כורסאות טלויזיה חשמליות

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי

אני בטוח שיש כאן חברה שיש להם כורסאות כאלה. אני שוקל לרכוש כזאת ואשמח לחוות דעת ממישהו עם שיצא לו להתנסות איתן.
ממה שיצא לי לראות, הן יחסית פחות מסיביות מבחינת גודל. מבחינת נוחות, הם יותר קשיחות ביחס לכורסאות רגילות ואני שואל את עצמי אם נוח לשבת עליהן לאורך זמן.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

יש לנו במשפחה אחת כזאת של אמריקן קומפורט, אכן הם הרבה פחות מסיביות, יש אפשרות לשחק עם המשענת גב ללא קשר לרגליים וחוסך מאמץ להגיע לידית ולסגור/לפתוח את המנגנון. יש גם סוללה מובנית שבטעינה מלאה מספיקה לחודש-חודש וחצי של שימוש יומיומי, פחות ידידותיות לשואבי אבק רובוטי (יכולות להתקע על הרגליים הגבוהות מברזל).
מעבר לזה הישיבה גם לאורך זמן דיי נוחה, קצת פחות מהכורסאות הרגילות (שלנו עכשיו מעור ביחס לקודמת שהייתה מבד )

verborn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

ממליץ שתלך לתצוגה של אמריקן קומפורט לבחון את SAGE, המגיעה בשתי גירסאות: 3 מנועים ו-4. היא הכי רכה מבין כל הכורסאות שניסיתי לשבת עליהן כולל אצל דר' גב.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

05/05/2023 11:24  
Haimbin כתב:
יש לנו במשפחה אחת כזאת של אמריקן קומפורט, אכן הם הרבה פחות מסיביות, יש אפשרות לשחק עם המשענת גב ללא קשר לרגליים וחוסך מאמץ להגיע לידית ולסגור/לפתוח את המנגנון. יש גם סוללה מובנית שבטעינה מלאה מספיקה לחודש-חודש וחצי של שימוש יומיומי, פחות ידידותיות לשואבי אבק רובוטי (יכולות להתקע על הרגליים הגבוהות מברזל).
מעבר לזה הישיבה גם לאורך זמן דיי נוחה, קצת פחות מהכורסאות הרגילות (שלנו עכשיו מעור ביחס לקודמת שהייתה מבד )
...
תודה.
ממה שהבנתי רק חלק קטן מאוד מהכורסאות האלה מגיע עם סוללה. איזה דגם יש לך? אתה יודע לומר מה האורך חיים של כורסאות כאלה. אני משער שבגלל המנגנון החשמלי, הן תוחלפנה בתדירות גבוהה יותר.

בנוגע לשורה האחרונה - לי הרגיש שהכורסאות הרגילות הן רכות יותר (אתה יותר שוקע בהן לטוב ולרע) לעומת החשמליות שנראה שהריפוד הרבה יותר דק, לכן זה גורם לי קצת להתלבט.

די חם לי בקיץ ולכן מעולם לא קניתי משהו שהוא מעור. באופן כללי כסאות / כורסאות מעור מרגישים הרבה יותר נוח. אם יצא לך או למישהו אחר להתנסות עם מוצרים מעור, עד כמה זה פחות נעים בקיץ? האם זה גורם להזעה?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

05/05/2023 11:47  
verborn כתב:
ממליץ שתלך לתצוגה של אמריקן קומפורט לבחון את SAGE, המגיעה בשתי גירסאות: 3 מנועים ו-4. היא הכי רכה מבין כל הכורסאות שניסיתי לשבת עליהן כולל אצל דר' גב.
...
תודה, אני אבדוק. הסתכלתי באתר שלהם והיא שונה מאלה שראיתי.
ראיתי כורסאות בסגנון הזה:
https://www.american-comfort.co.il/armc ... air-anita/

verborn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

לסייג' יש שני מנועים במשענת הגב שמחולקת לשני חצאים. מנוע אחד לכל אחד מהחצאים מנפח או מפחית את החצי הספציפי שלו. חצי אחד מיועד לכל הגב התחתון שלך והעליון משפיע על מיקום הראש שזה די חשוב אם אתה מחליט להעביר את הכורסא למצב שכיבה ל-TV או שכיבה מלאה. לכן זו כורסא שמציעה גמישות גדולה יחסית לכל אחד מבני המשפחה. היא די רחבה ונוחה.
יש כורסא יותר רכה ממנה במושב שמצוייד בקפיצים ארוכי מהלך - ה-LA-Z-BOY AVENGER , כורסא לא חשמלית עם מנגנון נידנוד והדום רגליים בעל כיוונים ידניים ל-3 מצבים. לצערי היא כבר לא מיובאת לארץ מזה כמה שנים. הסייג' מהווה לדעתי פיתרון חליפי טוב למרות שמושב שלה יותר קשיח.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #7 

