שימוש בכרטיס אשראי אמריקאי מוטען מראש

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

יש למישהו כאן ניסיון עם רכישה של כרטיס אשראי אמריקאי "מוטען מראש"/גיפט כארד של כרטיס אשראי - ושימוש בחברת שליחויות צד ג' כדי להביא אותו לארץ (דיל-טס, יו-שופס וכו'), ואז ביצוע אקטיבציה שלו כאן בישראל, דרך האינטרנט (עם VPN דולק כמובן)?

(הכוונה היא כמובן להשתמש בכרטיס הזה - כדי לבצע רכישה באינטרנט, מחנות אמריקאית שלא מקבלת כרטיסי אשראי ישראליים... אפילו אם הם בינ"ל)

https://www.amazon.com/gp/product/B07HJ ... upon0ac-20&

-או לחילופין רכישה של כרטיס אשראי אמריקאי "מוטען מראש" שכזה - שהוא דיגיטלי. מבלי צורך להטיס אותו לישראל.
למשל:
https://www.egifter.com/giftcards/vanil ... account-50

יש פה למישהו ניסיון קודם עם הדבר הזה?

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

למה לא ללכת על כרטיס נטען מדואר ישראל ?

candybars
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אין צורך להטיס לישראל כי כל הגיפט קארדס היום באים בגרסה אלקטרונית. לגבי מימון הכרטיס (״הטענה״), מציע לך להשתמש בpay pal ולקשר אותו לכרטיס אשראי ישראלי זה ללא עלות. אם יש לך בעיות עם זה מוזמן לפנות בהודעה פרטית.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

25/09/2022 16:46  
candybars כתב:
אין צורך להטיס לישראל כי כל הגיפט קארדס היום באים בגרסה אלקטרונית. לגבי מימון הכרטיס (״הטענה״), מציע לך להשתמש בpay pal ולקשר אותו לכרטיס אשראי ישראלי זה ללא עלות. אם יש לך בעיות עם זה מוזמן לפנות בהודעה פרטית.
...
תודה על התשובה.
לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אני לא מדבר על רכישה של גיפט כארד אמריקאי רגיל. -אלא על רכישה של גיפט כארד של כרטיס אשראי אמריקאי... -למשל של ויזה אמריקאי, או מאסטרכארד אמריקאי.
מה שאני העלתי בחכתי עד כה,
זה או רכישה של כרטיס שכזה שהוא פיזי פלסטיק דרך אמזון. אבל נשלח רק בתוך ארה"ב לכתובות אמריקאיות (ואז צריך דיל-טס או יושופס - בחבילה עד ישראל, ואז גם דמי משלוח אולי אף מיסים).
https://www.amazon.com/gp/product/B07HJ ... upon0ac-20&

או רכישה של כרטיס אשראי אמריקאי דיגיטלי/וירטואלי. ללא שום פלסטיק. (משיטוט בגוגל, היחידים שמצאתי שמקבלים תשלום פייפל - ולא דורשים תשלום עם כרטיס אשראי אמריקאי מלכתחילה ויוצרים לי בעיית לופ, זה egifter)

https://www.egifter.com/giftcards?type= ... earch=visa

candybars
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

‏לא הבנתי איפה אתה רוצה לעשות את הרכישה. למשל באמזון אתה לא צריך כרטיס ויזה אתה יכול לקנות כרטיס וירטואלי ולהטעין אותו לחשבון שלך יש את זה גם עוד במקומות אחרים. באיזו חנות בדיוק אתה רוצה לרכוש ולמה אתה לא חושב שאתה יכול לקנות כרטיס e-gift cardד ‏כדי לחסוך את הבלגן של כרטיס אשראי טעון או כרטיס Gift שנשלח אליך באופן פיזי. אגב יו שופס זאת חבורת גנבים חסר אחריות שלא הייתי עושה איתם עסקה למכירת שקית ניילון. יש שם התנהלות שערןרייתית בשנה האחרונה הייתי מחזיר את כולם

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

באמאזון ארה"ב דיברתי רק על רכישה של כרטיס פיזי, "פלסטיק". ומשלוח לתוך כתובת בארה"ב.
אפרופו גם אני לא מתלהב מיושופס... בגלל זה גם ציינתי את דיל-טס.

לא מצאתי באמאזון (גם לא כשאני משנה כתובת מגורים לתוך ארה"ב) מכירה של כרטיס אשראי וירטואלי/דיגיטלי שאפשר להטעין מראש - כמו למשל Vanilla eGift Visa

כאמור:
מחיפוש בגוגל, המקום היחיד שמצאתי שמוכר ויזה דיגטלי/וירטואלי Vanilla כאמור, ושלא דורש רכישה עם כרטיס אשראי אמריקאי (ויוצר לי בכך בעיית לופ) זה רק egifter.com
רק שם ב- egifter ראיתי שאפשר לקנות מוצרים ולשלם עם Paypal

אם יש לך מקום נוסף שאתה מכיר וממליץ שלא דורש ויזה אמריקאית מלכתחילה, ושישראלי כמוני יכול לקנות ממנו Vanilla eGift Visa וירטואלי, ובעתיד להטעין אותו: אשמח לשמוע.

Yaron25
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני נתקל גם בבעיה דומה של אתרים שדורשים כרטיס אשראי אמריקאי. מישהו הצליח להשתמש בכרטיס וירטואלי כזה בהצלחה?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”