה שם יותר, ותעשה טוב אם תשתף את הפורום בשמה ככה שכולנו נדע.

ואחרי חודש קיבלת עוד פעם טלוויזיה תקולה? אחרי כל זה? אין לי מילים. אם הם לא מציעים לך פיצוי משמעותי, תבקש ביטול עסקה. זה מזל רע של היבואן אבל למה הלקוח צריך לסבול מזה? בושה וחרפה.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #45 

ח.י. פרקטית יכולים לאפס את המונה אז לבדוק את המונה שעות לא בהכרח מעיד על זה שלא השתמשו.

אצלי הגיעה ממצרים. עדיף פולין :)

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

אז איך ניתן להבטיח שלא מקבלים מסך שכבר הוחזר?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #47 

על פאנל חדש יש ציפוי הגנה משני הצדדים. זה שעל חזית הפאנל חייבים להסיר, זה שעל הגב שקוף ויכול להרגיש כחלק מהמסך, אבל הוא ניתן להסרה.
סיכוי נמוך מאד שמישהו יוכל להחזיר את המגינים האלה למסך שכבר שומש.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #48 

אז ככה,
קניתי מעסק שבמקרה הם חברים שלי ותהיו בטוחים שהם עשו הכל כדי לפתור את זה. פה לא הבעיה.
לפי מה שהבנתי לחי יש מחסן בקריית שדה התעופה שם הם מאחסנים את הציוד החדש ויוצא ללקוחות חדשים, אבל ברגע שיצא מוצר משם ויש בעיה אז עוברים לשירות הטכנאים שיש להם מחסן שונה. ולטענתם המסכים שם חדשים, אחרי המקרה עם הטכנאי שהגיע אחרי שבוע וחצי לא האמנתי להם ודרשתי מסך מהמחסן של החדשים (מהיכן שהראשון יצא).
הם, יש להם נהלים הזויים שברגע שהמסך יצא -אז אוטו׳ עוברים לשירות לקחות ואי אפשר להחזיר ולהוציא חדש משם.

לגבי אם המסך חדש - באמת, יש פה שאלה- כי הרי המסכים לא אטומים, הקרטון מוחזק עם רצועות פלסטיק לבנות דקיקות כאלה (מי שראה מכיר) והוא לא אטום כמו נגיד מוצרים של אפל.
ומבחינה תאורטית יכולים נגיד להחליף פאנל למסך שהוחזר ולארוז אותו כחדש. (לא אומר מידע -הכל לכאורה). (פאנל חדש מגיע עם פילם שצריך לקלף- מובנה)

נחזור למקרה שלי, למרות שאין לי צורך בg3 בטח שלא במחירים ההזויים של היום- הצעתי לשדרג כמובן בתוספת מצידי, רק כדי לסגור כבר את הסיפור ולדעת שהמסך הוא חדש כי הרי רק התחילו לשווק אותו- אבל הם רצו שאוסיף 10k, הזוי..אני כיוונתי להוספה של גג 5אלף
תאכלס כרגע אין יותר לי מידי אפשרויות- סמסונג פסול אצלי כי הם לא תומכים בדולבי ויזן. סוני a80l מקבילה לסדרה c של lg.
נשאר a95l עוד לא סומך על qd oled..ותהיה משווקת רק בחורף

lg מתגאים ב10 שנים של אולד. לדעתי אין להם מה להתגאות כל כך.. בטכנו׳ 10 שנים הם נצח ועצם העבודה שלא הייתה להם תחרות עד שנה שעברה רק מעידה על זה שהם פשוט לא חידשו, ולא פתרו בעיות כמו מסך ״מלוכלך״, פיקסלים מתים , אורך חיי הפאנלים הקצרים.. צפו שבשנים הקרובות זה ישתנה עקב התחרות.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

יש איזשהו הסבר למה סמסונג לא תומכת בדולבי ויזן?
והאם זה באמת דיל ברייקר
כי הביקורות על ה-s95c מטורפות

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4769
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #50 

זה עולה כסף שהם לא רוצים לשלם. זה תקן מתקדם יותר אבל ספק אם עין לא מיומנת תבחין בהבדל בין תוכן ב-dv לבין hdr10.
האם זה דיל ברייקר ? לא ברמה של השירות המזעזע שלהם בארץ.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #51 

05/07/2023 8:25  
roy007 כתב:
יש איזשהו הסבר למה סמסונג לא תומכת בדולבי ויזן?
והאם זה באמת דיל ברייקר
כי הביקורות על ה-s95c מטורפות
...
בתור אחד עם LG OLED וגם Samsung QD-OLED ההבדלים מאד קטנים ועד בלתי נראים. הסמסונג יותר בהירה ועשירה בצבעים לעומת WOLED ומספקת חווית צפיה משודרגת של סדרות וסרטים בחלל חשוך. מצד שני, הממשק ונוחות התפעול של LG מקדימים את סמסונג בדור אחד לפחות.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

זה רק אני או שהאדומים בסמסונג קצת מוגזמים?
בכל הביקורות שראיתי הצבע האדום ממש בולט ולפעמים זה נראה צבוע מדי

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #53 

עוד לא ראיתי מישהו שהצליח להבחין בין dolby vision ל-hdr10.
להיפך, לעיתים התמונה ב-dolby vision כל כך כהה שזה פוגם לגמרי בהנאה בצפייה.
יש סדרות כמו silo, ozark ועוד שהיה הרבה יותר נחמד לי לראות ב-SDR.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #54 

למסכי LG עד 2022 (ב-2023 הם סידרו את זה) כשיש סצינה כהה לאורך זמן, המסך נהיה יותר ויותר כהה.
זה מנגנון שנקרא TPC ואפשר לבטל אותו מתוך תפריט טכנאי, ופורמט ה-HDR לא משנה, זה קורה גם עם HDR וגם עם DV.
בלי השוואה ישירה של שני מסכים זהים אחד ליד השני באמת יהיה קשה להשוות בין HDR ל-DV, אבל לדעתי DV נותן תוצאה טובה יותר.

mordsxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #55 

05/07/2023 14:28  
roy007 כתב:
זה רק אני או שהאדומים בסמסונג קצת מוגזמים?
בכל הביקורות שראיתי הצבע האדום ממש בולט ולפעמים זה נראה צבוע מדי
...
כבר לא.
לא מזמן הוציאו עדכון קושחה זמין להורדה והתקנה באמצעות התקן נייד (USB).
מוד FMM הופך לברירת המחדל - תמונה הכי נאמנה ומדויקת שצפיתי מעודי גם ב HDR וגם ב SDR.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”