התאמת nuki למנעול פרפר

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
NtCreateFile פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מנעול חכם לדירה שכורה. המנעול מבפנים עם מפתח פרפר. משום מה התמיכה של nuki אמרו לי שהמנעול אינו מתאים, וכדאי לי להתייעץ עם מנעולן להחליף צילינדר.

אשמח לעזרה גם להבין - למה המנעול לא מתאים? אם אוציא את הפרפר ואז אלביש את הפלטת ברזל של הנוקי, ולאחר מכן אחזיר את הפרפר - זה לא מתאים?

בנוסף אני אשמח לדעת אם מישהו מניסיון התקין מנעול אחר (נגיד switchbot) על מנעול פרפר דומה לזה ויודע לומר אם זה יתאים, ואם לא - מה כדאי לעשות?

תודה רבה!

עריכה:
הבנתי שאני צריך לוודא שהצילינדר יוצא לפחות 3 מ"מ מעל הפלטה, מדדתי ויוצא בדיוק 3 מ"מ. מישהו חווה עם זה בעיות?

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #2 

בהנחה שהצילינדר עצמו (לא הכפתור) יוצא 3 מ"מ מעבר לקו הפלטה בצד הפנימי (נראה שהפלטה בעצמה היא לפחות 3 מ"מ, אבל צריך שיבלוט מעבר) אמור להתאים.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10069
נתן תודות: 571 פעמים
קיבל תודות: 591 פעמים

שליחה #3 

תפרק את הפרפר ותרכיב במקומו את המתאם הורוד שמקבלים עם ה nuki, לא צריך להחליף צילינדר

https://htmag.co.il/nuki-smart-lock-3-0-pro.html

תמונה
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

ע"פ נראה מתאים.
כמו שכתב וצילם קודמי, זה אמור לעבוד

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #5 

04/06/2023 19:50  
Nba כתב:
תפרק את הפרפר ותרכיב במקומו את המתאם הורוד שמקבלים עם ה nuki, לא צריך להחליף צילינדר
...
את זה בכל מקרה צריך לעשות, אבל השאלה אם הצילינדר יוצא מספיק בשביל שהברגים יתפסו אותו. מהתמונה שהשואל העלה זה לא ברור.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10069
נתן תודות: 571 פעמים
קיבל תודות: 591 פעמים

שליחה #6 

05/06/2023 8:45  
DudeShemesh כתב:
את זה בכל מקרה צריך לעשות, אבל השאלה אם הצילינדר יוצא מספיק בשביל שהברגים יתפסו אותו. מהתמונה שהשואל העלה זה לא ברור.
...
@NtCreateFile
תשתמש בפלטה B שמגיעה בערכה (זו עם הדבק)
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 9#p3269239+

תמונה מהרשת:
תמונה
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”