האם לקנות lg c2 43 inch או samsung qe43qn90b? לסרטים
לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים
ה c2 עולה 4200 לעומת הסמסונג שעולה 2800 ושניהם באיכות צפיה גבוהה.
השאלה האם שווה את ההפרש של המחיר? ומה ההבדל הגדול בינהם חוץ מזה שה LG הוא oled?
הבנתי שלסמסונג אין dolby vision השאלה עד כמה זה חשוב?
חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.
חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב.
יש לי את שתיהם -
LG 42 C2- המסך הכי מדהים שהיה לי BY FAR, גודל 42 אינצ' רק גורם לו להראות יותר טוב , איכות תמונה מטורפת, HDR אגדי ותומך בכל הפורמטים ,מרגישה כמו האחים הגדולים שלה , רק בקטן , לא מרגיש שחסכו כי זה 'רק' 42 אינצ' -ממליץ בחום.
SAMSUNG 43QN90B - איזה אכזבה , ציפית ל QLED באריזה קטנה לחדר שינה כדי להחליף LG מיושן שאפליקציות כבר לא עולות עליה
ה Smart שלה נוראי , יש לי בסלון Q70R משנת 2020 וה Smart שלה פי כמה יותר מהיר ומסודר יותר טוב , פשוט בושה , יש לי גם UE43TU850 שזה LED רגיל שעלתה רק 1800 ויש לה Smart די פשוט כמו של ה QN90B.
אבל הכי גרוע זה איכות התמונה - יש למסך הזה זווית צפיה נוראית ואם הייתי טורח לקרוא ביקורות שהנושא עלה שם בחיים לא הייתי קונה אותה, פשוט הזיה , אין קשר בין המסך הזה למסכים QLED בגדלים 55 ומעלה.
Samsung עושים פה הטעיה מכוונת עם שם כמו של הסדרות הבכירות אבל כל קשר הוא מקרי בהחלט.
בקיצור - או שתלך בגדול על 42C2 או שתרד ממסך יקר ותביא משהו 1500-1800 שקל וזהו.
LG 42 C2- המסך הכי מדהים שהיה לי BY FAR, גודל 42 אינצ' רק גורם לו להראות יותר טוב , איכות תמונה מטורפת, HDR אגדי ותומך בכל הפורמטים ,מרגישה כמו האחים הגדולים שלה , רק בקטן , לא מרגיש שחסכו כי זה 'רק' 42 אינצ' -ממליץ בחום.
SAMSUNG 43QN90B - איזה אכזבה , ציפית ל QLED באריזה קטנה לחדר שינה כדי להחליף LG מיושן שאפליקציות כבר לא עולות עליה
ה Smart שלה נוראי , יש לי בסלון Q70R משנת 2020 וה Smart שלה פי כמה יותר מהיר ומסודר יותר טוב , פשוט בושה , יש לי גם UE43TU850 שזה LED רגיל שעלתה רק 1800 ויש לה Smart די פשוט כמו של ה QN90B.
אבל הכי גרוע זה איכות התמונה - יש למסך הזה זווית צפיה נוראית ואם הייתי טורח לקרוא ביקורות שהנושא עלה שם בחיים לא הייתי קונה אותה, פשוט הזיה , אין קשר בין המסך הזה למסכים QLED בגדלים 55 ומעלה.
Samsung עושים פה הטעיה מכוונת עם שם כמו של הסדרות הבכירות אבל כל קשר הוא מקרי בהחלט.
בקיצור - או שתלך בגדול על 42C2 או שתרד ממסך יקר ותביא משהו 1500-1800 שקל וזהו.
אתה מודע לזה שסמסונג ברוב המסכים שלהם משתמשים בפאנל VA כן?(זוית צפייה לא טובה על חשבון שחורים טובים) חוץ משנה שעברה אם אני זוכר נכון שהיה גם IPS בנוסף ולא היית יודע מה אתה מקבל, גם בטלויזיות הגדולות שלהם זה ככה, אולי פחות מורגש בגלל הגודל..
לגבי הסמארט נשמע מוזר שהוא עובד פחות טוב מהישנים, הם כולם דיי זהים אבל טוב לדעת שיש בעיות בחדש.
לגבי הסמארט נשמע מוזר שהוא עובד פחות טוב מהישנים, הם כולם דיי זהים אבל טוב לדעת שיש בעיות בחדש.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ברור ש C2. סאונד טוב? תמיד תוכל להוסיף איזה זוג רמקולים מוגברים נחמד או מערכת ק"ב.13/05/2023 21:25nati8056 כתב: לאחר התלבטות אח ללכת על זול או יקר החלטתי לעלות את נתקציב ולהשקיע במסך איכותי לסרטים
חשוב לי מסך דק ועם סאונד טוב....
סידרת 90A של סמסונג, הישנה יותר טובה משמעותית מה 90B בל הנוגע לזוית הצפיה. הסיבה כנראה באמת מסך VA מול IPS. וכן קודמך צודק לנסיוני לפחות, גם בכל הנוגע לתפריט.20/05/2023 11:02Haimbin כתב: אתה מודע לזה שסמסונג ברוב המסכים שלהם משתמשים בפאנל VA כן?(זוית צפייה לא טובה על חשבון שחורים טובים) חוץ משנה שעברה אם אני זוכר נכון שהיה גם IPS בנוסף ולא היית יודע מה אתה מקבל, גם בטלויזיות הגדולות שלהם זה ככה, אולי פחות מורגש בגלל הגודל..
לגבי הסמארט נשמע מוזר שהוא עובד פחות טוב מהישנים, הם כולם דיי זהים אבל טוב לדעת שיש בעיות בחדש....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למרחק הזה גם "55 טוב.
תודה אך אין מקום פיסי ל55 בקיר...
זה או 42 או 48
- TheCoolest