04/07/2023 16:27
nati-va כתב:
אני עומד להפיל לכם את הלסת, שמעו סיפור:
קניתי לפני כמעט חודש g2 77. באותו יום- רבע שעה אחרי שהותקן -פיקסלים מתים, לא קצת כמו פותח השרשור אולי 500 (לא ספרתי) בצד שמאל קרוב לבזל.
אני לתומי חשבתי - טוב נפלתי על מסך תקול, יום יומיים ישלחו חדשה. רק היום באה חדשה - וכן, שוב עם פיקסלים מתים באותו מקום.
בין לבין בא טכנאי אנטיפת שבוע וחצי אחרי ההתקנה הראשונה - ראיתי אותו ממש זורק את הטלוויזיה מהמשאית לכביש, התקרבתי וראיתי קרטון בלוי וקרוע - סירבתי לקבל אותה.
בין לבין נקבע טכנאי ולא הגיע כלל.
בין לבין עשרות טלפונים ובזבוזי זמן ביני לבין מי שקניתי ממנו ובינו לבין חי.
איפה העצבים, תחושת תסכול, בזבוזי הזמן.
אני לא פניתי לשירות של חי - כי לתפיסתי מי שקניתי ממנו צריך לדאוג לטלויזיה חדשה- אני שמתי הון על טלוויזיה לא מקובל עליי להתרוצץ אחרי שירות לקוחות באותו יום שקיבלתי.
ביזיון אחד גדול- במקרה כמו שלנו (שלי ופותח השרשור) הם צריכים לשלוח טלוויזיה יום אחרי. אבל אנחנו בישראל - ארץ הטרטורים.
ומי שאומר למה לא בודקים תוך כדי ההתקנה- הטכנאים ממש מזדרזים ללכת- היום- תוך 10 דקות הם לא היו פה.
גם שימו לב לארץ הייצור- לא קוריאה כמו הcx הישנה שלי אלא פולין- לא שאני מזלזל אבל מה עם qc? החברות רק מנסות לחסוך על הצרכנים, שימו לב גם לגב של הg1 ל2 הוחלף בפלסטיק זול.. עלק כדי להפחית במשקל.
ועוד לא דיברתי על שלט הפרסומת שנקרא webos 22, קניתי שלט פרסומת או טלוויזיה??- מזל שיש Apple TV…
קיצור אני עם lg סיימתי- מסך הבא רק סוני. בינתיים תקוע עם הlg.
...
הפרסומות זה נושא שהולך ומחמיר בכל היצרנים, הם מקבלים על זה כסף ואף אחד לא מפסיק לרכוש טלווזיות בגלל זה אז מבחינתם זה כסף על הרצפה... אני חושב שבc3 g3 ישאפשרות לצמצם את זה מעט אבל לא להעלים לגמרי.
אני לא יודע אם זה פלסטיק זה איזה חומר מתכלה שקרכלשהו שאמור להיות יותר ידידותי לסביבה... דווקא טוב למי ששם על זרוע/מתלה... אבל מרגיש פחות יוקרתי והמחיר לא צונח בהתאם לחסכון בחומר
הטכנאים יכולים להיות אדיבים או לא, אצלי הם עוד רצו להסביר לי אבל אמרתי להם שאני מסתדר מפה אז אחד אמר לשני"הוא מסתדר לבד אפשר לזוז" אבל ההתקנה לטעמי פרפקט לא ממדתי עם פלס אבל עד היום מבסוט טפו טפו.
הם תמיד ינסו לחתוך בייחוד אחרי דחיפת הרחבת אחריות/הבנה שאין רכישה של אחת כזו. בדיקה של מסך זה עניין של חצי שעה שעה במינימום ואני בהחלט יכול להבין שזה סטנדרט שיש לשאוף אליו לכל הפחות אבל בוא, תזכר רגע איפה אנחנו חיים
גם הc1 מורכבת בפולין. החלקים הקריטיים מיוצרים בפסי הייצור המתאימים בסין, והמסך במפעלים של lg עם בקרת איכות שלהם. המפעל בפולין הוא אכן התייעלות של קו אספקה אירופאי שמבחינת lg זה משתלם כי שינוע יותר זול ומשכורות יותר זולות. תהיה בטוח שהטלווזיה שלך לא פחות איכותית כי היא הורכבה בפולין,בכל זאת יש אחראים איזוריים מטעם lg.
עכשיו לעצבים
למה אתה צריך להיות חודש בלי טלווזיה? אתה שילמת על חדש, לא חדש עם קרטון קרוע, לא חדש תקול מהמפעל, ולא חדש שוטף פלוס 30 על חשבון האחריות שלך. חדש, ואם לא טוב להזדרז ולהחליף,שבוע זה מקסימום צריך להיות פה. אחרי שבוע וחצי להביא קרטון פגום? מה זה מעיד עלי כיבואן רשמי? שאני לא יודע לאחסן כראוי? שהמחסנאים שלי לא מקצעויים? אני לא רוצה לקבל מוצר אלקטרוני רגיש באריזה פגומה. אף אחד לר רוצה.
חודש ימים בלי טלווזיה אחרי מועד אספקה זה שירות לא טוב. אם אני ח.י אני נותן לך שלושה חודשים לפחות הארכת אחריות, והתנצלות עמוקה.
לגבי החנות שרכשת ממנה, אם הם לא סייעו לך בנושא, אז פשוט אל תקנה שם יותר, ותעשה טוב אם תשתף את הפורום בשמה ככה שכולנו נדע.
ואחרי חודש קיבלת עוד פעם טלוויזיה תקולה? אחרי כל זה? אין לי מילים. אם הם לא מציעים לך פיצוי משמעותי, תבקש ביטול עסקה. זה מזל רע של היבואן אבל למה הלקוח צריך לסבול מזה? בושה וחרפה.