שלום לכולם,
יש לי טלוויזיה חכמה של סוני שמחוברת למערכת הגברה ורמקולים עצמאיים.
אני יכול להדליק את הטלוויזיה בעזרת השלט או בעזרת גוגל אסיסטנט. הבעיה שהמערכת ההגברה היא "טיפשה" ואני כל פעם צריך להדליק אותה בנפרד ע"י שלט IR.
האם יש דרך לגרום למערכת ההגברה להדלק עם הטלוויזיה?
אגב,
יש לי רכזת IR חכמה של Broadlink, אבל לא השתמשתי בה בגלל הדרישות המוגזמות למידע שהאפליקציה דורשת.
מחפש דרך להפעיל את הטלוויזיה ורמקולים עצמאיים ביחד
התשובה נמצאת בגוף השאלה
כדי להפעיל את הטלוויזיה ומערכת ההגברה אתה יכול להשתמש בBroadlink כך אני עושה .( אני מפעיל את הממיר והטלוויזיה ע"י פקודה קולית אחת)
אני אוהב שהטלוויזיה פועלת באופן נפרד ללא הרסיבר כאשר אני צופה בערוצים של הוט.
לא מובן לי המשפט האחרון אשר כתבת
אגב,
יש לי רכזת IR חכמה של Broadlink, אבל לא השתמשתי בה בגלל הדרישות המוגזמות למידע שהאפליקציה דורשת.
חזרה למעלה
כדי להפעיל את הטלוויזיה ומערכת ההגברה אתה יכול להשתמש בBroadlink כך אני עושה .( אני מפעיל את הממיר והטלוויזיה ע"י פקודה קולית אחת)
אני אוהב שהטלוויזיה פועלת באופן נפרד ללא הרסיבר כאשר אני צופה בערוצים של הוט.
לא מובן לי המשפט האחרון אשר כתבת
אגב,
חזרה למעלה
@liam
ראית את הדרישות של GMAIL? הם יודעים כל אימייל שאתה מוציא וכל מה שכתוב בכל אחד מהם.
ראית את האפליקציה של הבנק? כל שקל שמגיע לחשבון שלך הם רואים, מאיפה, מה המשכורת שלך ועל איזה דברים אתה מוציא כסף.
ראית בכלל מה העובדים בחברה הסלולרית שלך יכולים לעשות? לראות את המיקום שלך בזמן אמת בכל שנייה ביום, כולל הסטוריה של שנים אחורה!
ואל תגיד לי שאתה סומך על גוגל והבנק, תמיד יש דליפות מידע או איזה עובד ממורמר.
עכשיו ברצינות, הפרנויה מיותרת.
אתה מתעקש? קח מקל ארוך ותלחץ איתו על כפתור ההפעלה של הרסיבר, זה הכי בטוח, אף אחד לא יעקוב אחריך ככה! (ותמיד תסגור חלונות, לך תדע מי מסתכל עליך ומה הוא מתעד).
ראית את הדרישות של GMAIL? הם יודעים כל אימייל שאתה מוציא וכל מה שכתוב בכל אחד מהם.
ראית את האפליקציה של הבנק? כל שקל שמגיע לחשבון שלך הם רואים, מאיפה, מה המשכורת שלך ועל איזה דברים אתה מוציא כסף.
ראית בכלל מה העובדים בחברה הסלולרית שלך יכולים לעשות? לראות את המיקום שלך בזמן אמת בכל שנייה ביום, כולל הסטוריה של שנים אחורה!
ואל תגיד לי שאתה סומך על גוגל והבנק, תמיד יש דליפות מידע או איזה עובד ממורמר.
עכשיו ברצינות, הפרנויה מיותרת.
אתה מתעקש? קח מקל ארוך ותלחץ איתו על כפתור ההפעלה של הרסיבר, זה הכי בטוח, אף אחד לא יעקוב אחריך ככה! (ותמיד תסגור חלונות, לך תדע מי מסתכל עליך ומה הוא מתעד).
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
תקנה הרמוני האב...
אולי שם לא עוקבים אחריך
בכל מקרה היכולות שם הרבה יותר גבוהות מהברודלינק בכל הנוגע לשליטה על מערכת קולנוע ביתית
יש לי את שניהם.... הברודלינק הולך למזגן ההאב למערכת/טלווזיה
אולי שם לא עוקבים אחריך
בכל מקרה היכולות שם הרבה יותר גבוהות מהברודלינק בכל הנוגע לשליטה על מערכת קולנוע ביתית
יש לי את שניהם.... הברודלינק הולך למזגן ההאב למערכת/טלווזיה