מצלמת רכב בשילוב מראה - מישהו התנסה?

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
oris74 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #1 

יש לי מצלמת רכב של Yi כבר הרבה שנים והיא עובדת מצוין.

הבעיה שלי שברכב הנוכחי יש לי גם ככה יותר מדי שטחים מתים בגלל המיקום של המראה וזווית ישיבה ואז המצלמה לוקחת עוד מזה אז חשבתי על פתרון שהמצלמה היא חלק מהמראה (כלומר זו למעשה מראה לרכב שכוללת מצלמה ואז לא 'מבזבזים' עוד שטח על המצלמה בנפרד).

מישהו התנסה בזה? לא מעניין אותי כל הפיצ'רים המתקדמים - רק שיצלם באיכות סבירה ושעדיף שתהיה גישה אלחוטית לצילומים.

תודה

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

כן יצא לי להתנסות, זה צילם מקדימה ואחורה וגם שימש כמצלמת רוורס (לא היה מסך מולטימדיה). כמצלמת רוורס קצת פחות נוח אבל עדיין שמיש (היה מסך קטן, היום יש כאלו שזה על כל המראה). שמר הכל על הכרטיס זיכרון, המראה יותר רחבה מהמראות הקטנות של הרכבים (אני אוהב את זה) וגם היה לה Tint מסויים שעזר נגד השתקפויות. סך הכל מוצר נוח, אמנם קניתי אותה באליאקספרס ב2014-15 ב30 דולר ואיכות הוידיאו הייתה בינונית ומטה, אבל שימשה אותי במשך 6+ שנים, אני בטוח שהיום יש יותר טובים, גם עם גישה אלחוטית.

חסרונות עיקריים:
- אין דגמים עם קבלים, לכן אחרי שהסוללה מתה (אצלי לקח 2.5 שנים בחום הישראלי) אז ברגע שאין זרם היא ישר נכבית.
- מתלבש על המראה המקורית, לרוב עם גומיות שיכולות להתייבש אחרי כמה שנים

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #3 

באחד הרכבים שלי היתה צערכת PDR - performance data recorder והמצלמה היתה על המראה. זה עבד יפה מאוד.
לא ראיתי או התנסתי בפתרון כזה כמצלמה בלבד.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”