קישור לפרטים מלאים יותר.
https://moreluxurydesign.com/Taoyuan/9176

22/03/2023 13:49עופרפולק כתב: ראיתי נכון ....... צד שמאל אייץ די לסאב או שאני מעופף בעשן בתוך חדר מטר על מטר ואני בסטלה...

בעיקר דיראק ו hdmi 2.1.23/03/2023 14:25ahersko כתב: חיצונית הוא דומה עד זהה ל RZ-840 שלי (יליד 2019)
איזה קדמה הובאה בארבע השנים הבאות אצל ה 70 שאין ב 840?...

בטוח ש-4 סאבים מספיק? אני חושב שעדיף 16, 4 בכל פינה. אם החדר קטן מדי אפשר להניח אותם זה על זה. או לעבור דירה.23/03/2023 15:12יהלי ב כתב: רסיבר נחמד למי שמסתפק רק בשני סאבים וגם כולל תמיכה ל DLBC מבלי הצורך להמתין שנה כמו עם דנון\מרנץ. אבל כרגע הם השאירו לכול המתחרים אבק עם 4 יציאות סאבים נפרדות, מה שיאפשר ניצול מלא של DLBC כאשר יהיה זמין.
...

מי שלעולם לא התנסה עם יותר משני סאבים, ותוכנות כמו REW ו MSO אינן מוכרות לו, לא יכול להבין את הצורך והיתרון ב 3 סאבים ומעלה. הרעיון הוא ליצור כיסוי מלא של כל מרחב הישיבה בחדר עם הענות שטוחה בין 10 ל 200 הרץ. זה מה ש DLBC מנסה לעשות. עם זוג סאבים לכל היותר ניתן לקבל היענות מושלמת בין 10 ל 200 הרץ בנקודת האזנה בודדת. בכדי לקבל את זה ביותר מנקודה אחת, חייבים ציר חופש נוסף בצורת סאב שלישי (זה מוסבר במדריך של תוכנת MSO). יותר סאבים זה ממש לא יותר עוצמה בנמוכים. הסאבים לאחר כיול, יעבוד בהרמוניה. כל סאב מפיק צליל בעוצמה, EQ, ופאזה (לכל תדר) שונה, במטרה להקטין פונק' שגיאה בין הענות נדרשת לבין מה שנמדד בפועל בכמה נקודות האזנה. עם 4 סאבים, אחד בכל מרכז קיר, או אחד בכל פינה (פחות עדיף), מבחינה מתמטית, ניתן לקבל כיסוי מלא של באס מושלם בכל החדר. עם 8 סאבים, 4 למטה במרכזי קירות ו 4 למעלה בפינות עליונות, ניתן כבר לכסות את כל החלל. ז"א ניתן לרחף בכל חלל החדר מבלי להרגיש שום ירידה בשום תדר. כל החלל הופך ל SWEET SPOT אחד ענק. אני כרגע עם 3 סאבים, שניים בפינות מנוגדות ואחד במרכז קיר שמאל, ולאחר כיול MSO, מקבל באס מושלם לכל אורך הספה, לא משנה אם אני מתקרב או מתרחק מהבמה.25/03/2023 11:39dragon כתב: בטוח ש-4 סאבים מספיק? אני חושב שעדיף 16, 4 בכל פינה. אם החדר קטן מדי אפשר להניח אותם זה על זה. או לעבור דירה....

אין גם צורך בהשקעה גדולה. 3 סאבים יד 2 כמו SB2000 לחדר גדול או SB1000 לחדר קטן, עם כיול MSO או DLBC נכון, יפיקו תוצאות טובות יותר מ ULTRA 16 או איך שהוא לא נקרא. גם לא חייבים שכל הסאבים יהיו מאותו הדגם. אני עם שני ארנדלים (פינה קשמית וקיר שמאל) ו SB3000 (פינה נגדית אחורית) שרכשתי משומש בחדר 4 על 5 מטר, ספה נמצאת 1.5 מטר מקיר אחורי ורסיבר X4400H מיבוא מקבילי (רמקולי KEF מסדרת R המקורית). כל עוד ואין לי מסך 8K, לא רואה כל צורך בשדרוג. את ה X4800H אני אקנה רק מביבוא מקבילי ורק אחרי ש DLBC יהיה זמין ובתנאי שלא אצטרך לשלם יותר מ 7000 שח עליו)25/03/2023 15:25ahersko כתב: יש גם יהלום מושלם
רכב מושלם
אישה מושלמת
פחות רלוונטי לרובינו ולדירת 4 חדרים במחיר למשתכן
ולכן מגבר שכזה יתן מענה לרוב הציבור, שמושלם עבורו זה נחמד, אבל לא בהשג יד...