YouTube ללא פרסומות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני רק שאלה, לא פשוט יותר לשלם את ה-23 שקל שזה עולה בארץ ולא לשבור את הראש עם VPNים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
כמה דברים
1. המחיר ליוטיוב פרמיום בארגנטינה זה 389 פסו. 6₪ לחודש. אכן עדיף לשלם 23₪ לחודש למי שלא רוצה להסתבך עם כל זה… שים לב שעקרונית אתה צריך את ה vpn פעם אחת …
2. אני לקחתי vpn unlimited lifetime לפני איזה מיליון שנה. עלה לי באיזה פרומושן לחג איזה 50$ (בד״כ זה 200$). משתמש מדי פעם לכאלה דברים ו לצפיה בטלויזיה מישראל בטיולים בחול. עובד פגז.
1. המחיר ליוטיוב פרמיום בארגנטינה זה 389 פסו. 6₪ לחודש. אכן עדיף לשלם 23₪ לחודש למי שלא רוצה להסתבך עם כל זה… שים לב שעקרונית אתה צריך את ה vpn פעם אחת …
2. אני לקחתי vpn unlimited lifetime לפני איזה מיליון שנה. עלה לי באיזה פרומושן לחג איזה 50$ (בד״כ זה 200$). משתמש מדי פעם לכאלה דברים ו לצפיה בטלויזיה מישראל בטיולים בחול. עובד פגז.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני עשיתי לפני איזה 5 שנים את המנוי עם TunnelBear דרך הודו לכל המשפחה (5 מנויים). 8.5₪ הכי טובים שאני מוציא כל חודש.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מישהו נתקל בזה ויודע איך אפשר לעקוף?
הצלחתי לעקוף איכשהו, אחרי שקיבלתי את השגיאה נכנסתי לאפליקציה ושמה כן הצלחתי להשלים את הרכישה דרך Google pay
משום מה לא היה צריך לוודא כתובת.
בסוף התחברתי לטורקיה, 60 לירה == 11 שקל לחודש עבור משפחתי, אולי גם היה אפשר דרך הודו
החיסרון היחיד במשפחה זה שצריך שלכל חשבון GMAIL צריך את אותה הכתובת לפרופיל ב Google pay, מה שלא נורא בשבילי כי גם ככה החשבונות שמשתמשים ביוטיוב הם משניים ואין לי בעיה להגדיר להם את טורקיה בתור הכתובת.