מגן מסך ל-s23 ultra
לא קשור כל כך לעלות ....
חייבים לוודא עם הקונה (או שרשום במפורש) שמגן המסך מעביר את תביעת האצבע.
קניתי כבר כמה שלא עשו זאת ובמיוחד עם סמסונג ! בטלפונים אחרים לא היתה בעיה כזאת. כנראה משהו מיוחד עם המסכים של סמסונג...
מסכים עם אריאל.. המון ממה שנמכר לא עובד ואני גם מדבר מניסיון אישי מסמסונג ו Huawei.. בארץ לא מוכרים כי לא רוצים להתעסק בזה, המון מהמגינים באלי באים עם Dot-matrix שזה פתרון גרוע, ואלו של הUV עושים אחלה עבודה במרכז אבל אחרי תקופה הצדדים מתחילים לעלות.
@Ariel10 אם היה לך סלולריים יחסית חדשים של סמסונג אז זה יכול להיות בגלל שהם משתמשים בטכנולוגיה שהם פיתחו שזה חיישנים אולטרה-סוניים לעומת האחרים שעובדים בצורה אחרת. בדור הראשון זה כמעט בכלל לא עבד עם מגינים והיו המון תלונות. היום יש להם אפילו מצב "רגיש" כדי להתגבר על הבעיה הזאת.
@Ariel10 אם היה לך סלולריים יחסית חדשים של סמסונג אז זה יכול להיות בגלל שהם משתמשים בטכנולוגיה שהם פיתחו שזה חיישנים אולטרה-סוניים לעומת האחרים שעובדים בצורה אחרת. בדור הראשון זה כמעט בכלל לא עבד עם מגינים והיו המון תלונות. היום יש להם אפילו מצב "רגיש" כדי להתגבר על הבעיה הזאת.
יש לי S21+ והוא במצב רגיש מהיום הראשון ועדיין 2 סוגים לא עבדו לי.
בסוף התייאשתי והפסקתי להשתמש במגיני מסך על המכשיר שלי.
לעומת זה, יש לי בבית שני מכשירים של ONE+8T ועוד מכשיר של POCO F2 PRO שכלל לא רגישים לבעייה הזאת וכל מגן זכוכית לא מפריע להם לטביעת אצבע.
בסוף התייאשתי והפסקתי להשתמש במגיני מסך על המכשיר שלי.
לעומת זה, יש לי בבית שני מכשירים של ONE+8T ועוד מכשיר של POCO F2 PRO שכלל לא רגישים לבעייה הזאת וכל מגן זכוכית לא מפריע להם לטביעת אצבע.