אישית הדגם שיש לנו זה המינאס:
https://www.american-comfort.co.il/armc ... air-minas/

יש לי אותה רק שנה וחצי ובינתיים אין שום בעיות. אורך החיים צריך להיות בסדר, אין לי את הדפים מולי אבל אני זוכר שהאחריות למנוע היא יחסית ארוכה ועל העור אפילו יותר, לכן אני לא צופה שיהיה איתם בעיות בהמשך הזמן. בדגם שיש לי יש סוללה, זה רשום ישר בתחילת התיאור, גם בדגם אניטה יש סוללה.

לגבי הנוחות - אני אישית שונא ריפוד עור, בין עם זה בספות, ברכב או בכל מקום אפשרי. אם כבר יש עור אז אני תמיד מקפיד שיהיה בד שמפריד ביניני לבין העור בעיקר בקיץ. כמשתמע מזה אני אוהב את הדגמים של הבד יותר וגם לדעתי בבד אתה שוקע יותר ומרגיש יותר נוח, אם חשובה לך תמיכה טובה אז הדגמים עם העור עדיפים.

dmoses
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 214
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #8 

אני רכשתי כורסה איכותית מ "דיור אינטיריורס" דגם 4522.(יש להם מבחר גדול)
כורסה מעולה תוצרת דנמרק.
פועלת גם על חשמל וגם על סוללה נטענת שמורכבת מתחת למושב.
יקרה מאוד אך אני מאוד מרוצה.
כורסת טלויזיה דגם 4522 CAMILLIA – דיור אינטריורס (diur.net)
בהצלחה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

05/05/2023 13:40  
verborn כתב:
לסייג' יש שני מנועים במשענת הגב שמחולקת לשני חצאים. מנוע אחד לכל אחד מהחצאים מנפח או מפחית את החצי הספציפי שלו. חצי אחד מיועד לכל הגב התחתון שלך והעליון משפיע על מיקום הראש שזה די חשוב אם אתה מחליט להעביר את הכורסא למצב שכיבה ל-TV או שכיבה מלאה. לכן זו כורסא שמציעה גמישות גדולה יחסית לכל אחד מבני המשפחה. היא די רחבה ונוחה.
יש כורסא יותר רכה ממנה במושב שמצוייד בקפיצים ארוכי מהלך - ה-LA-Z-BOY AVENGER , כורסא לא חשמלית עם מנגנון נידנוד והדום רגליים בעל כיוונים ידניים ל-3 מצבים. לצערי היא כבר לא מיובאת לארץ מזה כמה שנים. הסייג' מהווה לדעתי פיתרון חליפי טוב למרות שמושב שלה יותר קשיח.
...
תודה, אני אבדוק אותה. כורסאות קימה לא אמורות להיות מיועדות לאנשים מבוגרים?
האם היא חייבת להיות מחוברת כל הזמן לחשמל?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

05/05/2023 15:16  
Haimbin כתב:
אישית הדגם שיש לנו זה המינאס:
https://www.american-comfort.co.il/armc ... air-minas/

יש לי אותה רק שנה וחצי ובינתיים אין שום בעיות. אורך החיים צריך להיות בסדר, אין לי את הדפים מולי אבל אני זוכר שהאחריות למנוע היא יחסית ארוכה ועל העור אפילו יותר, לכן אני לא צופה שיהיה איתם בעיות בהמשך הזמן. בדגם שיש לי יש סוללה, זה רשום ישר בתחילת התיאור, גם בדגם אניטה יש סוללה.

