שדרוג כרטיס מסך - חיבור לספק כח
-
dor4x
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- שם מלא: דור
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
שלום.
יש לי מחשב בן 4-5 שנים בערך חזק מאוד שעובד מעולה גם למשימות קשות. (מעבד I9 עם 18 ליבות לא מהדור הכי חדש אבל עובד מדהים)
יש לי כרטיס מסך 1080TI שעובד לא רע בגדול אבל בסיולטור טיסה כבד אני בהגדרות מוריד מהמקסימום כדי לקבל לקבל FPS נורמלי.
חשבתי לשרגד את הכרטיס מסך ל 4070TI.
האם מישהו יודע להגיד לי אם תיהיה לי בעיה לחבר לו חשמל מהספק כח? זה אולי חיבור עם מספר פינים שונה מהחיבור של ה 1080TI?
תודה
יש לי מחשב בן 4-5 שנים בערך חזק מאוד שעובד מעולה גם למשימות קשות. (מעבד I9 עם 18 ליבות לא מהדור הכי חדש אבל עובד מדהים)
יש לי כרטיס מסך 1080TI שעובד לא רע בגדול אבל בסיולטור טיסה כבד אני בהגדרות מוריד מהמקסימום כדי לקבל לקבל FPS נורמלי.
חשבתי לשרגד את הכרטיס מסך ל 4070TI.
האם מישהו יודע להגיד לי אם תיהיה לי בעיה לחבר לו חשמל מהספק כח? זה אולי חיבור עם מספר פינים שונה מהחיבור של ה 1080TI?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כן, בכרטיסים החדשים NVIDIA החליטה לספק פתרון חדש לבעיה שלא הייתה קיימת ועכשיו משתמשת בחיבור חדש.
אמור להגיע עם הכרטיס מתאם מחיבור 8 פינים כפול לחיבור החדש שמתאים לכרטיס, לפחות למיטב ידיעתי.
חשוב לוודא שכשאתה מחבר את החיבור הזה לכרטיס לוודא שהוא נכנס ומהודק עד הסוף.
אמור להגיע עם הכרטיס מתאם מחיבור 8 פינים כפול לחיבור החדש שמתאים לכרטיס, לפחות למיטב ידיעתי.
חשוב לוודא שכשאתה מחבר את החיבור הזה לכרטיס לוודא שהוא נכנס ומהודק עד הסוף.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4775
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
עוד עניין, שים לב שמדובר בכרטיסים עצומים בגודלם. כדאי לוודא היטב שיש לך מספיק מקום במארז
צריך לבדוק אם לכרטיס יש שלושה מאווררים למרות שהסדרה 4070 ו 4060 קצת יותר קטנה מהסדרה הקודמת.11/06/2023 12:09ChinggisKhan כתב: עוד עניין, שים לב שמדובר בכרטיסים עצומים בגודלם. כדאי לוודא היטב שיש לך מספיק מקום במארז...
מומלץ לבדוק את הנפח ואת הגובה באורך הם יותר קטנים מהקודמים.