לא חייב רק OFC....
ההבדל לעומת כבל שאינו OFC מבחינת תכולת החמצן זניח לגמרי, ולא שמיע כלל.
אין שום יתרון ל- OFC. הכל שיווק ויחסי ציבור.
אם המחיר קרוב למחיר של כבל שאינו OFC, אפשר לקנותו. לא מזיק.
(אבל אז גם ייתכן שהכבל אינו OFC... לעולם לא תדע)

לא חייב רק OFC....

CL2 בעיקר מיועד להשחלה בקירות. הציפוי החיצוני אמור להיות עמיד לשריפות. אני חושב שזה גם מוסיף למחיר.30/04/2023 10:36dr0r כתב: תקנה רק OFC.
זה למשל כבל מצויין, עם משלוח חינם ומתחת לרף המס:
https://www.amazon.com/dp/B01N095BRW...

רק ציינתי שאולי אפשר למצוא במחיר אפילו יותר נוח אם אין צורך בהשחלה....

רק לידיעתך, ולכל שאר הנופלים בפח.30/04/2023 14:26dr0r כתב: @Amir64 צודק, אבל אני לא חושב שתמצא כבל נחושת נקי (באותו עובי) שאינו OFC במחיר יותר זול משמעותית, ו-GearIT אמינים....

הוא טוב להשחלות וגם ליישום רגיל, שנראה טוב יותר מיישום רגיל של כבל בצבעים.30/04/2023 10:36dr0r כתב: תקנה רק OFC.
זה למשל כבל מצויין, עם משלוח חינם ומתחת לרף המס:
https://www.amazon.com/dp/B01N095BRW...

נכון.30/04/2023 15:31gal-cohen כתב: הוא טוב להשחלות וגם ליישום רגיל, שנראה טוב יותר מיישום רגיל של כבל בצבעים.
ובנוסף, הוא מצויין אם מריצים אותו על דפנות ואז מעלימים אותו עם סיקה/שפכטל וכו'.
***לא נכנס לויכוח של OFC או לא, כל עוד שזה נחושת ולא אלומיניום אז לי אישית זה כבר לא משנה....

רוב האנשים הנורמאליים קונים מערכת כדי לשמוע בקצת יותר מעוצמה "מינימאלית", לפחות בחלק מהזמן.27/04/2023 19:28י-א כתב: הסברתי - העוצמה היא ביחס ישר לזרם הנדרש להפעלת הרמקול.
אם יש לו מגבר 200w אבל הוא יפעיל רק על עוצמה מינימלית אז גם כבל דק מספיק....

זה שהומלץ לך למעלה הוא נחושת.30/04/2023 16:48Ozrx כתב: רוב הגלילים של gear it שמצאתי באמזון רשום עליהם אלומיניום , לכן מחפש חברה אחרת מומלצת
להרצת כבלים בפינות של הקירות
יש עוד המלצות?...

זה שOFC, מוכר עם הרבה פידבקים, משלוח חינם, מתחת ל$75, עם הפרדה ברורה בין פלוס למינוס, ונראה לטעמך (אם יש לזה חשיבות).10/06/2023 1:55Ozrx כתב: היי
מבין החברות האלו באמזון איזה כבל יותר איכותי
אני מתכוון להזמין כבל בעובי של 12awg מאחר ואין הרבה הבדל במחיר כל צד יהיה בערך 8 מטר
KnuKonceptz
Gear it
Instell gear
KabelDirekt
Monoprice...

תן קישורים לכבלים שאתה מדבר עליהם. ככה אפשר רק לנחש.10/06/2023 1:55Ozrx כתב: היי
מבין החברות האלו באמזון איזה כבל יותר איכותי
אני מתכוון להזמין כבל בעובי של 12awg מאחר ואין הרבה הבדל במחיר כל צד יהיה בערך 8 מטר
KnuKonceptz
Gear it
Instell gear
KabelDirekt
Monoprice...

כתבת גם שאתה רוצה 12AWG....