לגבי הנוחות - אני אישית שונא ריפוד עור, בין עם זה בספות, ברכב או בכל מקום אפשרי. אם כבר יש עור אז אני תמיד מקפיד שיהיה בד שמפריד ביניני לבין העור בעיקר בקיץ. כמשתמע מזה אני אוהב את הדגמים של הבד יותר וגם לדעתי בבד אתה שוקע יותר ומרגיש יותר נוח, אם חשובה לך תמיכה טובה אז הדגמים עם העור עדיפים.
...
תודה. אם אינני טועה בדקתי את הדגם הזה (אם כי בתצוגה ראיתי אחת כתומה). היתה שם איזו בליטה בחלק התחתון של הגב שקצת היתה לי לא נוחה, כך שאני נוטה לא ללכת עליה. אני חייב לומר שהצבע הלבן ממש יפה אם כי בטח יתלכלך בקלות.

ראיתי כורסא ממש דומה לה בצבע לבן במקום אחר. מעניין אם כל החנויות מוכרות דגמים שממש דומים עם שינויים מינוריים.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

05/05/2023 23:07  
dmoses כתב:
אני רכשתי כורסה איכותית מ "דיור אינטיריורס" דגם 4522.(יש להם מבחר גדול)
כורסה מעולה תוצרת דנמרק.
פועלת גם על חשמל וגם על סוללה נטענת שמורכבת מתחת למושב.
יקרה מאוד אך אני מאוד מרוצה.
כורסת טלויזיה דגם 4522 CAMILLIA – דיור אינטריורס (diur.net)
בהצלחה.
...
תודה. הסתכלתי באתר שלהם. יש להם רק מקום אחד שבו יש תצוגה וזה לא במקום שנוח לי להגיע אליו. גם באתר שלהם אין מחירים, ואני פחות אוהב לרכוש ממקומות שמתקמצנים בלרשום פרטים קריטיים כמו מחיר.

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #12 

לנו יש מושבי סלון של La-Z-Boy כבר כ 20 שנה שכלל גם כורסת טלויזיה עם כיוון ידני. נראה עדיין כמו חדש.
בשנה האחרונה רכשנו שתי כורסאות טלויזיה של אותה חברה (הסוכן בארץ היום הוא דר גב (אז היה אמריקן קומפורט)).
הן עם מנגנון חשמלי. 2 מנועים אחד לרגליים ואחד לגב. שליטה נפרדת. מגיעות למצב שכיבה גם כן למה שנקרא זירו גרביטי.
בספקי הכוח שלהן ניתן להכניס 4 סוללות AA להפעלה בחירום כשיש הפסקת חשמל. (לא להפעלה קבועה ללא חשמל)
לטעמי אין שום בעייה עם כורסאות עור בקיץ.
מכל מה שבדקנו הן היו הכי רכות ונוחות.
הבעייה היא שדר גב אינו סוכן אלא יבואן. להבנתי הוא גם מיבא מהסניף האסייתי של החברה ולא מארץ המקור - ארה"ב. לכן ישנן אפשרויות שלא ניתן לרכוש דרכו כמו כיוון התמיכה לראש ולגב התחתון.

verborn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

08/05/2023 14:48  
magshield כתב:
תודה, אני אבדוק אותה. כורסאות קימה לא אמורות להיות מיועדות לאנשים מבוגרים?
האם היא חייבת להיות מחוברת כל הזמן לחשמל?
...
דגם הסייג' הנו כורסת קימה חשמלית שאכן מיועד לאנשים עם קשיי ניידות, אלא שבאופן אישי היה מאוד קשה למצוא באמריקן קומפורט רמה זהה של נוחות ישיבה וכיוונון לגב בכורסאות חשמליות ללא מנגנון קימה או עם מנגנון ידני, לכן רכשנו אותה.
הניתוק מחשמל הנו חובה כאשר מנקים את הכורסא עם שואב אבק או עם מטלית לחה. אם הוחלט לנקות את הכורסא עם מטלית לחה צריך להשאיר לייבוש ארוך לפני חיבור כבל החשמל בחזרה לשקע.
בכל מקרה, הדגם אינו מגיע עם סוללת גיבוי, כך שיהיה עליך לרכוש עבורו UPS לגיבוי בעת הפסקת חשמל (צריכת החשמל של המנגנון הממונע היא כ-60 וואט).

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”