G2 חדשה הגיעה עם פיקסלים מתים- ישר מהקרטון

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #1 

כתבתי את זה בתגובה לשירשור אבל חשוב שאנשים יראו:

אני עומד להפיל לכם את הלסת, שמעו סיפור:
קניתי לפני כמעט חודש g2 77. באותו יום- רבע שעה אחרי שהותקן -פיקסלים מתים, לא קצת כמו פותח השרשור אולי 500 (לא ספרתי) בצד שמאל קרוב לבזל.
אני לתומי חשבתי - טוב נפלתי על מסך תקול, יום יומיים ישלחו חדשה. רק היום הגיעה חדשה - וכן, שוב עם פיקסלים מתים באותו מקום.
בין לבין בא טכנאי אנטיפת שבוע וחצי אחרי ההתקנה הראשונה - ראיתי אותו ממש זורק את הטלוויזיה מהמשאית לכביש, התקרבתי וראיתי קרטון בלוי וקרוע - סירבתי לקבל אותה (מי יודע מה היא עברה- לכאורה).
בין לבין נקבע טכנאי ולא הגיע כלל.
בין לבין עשרות טלפונים ובזבוזי זמן ביני לבין מי שקניתי ממנו ובינו לבין חי.
איפה העצבים, תחושת תסכול, בזבוזי הזמן.

אני לא פניתי לשירות של חי - כי לתפיסתי מי שקניתי ממנו צריך לדאוג לטלויזיה חדשה- אני שמתי הון על טלוויזיה לא מקובל עליי להתרוצץ אחרי שירות לקוחות באותו יום שקיבלתי.
ביזיון אחד גדול- במקרה כמו שלנו (שלי ופותח השרשור) הם צריכים לשלוח טלוויזיה יום אחרי. אבל אנחנו בישראל - ארץ הטרטורים.

ומי שאומר למה לא בודקים תוך כדי ההתקנה- הטכנאים ממש מזדרזים ללכת- היום- תוך 10 דקות הם לא היו פה.

גם שימו לב לארץ הייצור- לא קוריאה כמו הcx הישנה שלי אלא פולין- לא שאני מזלזל אבל מה עם qc? החברות רק מנסות לחסוך על הצרכנים, שימו לב גם לגב של הg1 ל2 הוחלף בפלסטיק זול.. עלק כדי להפחית במשקל.

ועוד לא דיברתי על שלט הפרסומת שנקרא webos 22, קניתי שלט פרסומת או טלוויזיה??- מזל שיש Apple TV…

קיצור אני עם lg סיימתי- מסך הבא רק סוני. בינתיים תקוע עם הlg.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מבין, מניסיון, את התסכול של לקבל מסך אחד תקול ולאחר מכן עוד אחד תקול.
אבל מהכתוב לא הכי ברור מה קרה, כי כתבת שלקח חודש, אבל אחרי שבוע וחצי הביאו מסך אחר שלא קיבלת?
אז הם שלחו לך עוד אחד? וכל הזמן הזה היית עם המסך הראשון\מקורי התקול?
ויכולת ליצור קשר עם ח.י. ישירות אם ראית שטלפון שבור מול החנות לא עובד.

בהחלט מסכים עם השלט פרסומות של ה-WEBOSים החדשים, מעצבן מאד. לא יודע אם הייתי פוסל על זה מסך, אבל עניין שלך.

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

רשמתי ברור- אחרי שבוע וחצי בא טכנאי, והיה את הסיפור ההוא שסירבתי (לא מאמין שהיה בנאדם שיסכים- לקבל.) ורק היום אחרי כמעט חודש הגיע מסך חדש- שהוא גם תקול עם פיקסלים מתים מהקרטון.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”