מחפש המלצה לאוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב לכולם
אני מחפש המלצה (רצוי מניסיון אישי) לאוזניות מפורטות עם באס עשיר ושליטה על הבאס, לצערי נשברו לי ה sennheiser hd630vb שהיו מדוייקות מבחינת סאונד למה שאני מחפש אבל קצת קשות מבחינת הנוחות שלהן לשמיעה ממושכת.
סגנון המוזיקה הוא בכלליות מגוון מאוד, אבל אם צריך לדייק אז אני מחפש שהאוזניות יעמדו בגבורה עם היפ הופ, טראנס וטכנו. לכן עניין הבאס פה מאוד חשוב לי באופן אישי.

אני מחפש משהו שיעמוד בסטנדרטים של ה hd630vb מבחינת סאונד עם תג מחיר מעט נמוך יותר (עד 800 ש"ח).

בסוף היום אם לא אמצא משהו לרוחי ארכוש אותם מחדש אבל אני כן פתוח לשמוע את ההמלצות שלכם :)
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46324
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #2 

למה שלא תעבור ל- BT?
מעט מעבר לתקציב שלך, אבל ה- Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless הן מהאוזניות עם איכות השמע מהטובות שיצא לי לשים עליהן ידיים.

https://ksp.co.il/web/item/228282

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

בהתחשב בעובדה שניתן לחבר אליהם גם כבל 3.5 מ"מ - הן בהחלט באות בחשבון (אני משתמש לא מעט במגבר אוזניות ולכן החיבור הישיר חשוב לי), עניין התקציב קצת חורג אבל אעשה את החושבים שלי.
תודה על ההמלצה.
אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

חזרתי לעדכן - לאחר ששמעתי בחנות כמה אוזניות בניהם גם את המומנטום 4 של סנהייזר - האוזניות שנבחרו הם אודיו טכניקה M50X שהכי התאימו למה שאני חיפשתי, בכל זאת הייתה התלבטות בניהם לבין HD630VB המוכרים שלי אבל לבסוף מה שהכריע היו שני פרמטרים חשובים לא פחות מהסאונד:
1. האזנה לזמן ארוך מבלי שהאוזן תתעייף ונוחות (הן הרבה יותר נוחות מה HD630VB).
2. בנוסף לנוחות - המחיר של האודיו טכניקה מעט יותר זול והשילוב הזה הוביל לבחירה.
אור

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”