ביטול המלצות לתוכניות ב-LG

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

יש אפשרות לבטל את ההמלצות במסך של הטלויזיה? אני מקבל המלצות שאין לי בהן תועלת (חלקן של גרסאות הודיות למיניהן או סדרות הודיות).

ושאלה נוספת - האם ישנה אופציה לכוון את הסמן של השלט שיצביע לאן שהשלט מצביע? כרגע אם אני עומד מול מרכז הטלויזיה ומצביע על מרכז הטלויזיה, הוא מצביע לפינה.

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

לגבי כיוון הסמן, לך עם השלט ימינה או שמאלה לפי הצורך, עד שתגיע עם הסמן לקצה המסך ותמשיך את התנועה עם השלט עד שהפער יתוקן

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

השלט עובד כעכבר אוויר, אין שם משהו ש"יסנכרן" את מה שאתה מצביע עליו עם המסך, זה לא סמן לייזר.
לגבי ביטול ההמלצות, אני לא יודע בוודאות, אבל סביר להניח שאי אפשר. בשנים האחרונות יש התדרדרות מבחינת כמות הפרסומות במערכות המובנות, ואין דרך להפתר מהן.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2432
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

לגבי ההמלצות
עד גרסת 22 אפשר למצוא בהגדרות הבית מצב בסיסי
מגרסה 22 יש מעקף חלקי והוא לבחור במדינה "אחרים"
זה יחייב לקבל את ההסכם מחדש ואז רוב המסך עדיין מבוזבז
אבל ללא ההמלצות.
יתכן שחלק מהאפליקציות צריך להתקין ולפעמים לעדכן עם אזור ישראל
ואז לחזור ל"אחרים".

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

12/06/2023 8:24  
kalinium כתב:
לגבי כיוון הסמן, לך עם השלט ימינה או שמאלה לפי הצורך, עד שתגיע עם הסמן לקצה המסך ותמשיך את התנועה עם השלט עד שהפער יתוקן
...
אני אבדוק את זה למרות שנשמע לי מוזר שאם אקח יותר ימינה אז זה פתאום יסתדר.

מישהו יודע איזה חלק של השלט מכוון לאיזה חלק של הטלויזיה? אני כל פעם צריך לעשות כל מיני תנועות מוזרות עם השלט כדי להצליח לכוון אותו לנקודה שאני רוצה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

האם יש דרך לפחות להוריד את התפריט הזה למטה? ניסיתי לערוך את התפריטים. את כולם אפשר לסדר בסדר שאני רוצה למעט השורה הראשונה שהיא המלצות (או שאולי היה רשום שאלה כותרים טרנדיים).

יש לפחות אופציה לסדר את זה שזה יתן המלצות נורמליות ולא כל מיני *** הודי? הסתכלתי לראות איפה יצרו את הטלויזיה ומסתבר שמצרים. האם הארץ ייצור משפיעה על ההמלצות?
לא קצת מוזר שהטלויזיות מיוצרות במצרים? חשבתי שהם מציירים באירופה מדינות כמו יפן/סין/קוריאה?

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #7 

רוב החברות מייצרות איפה שכוח העבודה זול מכיוון שזה החלק היקר בכל תהליך הייצור. בהינתן בקרת איכות מספיק טובה אתה לא אמור לראות הבדל בין המוצרים.
לגבי ההמלצות ההודיות, תשנה את הארץ של הטלויזיה כמו שהמליצו לך ותקבל המלצות יותר רלוונטיות. יש בגוגל מלא הסברים כתובים ווידיאו.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

לא יצא לי לבדוק את מה שרשמו כאן בנוגע לשינוי מדינה (אני לא מבין למה מראש אנחנו בכלל מקבלים המלצות בשפות לא ברורות. אני משעה שמאותה סיבה שהשלט מגיע עם כפתור יעודי למשהו שנקרא רקוטן ומבדיקה קטנה מסתבר שהוא אפליקציה אסייאתית. כן יצא לי ל בדוק בנוגע לכרום קאסט ומסתבר שיש שם אפשרות לחסום את ההמלצות.
האפשרות הזאת מגיעה עם מחיר - לא ניתן להתקין אפליקציות חדשות כאשר מגדירים שלא תהיינה המלצות.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

חברה, אשמח לעזרה קטנה ממישהו שיש לו טלויזיית LG.
אני חשבתי שזה ממליץ לי על כל מיני סרטים הודיים או לא יודע איזו שפה זו.
קפץ לי cover שאני מכיר של סיטדל. השם לא הופיע בעברית ולא באנגלית, אלא במשהו שדומה לערבית (אבל לדעתי זה לא ערבית, אולי זה הודית).
עוד מישהו חווה משהו כזה?

גם באפליקציות זה קורה. בפריים וידאו לדוגמה, חלק מהתכנים מופיעים בעברית, חלק באנגלית ולחלק בשפה שאני לא מכיר.
בדקתי עם כרום קאסט ושם זה מופיע באנגלית.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

אודה מאוד אם מישהו יוכל לסייע בשאלה שרשמתי.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”