פוסט פרגון לקדמה קפה לאחר רכישה
חייב לציין את השירות שקיבלתי בקדמה קפה רמת ישי - רכשתי BEZZERA ARIA לאחר המלצה של תמיר. מכונה מדהימה - משאבה רוטורית , ראש E61 כמובן , מאוד יפה לדעתי ( תמונה מצורפת ) . השירות היה מעל ומעבר - מהמחיר , ההפתעות ברכישה ( קילו קפה ועוד כמה פינוקים ) והיחס בחנות . חווית שירות מדהימה שלא חוויתי במקומות אחרים.
- MotiSchenker
- חבר פעיל

- תגובות: 69
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
סחתיין על פינת הקפה המדוגמת!
תתחדש על מכונת הקפה,
מקווה שתהנה מקפה טוב וממכונה שתאריך ימים.
במידה וחלילה תתרחש תקלה אני מציע שתיגש לכל מעבדה אחרת, למען לא תתרחש לך עוגמת נפש גדולה מאד.
כאן תוכל לקרוא בקצרה כיצד המכונה שלי נכנסה לקדמה לטיפול שיניים ויצאה קטועת רגל:
viewtopic.php?p=3147583#p3147583
מקווה שתהנה מקפה טוב וממכונה שתאריך ימים.
במידה וחלילה תתרחש תקלה אני מציע שתיגש לכל מעבדה אחרת, למען לא תתרחש לך עוגמת נפש גדולה מאד.
כאן תוכל לקרוא בקצרה כיצד המכונה שלי נכנסה לקדמה לטיפול שיניים ויצאה קטועת רגל:
viewtopic.php?p=3147583#p3147583
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הקטע המוזר הזה של הפוסטים פירגון ברכישה ...
יש בקהילה בפייסבוק איזה 10 ביום.
שירות במכירה שמשאירים על מכונה 5000 שקל זה לא מדד... ברור שזה יהיה מדהים... הם רוצים את הכסף שלך.
כשתחזור לבקש שירות על המכונה אז תחזור לספר על השירות
יש בקהילה בפייסבוק איזה 10 ביום.
שירות במכירה שמשאירים על מכונה 5000 שקל זה לא מדד... ברור שזה יהיה מדהים... הם רוצים את הכסף שלך.
כשתחזור לבקש שירות על המכונה אז תחזור לספר על השירות
תודה לכולם , עצוב לשמוע על הסיפור עם הרגל . לא יודע אם ניתן להשליך ממקרה אחד ( מקווה מאוד שלא ) .. מדובר במשהו שיטתי שעוד אנשים מהפורום דיווחו עליו ?
לא מסכים לגבי ה"רוצים את הכסף שלך" .. לא היו חייבים להוריד במחיר כמו שהורידו, לא היו חייבים להוסיף עוד דברים מעבר לרכישה ..
עברתי במספר חנויות לפני הרכישה ובאמת שקדמה היו מספר 1.
הם בסופו של דבר היבואנים של בזרה , לא הגיוני שגם ייתנו שירות טוב על המכונות שלהם ?
מקווה שאני לא תמים , Time will tell .....
לא מסכים לגבי ה"רוצים את הכסף שלך" .. לא היו חייבים להוריד במחיר כמו שהורידו, לא היו חייבים להוסיף עוד דברים מעבר לרכישה ..
עברתי במספר חנויות לפני הרכישה ובאמת שקדמה היו מספר 1.
הם בסופו של דבר היבואנים של בזרה , לא הגיוני שגם ייתנו שירות טוב על המכונות שלהם ?
מקווה שאני לא תמים , Time will tell .....
לו היה מדובר על חברה שרק נתנה במקרה אחד שירות לא טוב או בחברה שרק שיקרה ללקוח במקרה אחד או חברה שרק לא עמדה במה שהבטיחה במקרה אחד או חברה שקרתה לה טעות במקרה אחד - אז ניתן היה לבחור שלא להשליך כתוצאה ממקרה אחד.
אך העובדה שבמקום לפתור את הנזק *שהם גרמו* והרי כלל לא היה ויכוח שהמכונה הגיעה אליהם עם 4 רגליים ויצאה עם 3, והעובדה שהם בחרו למרוח אותי בהבטחות שקריות משך חודש שלם, העובדה שבעל הבית בעצמו, לאחר ששמע את הכל, בחר לבקש תשלום בשביל הפתרון (שהרי ברור שהצעתו לזוג רגליים במידה אחרת איננה פתרון) - וכל זה דווקא מול לקוח סבלני, שאינו מתלהם או צועק או מאיים או דורש פיצוי אלא רק רגל אחת במידה הנדרשת או סט אחיד במידה שונה - כאשר סט שלם של 4 רגליים עלה לי בסופו של דבר באמזון 11 דולר (ואני מניח שאלון היה יכול להשיג בחצי מחיר או פחות) - כל אלו לדעתי אינם "מקרה אחד" אלא רצף שלם של מקרים ואירועים ותקלות שירות שנגרמו לי על ידי שלושה אנשים שונים, כולל בעל הבית, מאותה החברה. רצף שהיה ניתן לפתור בקלות במהירות ובזול. אבל פעם אחר פעם הם בחרו למרוח, לשקר ולהתנהג בגסות רוח.
אני באמת מקווה שלא תצטרך את שירותיהם ועוד יותר מקווה שאם חלילה תצטרך שירות לא תעמיד את ה"זה היה רק מקרה אחד" במבחן.
אך העובדה שבמקום לפתור את הנזק *שהם גרמו* והרי כלל לא היה ויכוח שהמכונה הגיעה אליהם עם 4 רגליים ויצאה עם 3, והעובדה שהם בחרו למרוח אותי בהבטחות שקריות משך חודש שלם, העובדה שבעל הבית בעצמו, לאחר ששמע את הכל, בחר לבקש תשלום בשביל הפתרון (שהרי ברור שהצעתו לזוג רגליים במידה אחרת איננה פתרון) - וכל זה דווקא מול לקוח סבלני, שאינו מתלהם או צועק או מאיים או דורש פיצוי אלא רק רגל אחת במידה הנדרשת או סט אחיד במידה שונה - כאשר סט שלם של 4 רגליים עלה לי בסופו של דבר באמזון 11 דולר (ואני מניח שאלון היה יכול להשיג בחצי מחיר או פחות) - כל אלו לדעתי אינם "מקרה אחד" אלא רצף שלם של מקרים ואירועים ותקלות שירות שנגרמו לי על ידי שלושה אנשים שונים, כולל בעל הבית, מאותה החברה. רצף שהיה ניתן לפתור בקלות במהירות ובזול. אבל פעם אחר פעם הם בחרו למרוח, לשקר ולהתנהג בגסות רוח.
אני באמת מקווה שלא תצטרך את שירותיהם ועוד יותר מקווה שאם חלילה תצטרך שירות לא תעמיד את ה"זה היה רק מקרה אחד" במבחן.