ביטול המלצות לתוכניות ב-LG
יש אפשרות לבטל את ההמלצות במסך של הטלויזיה? אני מקבל המלצות שאין לי בהן תועלת (חלקן של גרסאות הודיות למיניהן או סדרות הודיות).
ושאלה נוספת - האם ישנה אופציה לכוון את הסמן של השלט שיצביע לאן שהשלט מצביע? כרגע אם אני עומד מול מרכז הטלויזיה ומצביע על מרכז הטלויזיה, הוא מצביע לפינה.
ושאלה נוספת - האם ישנה אופציה לכוון את הסמן של השלט שיצביע לאן שהשלט מצביע? כרגע אם אני עומד מול מרכז הטלויזיה ומצביע על מרכז הטלויזיה, הוא מצביע לפינה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
השלט עובד כעכבר אוויר, אין שם משהו ש"יסנכרן" את מה שאתה מצביע עליו עם המסך, זה לא סמן לייזר.
לגבי ביטול ההמלצות, אני לא יודע בוודאות, אבל סביר להניח שאי אפשר. בשנים האחרונות יש התדרדרות מבחינת כמות הפרסומות במערכות המובנות, ואין דרך להפתר מהן.
לגבי ביטול ההמלצות, אני לא יודע בוודאות, אבל סביר להניח שאי אפשר. בשנים האחרונות יש התדרדרות מבחינת כמות הפרסומות במערכות המובנות, ואין דרך להפתר מהן.
לגבי ההמלצות
עד גרסת 22 אפשר למצוא בהגדרות הבית מצב בסיסי
מגרסה 22 יש מעקף חלקי והוא לבחור במדינה "אחרים"
זה יחייב לקבל את ההסכם מחדש ואז רוב המסך עדיין מבוזבז
אבל ללא ההמלצות.
יתכן שחלק מהאפליקציות צריך להתקין ולפעמים לעדכן עם אזור ישראל
ואז לחזור ל"אחרים".
עד גרסת 22 אפשר למצוא בהגדרות הבית מצב בסיסי
מגרסה 22 יש מעקף חלקי והוא לבחור במדינה "אחרים"
זה יחייב לקבל את ההסכם מחדש ואז רוב המסך עדיין מבוזבז
אבל ללא ההמלצות.
יתכן שחלק מהאפליקציות צריך להתקין ולפעמים לעדכן עם אזור ישראל
ואז לחזור ל"אחרים".
אני אבדוק את זה למרות שנשמע לי מוזר שאם אקח יותר ימינה אז זה פתאום יסתדר.12/06/2023 8:24kalinium כתב: לגבי כיוון הסמן, לך עם השלט ימינה או שמאלה לפי הצורך, עד שתגיע עם הסמן לקצה המסך ותמשיך את התנועה עם השלט עד שהפער יתוקן...
מישהו יודע איזה חלק של השלט מכוון לאיזה חלק של הטלויזיה? אני כל פעם צריך לעשות כל מיני תנועות מוזרות עם השלט כדי להצליח לכוון אותו לנקודה שאני רוצה.
האם יש דרך לפחות להוריד את התפריט הזה למטה? ניסיתי לערוך את התפריטים. את כולם אפשר לסדר בסדר שאני רוצה למעט השורה הראשונה שהיא המלצות (או שאולי היה רשום שאלה כותרים טרנדיים).
יש לפחות אופציה לסדר את זה שזה יתן המלצות נורמליות ולא כל מיני *** הודי? הסתכלתי לראות איפה יצרו את הטלויזיה ומסתבר שמצרים. האם הארץ ייצור משפיעה על ההמלצות?
לא קצת מוזר שהטלויזיות מיוצרות במצרים? חשבתי שהם מציירים באירופה מדינות כמו יפן/סין/קוריאה?
יש לפחות אופציה לסדר את זה שזה יתן המלצות נורמליות ולא כל מיני *** הודי? הסתכלתי לראות איפה יצרו את הטלויזיה ומסתבר שמצרים. האם הארץ ייצור משפיעה על ההמלצות?
לא קצת מוזר שהטלויזיות מיוצרות במצרים? חשבתי שהם מציירים באירופה מדינות כמו יפן/סין/קוריאה?
רוב החברות מייצרות איפה שכוח העבודה זול מכיוון שזה החלק היקר בכל תהליך הייצור. בהינתן בקרת איכות מספיק טובה אתה לא אמור לראות הבדל בין המוצרים.
לגבי ההמלצות ההודיות, תשנה את הארץ של הטלויזיה כמו שהמליצו לך ותקבל המלצות יותר רלוונטיות. יש בגוגל מלא הסברים כתובים ווידיאו.
לגבי ההמלצות ההודיות, תשנה את הארץ של הטלויזיה כמו שהמליצו לך ותקבל המלצות יותר רלוונטיות. יש בגוגל מלא הסברים כתובים ווידיאו.
לא יצא לי לבדוק את מה שרשמו כאן בנוגע לשינוי מדינה (אני לא מבין למה מראש אנחנו בכלל מקבלים המלצות בשפות לא ברורות. אני משעה שמאותה סיבה שהשלט מגיע עם כפתור יעודי למשהו שנקרא רקוטן ומבדיקה קטנה מסתבר שהוא אפליקציה אסייאתית. כן יצא לי ל בדוק בנוגע לכרום קאסט ומסתבר שיש שם אפשרות לחסום את ההמלצות.
האפשרות הזאת מגיעה עם מחיר - לא ניתן להתקין אפליקציות חדשות כאשר מגדירים שלא תהיינה המלצות.
האפשרות הזאת מגיעה עם מחיר - לא ניתן להתקין אפליקציות חדשות כאשר מגדירים שלא תהיינה המלצות.
חברה, אשמח לעזרה קטנה ממישהו שיש לו טלויזיית LG.
אני חשבתי שזה ממליץ לי על כל מיני סרטים הודיים או לא יודע איזו שפה זו.
קפץ לי cover שאני מכיר של סיטדל. השם לא הופיע בעברית ולא באנגלית, אלא במשהו שדומה לערבית (אבל לדעתי זה לא ערבית, אולי זה הודית).
עוד מישהו חווה משהו כזה?
גם באפליקציות זה קורה. בפריים וידאו לדוגמה, חלק מהתכנים מופיעים בעברית, חלק באנגלית ולחלק בשפה שאני לא מכיר.
בדקתי עם כרום קאסט ושם זה מופיע באנגלית.
אני חשבתי שזה ממליץ לי על כל מיני סרטים הודיים או לא יודע איזו שפה זו.
קפץ לי cover שאני מכיר של סיטדל. השם לא הופיע בעברית ולא באנגלית, אלא במשהו שדומה לערבית (אבל לדעתי זה לא ערבית, אולי זה הודית).
עוד מישהו חווה משהו כזה?
גם באפליקציות זה קורה. בפריים וידאו לדוגמה, חלק מהתכנים מופיעים בעברית, חלק באנגלית ולחלק בשפה שאני לא מכיר.
בדקתי עם כרום קאסט ושם זה מופיע באנגלית.